Šátkování 3.měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.17 16:11

Šátkování 3.měsíčního miminka

Ahoj holky,

Potřebuji poradit jaké máte zkušenosti s šátkováním popřípadě jaký typ je vhodný pro 3.měsíční mimčo a více. Budu ráda za všechny rady a doporučení.

Díky Bára :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
566
25.9.17 16:18

@barbarka2311 Ahoj, ja jsem satkovala od 5. tydne a je to uplne to nejlepsi pro tebe i pro miminko, uvidis jak ti dite nebude tolik plakat a kdyz ti bude spinkat, tak muzes varit nebo cokoliv jineho. Na youtube jsou uvazy vhodne pro miminka. Nejlepsi asi bude uvaz vepredu na hrudi, dvojity kriz. Ja to nosim doted, ale moje dite uz vazi 9 kil, tak je to nekdy mazec. Preju hodne stesti, mas holcicku nebo chlapecka?
Jinak jaky sis poridila satek? Ja mam SaNaMi, neni drahy, je pevny / proto vhodny pro mala miminka. Uz se tesim jak budu vazat svoje druhe miminko, ktere cekam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2023
25.9.17 16:19

Hele nejlepší je se podívat po nějaké regionàlní skupince nosících maminek.Tam ti perfektně poradí. Já taky tak začla..a tdda zatím nemám svůj šátek..půjčuju si od kamošky a mám i půjčený nosítko kibi. Malýmu se to fat moc líbí.
Jinak délka se pak odvíjí i podle postavy..a jd fakt dobrý si jich víc ošahat, vyzkoušet co sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
25.9.17 16:45

Pokud máš elastický šátek, váze se kříž s kapsou ven, pokud pevný, pro nejmenší kříž s kapsou. Na YT mrkni na videa Vonzino1. Případně můžeš i wrap You in love.
A doporučuju na FV skupinu Nosíme děti, tamTi poradi, zkontrolují úvaz. Případně můžeš koupit šátek, nebo kdybys chtěla nosítko, tak tam jsou jen ta vhodná (některé se označují jako ergonomická, ale nejsou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.9.17 17:00

Mrkni na nosenideti.cz nebo na YT na Vonzino1.
Přeji hodně šťastného nošení :kytka:
Já nosím už třetí dítko a nosila jsem už od porodnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24120
25.9.17 17:02

@barbarka2311 starší dítko jsem vázala po prvním měsíci, mladši snad týden po porodu. Vždy jsem vázala kříž s kapsou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.9.17 17:28

Šátkuju od 2.týdne. NIc lepšího neznám, mám nový kočár za 15k a úplně zbytečně (no snad využijeme sporťák) :D Vázala jsem nejdříve kolébku, pak přešla na kříž s kapsou a později i na batoh. Ale u mě vede kříž s kapsou - je mi to nejvíce pohodlné. Teď zvažuji jiný úvaz na záda, batoh mi úplně nevyhovuje a bolela mě z něj záda (malá je pěkný kus ted budeme mít 3 měsíce a má přes 6kg). Jak radí holky informace a návody na uvazy o na youtube a jestli máš facebook tak skupinka „nosíme děti“ moc super taky mi hodně poradily…Pěkné šátkování přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí