Šátkování miminek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
27.7.10 21:33

Kvalitní, zanošené šátky z druhé ruky se dají krásně sehnat na nosenideti.cz, je tam odkaz bazar, kde se právě prodávají použité šátky.

Jinak taky doporučuju kříž s kapsou uvnitř, ideální bezpečný úvaz, dávala jsem tam Aduš taky tak od třech měsíců, možná dřív, ona děsně neměla ráda kolíbky… Občas používám i dvojitý kříž, ale nezdá se mi tolik bezpečný, chybí mi tam ten pruh přes záda, takže si jistím Adélku rukou, ale zase je ideální na opakované vyndavání a nandavání prcka, jen se dotáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
27.7.10 21:33

Neczuz: ty jsi tak rychlá a tvé odpovědi jsou tak vyčerpávající, že nemám co dodat :)

Anonymní: v bazaru no stránkách z odkazu byla a myslím, že i stále je od Didymosu Chrpa a Vlčí mák cena tuším 1700…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
27.7.10 21:34

Já bych tedy začátečníkovi dvojitý kříž nedoporučila, není to zrovna jednoduchý úvaz, Kříž s kapsou uvnitř mi přijde mnohem lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.10 21:40
neczuz píše: kolik mimčo váží?

Zatím váží necelých 5kg, ale úplně přesně to nevím, ještě jsme nebyli na 3měs. KO.
Právě že jak mám ten baby-vak, tak v něm moc nechce být. Nosila jsem naležato - fetální poloha. A navíc mám pocit, že tam má podivně zkroucené tělíčko. Jakoby ohnuté v pase - ale bokem :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
17026
27.7.10 23:03

Holky,diky za odpovedi.Objednam teda 4,6m..

Saxano-favorit je zatim Storchenwiege Leo(uz jsem to zkrouhla) 8-) ,tak jestli si to do zitra nerozmyslim na jiny,tak ho objednam :-D /dnes ne,blbne mi net/.
Jdu teda do pevneho,i kdyz mam mimco 13dnu,snad nam to vazani pujde..
Manzel chce nosit taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
27.7.10 23:10

jo jeste me napadly dve takove stupidni otazky,odpuste neznalemu :-D ..
Ta prvni je,jestli muzu susit satek v susce?(jsem videla,ze se pere na 60..ale susicku jsem nezahledla)
A ta druha je takova zvedavostni :lol: -kdyz uz jsou mimca vetsi-batolata, a vazete je zkusene na zada..to taky jde zvladnout bez cizi asistence?/predpokladam,ze jo,jen si to nedovedu predstavit 8-) /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.7.10 23:16
Any píše:
Ta prvni je,jestli muzu susit satek v susce?(jsem videla,ze se pere na 60..ale susicku jsem nezahledla)

sušičku nemám, ale vím o holkách, které ho v sušičce suší. záleží také na materiálu šátku.

Any píše:
A ta druha je takova zvedavostni :lol: -kdyz uz jsou mimca vetsi-batolata, a vazete je zkusene na zada..to taky jde zvladnout bez cizi asistence?/predpokladam,ze jo,jen si to nedovedu predstavit 8-) /

od počátku jsem vázala i na záda vždycky jen sama. mrkni na nějaká instruktážní videa na nošenideti, opravdu to jde, chce to jen cvik. mě naopak mě děsí starostliví kolemjdoucí, které se snaží mé dítě při nahazování na záda „zachraňovat“

• Citovat
  • Upravit
17026
27.7.10 23:21

neczuz-diky moc.Na videa urcite mrknu.Zatim jsem videla jen ty „ze predu“,a to dnes prvne, a tak nejak me to hned presvedcilo,ze do toho mam jit :lol: Ja si furt rikala,ze to vazani musi byt desne tezke a ja bych to urcite neumela,ale dnes se mi to jevilo docela prijatelne-no uvidime uvidime,zacnu tim nejlehcim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
27.7.10 23:44

Ahojky všem, chtěla bych se zeptat zkušených na šátky guatemala. Jsou spíš ta lepší nebo horší kvalita nebo střed?
Pořád na ně nějak narážím :-D
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.7.10 07:34

Any: Leo je dobrá volba :) je to fajn šátek :)

Vázání na záda: ano, vážu od začátku sama, sice než jsem se to naučila, tak jsem byla kolikrát zpocená až … ale chce to fakt cvik, pak je to pohoda a kolemjdoucí a lidé, kteří mi chytají dítě mě taky štvou…

Lenula: ahoj :) Hele já už mám doma taky jednu Quatemalu, je to fajn šátek. Ono nejde říct, který je nejlepší, každému sedí něco jiného :) Kvalitní a dobré šátky jsou: Storchenwiege, Didymos, Ellevil, Guatemala, Katigirasol. Teď čekám na Dolcino a slyšela jsem, že je taky fajn… ono to chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.7.10 07:37

Any, Leo je super volba, je to takovy univerzalni satek od narozeni a zaroven se hodi i pro batole.
Na zada jsem poprve zkusila od 7m, sla jsem na kurz, ziskala jsem tim vetsi jistotu, jak ho na zada dostat, ale nakonec jsem nosila prevazne vepredu, teprve az ted nosim hodne vzadu,protoze uz mi vepredu fakt prekazi. Ale na cestu mhd ho stejne dam dopredu, abych se mohla v buse oprit.
Na zada jsem nahazovala pres rameno, ale pak jsem zacala nasouvat bokem a vyhovuje mi to vic, ale to uz je pro mimco, ktere drzi trochu zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.7.10 10:19
Saxana22 píše:
Lenula: ahoj :) Hele já už mám doma taky jednu Quatemalu, je to fajn šátek. Ono nejde říct, který je nejlepší, každému sedí něco jiného :) Kvalitní a dobré šátky jsou: Storchenwiege, Didymos, Ellevil, Guatemala, Katigirasol. Teď čekám na Dolcino a slyšela jsem, že je taky fajn… ono to chce vyzkoušet.

Tak tady to práskneš, co ti přišlo a nám nic neřekneš. :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
51750
28.7.10 10:24
neczuz píše:
Saxana22 píše:
Tak tady to práskneš, co ti přišlo a nám nic neřekneš. :cert: :cert: :cert:

Neczuz jo jo přesně tak, taky na to koukám, že tady to v klidu řekne a nám to ještě neřekla. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
28.7.10 10:37

Díky za info, mám ještě trochu času, ale už pokukuju. D9ky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.7.10 10:40
Katy2 píše:
neczuz píše:
Saxana22 píše:
Tak tady to práskneš, co ti přišlo a nám nic neřekneš. :cert: :cert: :cert:
Neczuz jo jo přesně tak, taky na to koukám, že tady to v klidu řekne a nám to ještě neřekla. :cert: :cert:

Holky, ale já mám pocit, že o Quatemale víte 8-o
On totiž Girasol s ní má cosi společného, prý :nevim:
A to, že má Helka Choccocabanu (či jak se to píše :oops: ) už dávno víte ;-)
Přišlo jí něco jiného 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario