Saskia Burešová kauza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
22.3.22 14:32
@AnnieTRoj píše:
Mě tedy nikdy nenapadalo vnímat Saskii jako trans.
Vtip mi vtipný nepřišel.

Nepřipadám si nedovtipný, ale tu „situaci“ jsem si musel přečíst 3× (článek), než mi došlo, kde asi má být ten vtip. Ale z mého pohledu NETREFA. Jedině, že ta doprovodná fotka opravdu nebyla lichotivá. Připouštím, že lidé působící ve veřejném prostoru (herec, zpěvák, celebrit(a), politik, někdo kdo se veřejně vymezuje…) asi budou častějším terčem lidových vtípků. Pokud se takový (skoro hospodský) vtípek dostane do TV, tak je to takové všelijaké. Ale pokud se bude jednat o cíl, který už poměrně dlouhou dobu stojí mimo dění, pak je to dost ústřel mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 14:33
@tulipán píše:
Kotek přestřelil. Burešová měla přijmout omluvu v televizi a trochu mu to v přímém přenosu vrátit (vtipně, jako dáma). Takhle je to rozmazané a trapné ještě víc. Je mi trochu líto obou.

Asi tak- měla ho vyškolit a ne to takhle trapně rozpatlat. Nikdo by to nevěděl, kdyby se v tom nešťourala. Líto mi není ani jednoho- lidi, co jdou do showbyznysu s takovými vtípky musí počítat- a to zvlášť, když už tam je milion let. a On se na to taky mohl vykašlat, na takový vtípky. a produkce to měla prostě vystřihnout, ale to už je jedno. Ne jako je fakt, že ona opravdu vypadá jako transka, ale řešit to v tv, no nevím.

• Citovat
  • Upravit
7713
22.3.22 14:39
@unuděná píše:
Já jsem vyprskla smíchy, když jsem to slyšela, škoda, že Saskia nemá trochu smysl pro humor. A Kotek by nemusel bejt tak egocentrickej a mohli to vystříhnout, když ho o to požádala.

Tak koukám, že to ještě mělo dohru. Já četla, že se k tomu nevyjádřila. Jsem myslela, že tím to haslo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.3.22 14:39
@Parninas píše: … Narážím na ten tvůj edit.

Edit občas použiji. A možná díky tomu mi moc není jasné, o jakém se tu píše. Jestli ten můj poslední na téma JISTĚ, tak připouštím, že už nechápu vůbec nic. Možná použití citace by to vrátilo k jinému EDITU?
A stále mi není jasné, proč když se někdo necítí být ani MALEm, ani FEMALEm, tak proč ostatních 99,99% lidí bude „zasaženo“ nemožností mít PANENKU/ PANÁČKA na wc. Celé takové to WAKE jdoucí z emeriky je mi málo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.3.22 14:43
@Ivan PPZ píše:
Edit občas použiji. A možná díky tomu mi moc není jasné, o jakém se tu píše. Jestli ten můj poslední na téma JISTĚ, tak připouštím, že už nechápu vůbec nic. Možná použití citace by to vrátilo k jinému EDITU?
A stále mi není jasné, proč když se někdo necítí být ani MALEm, ani FEMALEm, tak proč ostatních 99,99% lidí bude „zasaženo“ nemožností mít PANENKU/ PANÁČKA na wc. Celé takové to WAKE jdoucí z emeriky je mi málo jasné.

Tenhle: vtípky na ženy ne, zatímco na muže ano? A kam se vytratila ta genderová rovnoprávnost?

A teda chlape, jestli je pro tebe aktuálně největší problém dne panáček na dveřích od hajzlíku, tak jsi velmi šťastný muž. Ti lgbt lidé mají oproti tobě o dost jednodušší život jen co je pravda, doufám že tě dojdou sborově politovat jaké hluboké problémy máš.
A asi jsi myslel woke místo wake předpokládám. I když třeba ty emerický termíny neznám tak dobře jako ty. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7713
22.3.22 14:46
@unuděná píše:
Tak já ten vtip předtím na nikoho jiného neslyšela, takže ano. Ale já bych se chechtala i kdyby to někdo použil směrem na mě. Nejsem v tomhle úzkoprsá 8)

Možná až ti bude tolik, jako je Saskii a budeš mít za sebou mnohaletou „kariéru“. A navíc to nebude tvůj kamarád, ale o půlku mladší „cucák“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.3.22 14:46
@Taktinevím píše:
Možná až ti bude tolik, jako je Saskii a budeš mít za sebou mnohaletou „kariéru“. A navíc to nebude tvůj kamarád, ale o půlku mladší „cucák“ :nevim:

Mě může urazit jen pravda, bez ohledu na to, jestli jí pronese cucák nebo můj děda :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.3.22 14:48
@Anonymní píše:
Asi tak- měla ho vyškolit a ne to takhle trapně rozpatlat. Nikdo by to nevěděl, kdyby se v tom nešťourala. Líto mi není ani jednoho- lidi, co jdou do showbyznysu s takovými vtípky musí počítat- a to zvlášť, když už tam je milion let. a On se na to taky mohl vykašlat, na takový vtípky. a produkce to měla prostě vystřihnout, ale to už je jedno. Ne jako je fakt, že ona opravdu vypadá jako transka, ale řešit to v tv, no nevím.

proč anonym?
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
22.3.22 14:54
@Anna766 píše:
Zase souhlasím. Mladý chlap, respektive víc chlapů si pustí hubu na špacír, urazí paní, která by mohla být jejich babičkou, ale za tu špatnou je ta urážená, protože to nepřešla s úsměvem.

Přesně, úplně mi padá huba nad některými reakcemi zde 8o

Ta noblesní žena si to rozhodně nezaslouží :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
22.3.22 14:57

Jsme ráda, že jsme zažila devadesátky a nekorektní humor třeba České sody. Jak tak koukám, dneska by mohli odvysílat leda tak znělku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
22.3.22 15:03
@Ivan PPZ píše:
To bylo vždy, ale teď se tomu tak nějak jde automaticky vstříc a možná je to i poněkud IN.
Za sebe pořád nechápu, proč se musí řešit LGBT problematika. Je to každého „soukromá“ věc. A pokud s tím jde VEN, tak prostě musí čekat reakce okolí. Ale proč má někdo potřebu řešit, jestli já jsem BFLM…? Jakožto „většiňák“ prostě nechápu, že pro nějaké extrémní (myslím množstevně) případy se vlastně celý zbytek populace musí podřizovat. Klidně o sobě někdo může prohlašovat že je mimopohlavní, ale dělat z toho politiku a chtít po těch okolo, aby pomalu ani nemukli o systému ŽENA/ MUŽ (male/ female) mi přijde poněkud mimo.

Prosím, já tvoje příspěvky (1.a2., dál zatím nejsem) vůbec nechápu. Tady nikdo s ničím nešel VEN, tady byla narážka na vzhled jedné veřejně známé osobnosti. A mnohem těžšího kalibru než že např. " je přehnaně nalíčená ". Chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.3.22 15:06
@Parninas píše:
Tenhle:vtípky na ženy ne, zatímco na muže ano? A kam se vytratila ta genderová rovnoprávnost?
neznám tak dobře jako ty. :nevim:
Teda pevně věřím, že -2δ až +2δ podle Gausse to pochopili(y) jako „nadsázku“.
… jestli je pro tebe aktuálně největší problém dne panáček na dveřích od hajzlíku, tak jsi velmi šťastný muž. Ti lgbt lidé mají oproti tobě o dost jednodušší život jen co je pravda…
A asi jsi myslel woke místo wake předpokládám. …

wake woke wokena - budu muset víc používat " " aby se to líp pochopovalo. Mea Culpa.
Ne, Panáčci/ Panenky nejsou můj problém dne, ale v některých kruzích se kolem toho točí svět (skoro) a to těžko chápu. Toť vše. Ale pořád mi není jasné, jaké jsou ty důvody extrémní politizace (H) -L -G -B. U B jsem mimo úplně. T je opravdu velmi specifická situace, zdaleka nejproblematičtější pro toho jedince i jeho okolí (myšleno vážně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.3.22 15:08
@Taktinevím píše:
Prosím, já tvoje příspěvky (1.a2., dál zatím nejsem) vůbec nechápu. Tady nikdo s ničím nešel VEN, tady byla narážka na vzhled jedné veřejně známé osobnosti. A mnohem těžšího kalibru než že např. " je přehnaně nalíčená ". Chápeš?

Ale to VEN a ostatní je odlišná podvětev původní situace s paní Saskií a trochu se to odtrhlo. Ano, s tím Kotkem to prakticky nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.3.22 15:19
@Martina84 píše:
Kdyby to přešla, skoro nikdo si toho nevšimne. Takhle to vim i já, co se na podobné stupidní porady nedívám.

Vzdyt ta kauza žula i bez ní.
Rozmazlo se to trapně i bez ní.
Já di zase myslím, že Kotek, Bouček a Prachař, kteří tam prý přízvukovali, jsou stáří dost na to, aby věděli, jak se mají chovat. Vždyť jdou to fracci.
Mě překvapuje jak je každý omlouvá a Burešová má vše přejít.
Proč? Není jejich vrstevníci, je to starší paní a nemusí ji to přijít ani vtipné ani nevinné.
Nedivím se jí, že ji to naštvalo.
A kauza z toho byla i bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.3.22 15:21
@ida007 píše:
Jsme ráda, že jsme zažila devadesátky a nekorektní humor třeba České sody. Jak tak koukám, dneska by mohli odvysílat leda tak znělku…

tak Česká soda byla fajn. Jak to souvisí s tématem rádoby celebritami a stupidní pořadem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí