Savička Chicco se štěrbinou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
126
10.12.11 08:46

savička Chicco se štěrbinou

Ahoj maminky, poraďte mi. Asi si možná budete myslet, že jsem blázen když tohle řeším, že to není důležité, ale pro mě to důležité je. Kdo máte lahvičky od Chicca se savičkou 2+ se štěrbinkou??? Neni tam dirka,ale takový řez. K věci.Já to koupila, nevšimla jsem si že to neni dirka a ted se to bojim malýmu dát, aby to neteklo moc a on se mi nedávil. Jsou mu 4 měsíce a má savičku 0+ s malou dirkou, protože se mi předtim neustále a nebezpečně zakuckával z jiných saviček neznámých značek. Ale teče mu to pomalu, je z toho už nervózní. Můžu mu do této lahve se štěrbinou (2+) dát mléko? Když tu savičku zmačknu, je tam díra jak blázen, je to spíš na kašičky a tak. Pijou vám z toho dětičky dobře? Mám umělé mléko.

Děkuju Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Romi18
2.1.12 11:54

Chicco savicky

Ahoj Hanko,
dudlik ktery popisujes se jmenuje regulovatelny…mame ho taky a pouzivame ho asi od 4.mesice…
Jsou tam takova cisla,kdyz se na to podivas…1,2,3 musis to mit smerem nahoru tim cislem jakym chces,aby to teklo. Kdyz tedy nejmene tak jednickou nahoru. Ta jednicka tece o neco vic,nez dudlik s 1 dirkou,ale nemel by se zakuckavat…musis to ale vyzkouset, kazde miminko saje jinak.
Dvojka tece o neco vice, to pouzivam,kdyz mu udelam ridsi kasi do flasky a trojka tece nejvic, takze idealni n kasi.
Tak snad ti to trochu pomuze…
Urcite mu vyzkousej dat to mlicko na tu 1 a melo by to byt ok.

• Citovat
  • Upravit
126
2.1.12 18:13

Děkuju :-) to jsem potřebovala vědět, vysvětlila jsi to přesně. Když jsem psala podobný dotaz na Chicco stránky, napsali že POOTOČENÍM nastavím rychlost průtoku. To je odpověď, pootočením čeho kam, to nenapíšou. Taky jsem si to myslela, že to funguje tak jak píšeš,ale nebyla jsem si jistá. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romi18
5.1.12 23:23

Tak to jsem rada,ze ti to pomohlo:-)
Ja je pouzivam rada,zda se mi to prakticky.
Mej se hezky… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí