Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Prosím Vás o radu. Krmím nutrilonem, tříměsíčního kluka, dneska jsem koupila savičky canpol babies. Ale měli jen dvě jedničky, pomalý průtok a čtyři pětky variabilní průtok. A s tím variabilním průtokem máme problémy, savičku při krmení nastavím kolmu k nosu malému, mám I., ale přijde mi že to teče stejně rychle jako u II. a III, nevidím v tom rozdíl. Prosím o radu, jestli máte někdo zkušenosti…jsem bezradná ![]()
Dírka je oválná a tak malá, že to nepoznáš. Taky jsem je používala. U III mi dítě hltalo, tak jsem přešla na ty nevariab.
Díky asi se na ně vyprdnu a seženu ještě ty pomalý. Protože od narození měl 0, pro novorozence a teď mi přišlo že to pije strášně pomalu i přes půl hodiny. Tak teď ve třech měsících jsem mu pořídila 1 pomalý průtok, i když i to mi přijde dost rychlý 180 dá asi za pět minut.Ach jo doufám že ho krmím správně. Asi jsem z toho na nervy už od porodnice co nemůžu kojit. Protože pak při krmení od všech doma slyším chudák, ty ho týráš, když mu to teče tak pomalu, nebo zase naopak, teče mu to moc rychle dyť se udusí. A mě je pak z toho do breku… ![]()