Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím. Příští týden nás čeká vítání občánků a ten další týden křtiny. Kde jste nakupovali šatičky pro dcerunky? Jsou nám dva měsíce. Shánim a nic se mi zatím moc nezamlouvalo.. Díky za tipy ![]()
Sháněla bych na MMB, tam určitě něco najdeš ![]()
A znovu se omlouvám, ale „vítání“ se píše s měkkým i.
Malá měla na křtinách asi 7 týdnů, byla normálně v dupačkách (slavnostnějších), bodynu, světříku- stejně byla v zavinovačce a v kostele byla zima. Ale pěkné šaty mají třeba v nextu: http://www.next.co.uk/x48832s1
Ale je to pálka…
na vítání jsem šaty ušila a křtiny měla v prosinci, takže měla na sobě kombinézu a kulicha… ale myslím, že na mmb nebo na Brumlovi určitě něco hezkého a slavnostního najdeš ![]()
Ahoj. Na vítání občánků jsem byla s oběma holkama kolem jejich půlroku. Oblíkla jsem jim šatičky, které jsme měly (a že bylo z čeho vybírat
). Anežka měla světlounce růžové, byly moc krásné, ale na fotkách tolik nevynikly, tak jsem pak Marušce dala tmavě modré, jakoby riflové (Anežka měla na Maruščině vítání občánků taky riflové, takže se to skvěle hodilo).
Na křtinách jsme nebyli, ale mám několik popisů na nádherné háčkované šatičky nebo i celý komplet, jsou krajkové a bílé (nebo smetanové).
Na křtiny fakt nejlepší na mimibazaru a vítání bych teda extra neřešila, naše dcera byla v pěkných kalhotech ![]()
Děkuji, poohlédnu se. A za to vítání s tvrdým se tedy omlouvám.. fuj stydím se, taky mi to pak praštilo do očí
přítel se mi smějě, jak jsem mohla dát maturitu z češtiny
![]()
Jiiriinka1 píše:
Děkuji, poohlédnu se. A za to vítání s tvrdým se tedy omlouvám.. fuj stydím se, taky mi to pak praštilo do očí![]()
![]()
přítel se mi smějě, jak jsem mohla dát maturitu z češtiny
![]()
No, to se taky divím ![]()
Odkud jsi? Viděla jsem moc pěkné bílé šatičky v brněnské Olympii ![]()
Já malé na vítání i na jiné příležitosti dost často kupovala šatičky v Tescu. Ale teď před zimou, tam asi moc výběr nebude
Ale jednou jsem tam narazila i na krásné zimní, podšité fleesem ![]()
mi jdeme na vítání zítra a malé jsm koupila šatičky na aukru u prodejce pretywoman a od ní už jsem koupila plno věcí a vřele doporučuji,má vše značkové,dovoz, mám od ní plno věcí novývh zn.Next a za super ceny,šatičky nové next s krásným next bodynkem jsem vydražila za 79kč ![]()
slonikova píše:
mi jdeme na vítání zítra a malé jsm koupila šatičky na aukru u prodejce pretywoman a od ní už jsem koupila plno věcí a vřele doporučuji,má vše značkové,dovoz, mám od ní plno věcí novývh zn.Next a za super ceny,šatičky nové next s krásným next bodynkem jsem vydražila za 79kč
Jé, nejsi náhodou z Ostravy
?
Kajuli píše:
My máme vítání taky zítra a ještě nevím, do čeho Eli ustrojím. Máme takovou pěknou bílou halenku (kterou beztak do pěti minut po oblečení zblije) a k tomu vyberu nějaké kalhoty. Šatičky máme jen jedny, větší a přijde mi zbytečné kvůli proslovu na radnici kupovat šatičky, ze kterých za chviličku vyroste a vůbec je nevynosí (asi jsem cynická matka, zdá se mi)
slonikova píše:Jé, nejsi náhodou z Ostravy
mi jdeme na vítání zítra a malé jsm koupila šatičky na aukru u prodejce pretywoman a od ní už jsem koupila plno věcí a vřele doporučuji,má vše značkové,dovoz, mám od ní plno věcí novývh zn.Next a za super ceny,šatičky nové next s krásným next bodynkem jsem vydražila za 79kč?
nene,nejsem,jsem z Mohelnice u Olomouce ![]()