Saskia Burešová kauza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76661
22.3.22 13:26
@Parninas píše:
Přijde mi nevhodné říkat vtipy tohohle druhu do televize. Já se jí nedivím že ji to štve, taky by se mě to hluboce dotklo kdyby mě někdo takhle ponížil „před celým národem“ (tohle prosím s nadsázkou, ale pořád to uvidí obrovské množství lidí).A teda ti produkční jsou solidní hyeny, měli to vystřihnout sami a ne to nechat zajít tak daleko.

a co že se prosím stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
22.3.22 13:26
@Silverine247 píše:
Jaj, jsem si to musela vygooglit, co se stalo. :oops: Tak ten typek ma asi EQ houpaciho kone, takova historka patri tak mozna do pajzlu ctvrte cenove, kde uz jsou vsichni nadrani a padaji jakekoliv zabrany. Natoz do televize. Jestli to fakt odvysilali, tak to je humus i tech produkcnich, neverim, ze to neslo vystrihnout. Taky bych si tu kytku od nej nevzala, je to blbec.

Asi tak, souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
22.3.22 13:28
@unuděná píše:
Kdo? Ten vtip, nebo Burešová? :mrgreen: :mrgreen:

Burešová, vtip jsem slyšela poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16431
22.3.22 13:29

Kotek přestřelil. Burešová měla přijmout omluvu v televizi a trochu mu to v přímém přenosu vrátit (vtipně, jako dáma). Takhle je to rozmazané a trapné ještě víc. Je mi trochu líto obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
22.3.22 13:29

Kdyby to přešla, skoro nikdo si toho nevšimne. Takhle to vim i já, co se na podobné stupidní porady nedívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.3.22 13:30
@hospodki píše:
Ona je uboha ze takovou blbost řeší a on si tenhle trapný vtip taky mohl odpustit. Na scéně je kolik, tak 250 let? Už si něco odzila a něco takového by ji rozhodit nemělo :nevim: hlavně kauzu z toho udelala ona

Docela by mě zajímalo jak by ses cítila v její kůži.
Ty celebrity jsou stejní lidé jako ty a já. Fakt nemusí trpět urážky jen proto kým jsou.

Hodně mi to připomíná kauzu kolem Věry Bílé.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
22.3.22 13:30
@stinga píše:
a co že se prosím stalo?

https://www.extra.cz/…opredu-93c46

• Citovat
  • Upravit
18646
22.3.22 13:31

@Parninas taky jsem si Rikala ze v produkci jich sedí a striha to tolik, pak to někdo schvaluje atp, takze tam bych něchala tak 30 % viny na Kotkovi a zbytek at se podělí jejich team

Příspěvek upraven 22.03.22 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.3.22 13:31

@Aduš8 Přesně to samé si myslím taky, ona hrozně přehání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
22.3.22 13:32
@Parninas píše:
Přijde mi nevhodné říkat vtipy tohohle druhu do televize. Já se jí nedivím že ji to štve, taky by se mě to hluboce dotklo kdyby mě někdo takhle ponížil„před celým národem“ (tohle prosím s nadsázkou, ale pořád to uvidí obrovské množství lidí).A teda ti produkční jsou solidní hyeny, měli to vystřihnout sami a ne to nechat zajít tak daleko.

Presne tak. Pani Saskia je jina generace, to jeste lide meli uctu ke starsim, ne ze si ji nekdo o polovinu mladsi bude takhle brat do ust v televizi. Za me trapas, naprosto nevhodne, nemistne, nevtipne. Taky nevime, kdo to rozmazal do medii. Kotek musel vedet, ze jeho akce vyvola reakci a proto do toho sel - se zviditelnit. To pani Saskia jaksi na rozdil od nej nema zapotrebi.

• Citovat
  • Upravit
14313
22.3.22 13:32

@Parninas Pak nemá tvrdit že už se tím baví a že je nad věcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
22.3.22 13:34
@Parninas píše:
Docela by mě zajímalo jak by ses cítila v její kůži.
Ty celebrity jsou stejní lidé jako ty a já. Fakt nemusí trpět urážky jen proto kým jsou.Hodně mi to připomíná kauzu kolem Věry Bílé.

Nejsem znama osobnost, ale to mas to same jako hloupý vtip nebo pomluva. Neovlivňuje me to, neresim a ignoruju. Pro me by zrovna tohle tema bylo fakt úplně mimo mou pozornost a ignorovala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.3.22 13:36
@Annabela11 píše:
@Parninas Pak nemá tvrdit že už se tím baví a že je nad věcí :nevim:

A co má jiného říct? Mám pocit, že se chová ještě velmi slušně.

To, že je toho plný bulvár, je věc druhá. Pisálci mají asi okurkovou sezónu a potřebují z toho vymáčknout maximum, tak máš asi pocit, že se to pořád „hodně řeší“. Za týden po tom neštěkne pes.

Ne druhou stranu v tom vidím slušnou lekci pro Kotka. Nic proti němu nemám, ale je dobré aby věděl, že přestřelil. Podle mě si z toho něco vezme.

• Citovat
  • Upravit
944
22.3.22 13:37

Myslím, že Kotek je prostě ko+kotek. Plácl něco nevhodného, měl by si dát jednu z prava, druhou z leva. Je teď za vola, oprávněně. Že s ním a televizí Prima, která to odvysílala, už nechce mít paní Burešová nic společného, chápu, ona v té televizi vystupovat nepotřebuje. A veřejně přijímat omluvu od nějakého cucáka v dalším podobném zábavném pořadu na stejné televizi. Proč by měla. On to přešvihl, televize to dramaturgicky nezvládla, Burešová se cítí oprávněně špatně a nevidí důvod, proč Kotkovi a televizi Prima nadále dělat komparz.

Kdyby to řekl o opravdové trans ženě, tak ho za to z televize vyhodí a všichni včetně generálního ředitele by se omlouvali LGBT komunitě celého světa a měnili logo pořadu i celé televize do duhových barev. Když to řekne o dámě ve věku jeho babičky, mají všichni pocit, že ona reaguje přehnaně. Svět se v p*del obrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
22.3.22 13:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat