Šátek Vatanai - délka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
21.3.06 18:21

Šátek Vatanai - délka

Ahoj,
uvažuji o koupi šátku Vatanai a stále se nemohu rozhodnout jakou délku koupit. Chtěla bych používat úvaz Kapsa, který je nejnáročnější co se délky šátku týká a podle orientační tabulky, pro výběr vhodné délky šátku dle používaných úvazů, je uváděno 4m do konfekční velikosti 36, 4,5m do konfekční velikosti 42 a 5m pro konfekční velikosti nad 42 (viz. www.vatanai.cz). Já mám mám konfekční velikost 38-40, jsem menší postavy 160 cm. Zajímalo by mě, zda by stačil 4m dlouhý šátek. Máteli s tím někdo praktické zkušenosti jednak co se týká délky šátku a také použití úvazu Kapsa versus věk dítěte, prosím poradťe.

Díky
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
21.3.06 18:36

ahoj, já nosím kluka v kapse, mám 160 cm/69kg, vel. vršku 42-44, mám šátek 5m a visí mi cípy pod kolena. Pokud si vzpomínám, Vatanai uvádí délku bez zešikmených cípů, takže bys to uvázat měla s tím, že ti moc látky zbývat nebude.
kapsa a věk: Dali má 6 měsíců/7,5 kg a je dost dlouhý. Nosí se mi stále pohodlně, největší dítě v kapse, co jsem kdy viděla, měla cca 10 kg, ale třeba kamarádka už v 8 kg a 5 měsících přešla na úvazy na záda - vadily jí nožičky. Je to asi individuální. Nejlep¨ší vyzkoušet na vlastní kůži a dítě.
Přeju dobrý výběr.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
21.3.06 18:39

Ahojky,

já mám sice šátek Medley a ne Vatanay, ale řekla bych že co do velikosti to bude stejné. Mám 4,5 metru a uvážu s něj teď cokoliv a ještě mi přebývá. Ale mám holčičku pět měsíců takže asi časem spotřebuji ten zbytek šátku (asi metr), ktrý ještě jednou obtáčím kolem pasu. Aby neplandal. Mám 164cm a konfekční velikost (teď 40). Asi jsem ti moc neporadila co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
21.3.06 19:23

Tohle jsem zkopírovala z www.zlaticko.cz

Půjčujeme šátek zdarma na 14 dní. Záloha činí 1400,– Kč, kterou Vám vrátíme ihned, jakmile šátek v pořádku vrátíte zpět. V případě, že byste si chtěli šátek ponechat, nebo koupit jiný, záloha se Vám odečte od kupní ceny. Pokud nás navštívíte, můžete si šátek vybrat, vyzkoušet a zdarma Vás naučíme šátek správně uvázat.
Babyšátek je pomocník k nezaplacení! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
21.3.06 19:25

ahojky, mam vatanai 4,5m - uvážu kapsu v pohodě a moc cípů mi nezbývá - pro mě je tak akorát ( mám konfekční velikost 42). manža ho uváže taky,ale už si nemůže dovolit takový volnější úvaz.

Zase na jiné úvazy je ta délka hodně moc…moje kamarádka to vyřešila. Má vatanaie 2 - krátký i dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.3.06 10:01

Díky moc za příspěvky, určitě mi pomohly v rozhodování. Objednám si šátek z www.detskydum.cz, tam je možnost vrácení nebo výměny šátku. Jak mi tady psala maxik a také jedna maminka na email, tak úvaz Kapsa se používá pro menší děti, takže budeme nejspíš používat brzy více ty odstatní a nebudu potřebovat tedy tak dlouhý šátek.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko