Savičky z DM drogerie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Savičky z DM drogerie
Zdravím! ![]()
Chtěla jsem se optat, zda nevíte jestli široké savičky z DM drogerie pasují na lahvičky Avent? Před pár dny jsem je tam náhodně objevila, ale v mém okolí je nikdo nezkoušel. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, savicky kupuji jak do lahvicky Avent, tak i do lahvicky od Mothercare. Dcerka savicky do 14 dni rozkouse a kdybych mela kupovat drahy original Aventu tak ne to zrujnuje.
Savicky krasne sedi a neprotekaji.
Jsem s nima spokojena ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak to je bezva!
Já se tam ptala prodavačky a ta mi říkala, že nepasujou. My máme doma nakoupený lahvičky od Aventu, ale malej nechce jejich savičku, tak mě napadlo, že bych zkusila tyhle! No to jste mi udělaly radost! Hned je dnes teda koupím a vyzkouším! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, obnovuji diskuzi…můj syn chce jen savičky z DM, koupila jsem mu lahev od Aventu, ale odmítá jejich savičku, což mi ani nevadí, protože ty z DM stojí pár korun
ale mají jen 3 velikost, co jsem se tak dívala S na čaj M na mléko a L na kaši…ale, co jsem tak četla měli by v různém věku miminka mít různě velké savičky, jak, že vel. jedna je do např. 2 měsíců, pak vel. 3 je od např. 6 měsíců atd. syn má 4 měsíce a zatím mu ta M na mléko vyhovuje, ale větší potom už není…potom jen L na kaši, jak toto řešit? nechat prostě tuto pokud mu vyhovuje nebo pak nějak zvětšit dírku? snad je to srozumitelné, na co se ptám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má M od ukončení kojení 8 měsíců do teď 14 měsíců. Dírka stále stačí. L jsem koupila na kaši, kterou nakonec nechce. A mlíko z toho L teče takovým proudem, že se dusí.
- Citovat
- Upravit
@MonikaN.89 My používáme od MAM a ta má rozdělení dle věku. Už 3 tydny by měl používat velikost 3, akorát z toho blije a zakuckava se, takže stále používáme 2. Takže každá znacka to má jinak a když vám to tak vyhovuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@missah píše:
Dcera má M od ukončení kojení 8 měsíců do teď 14 měsíců. Dírka stále stačí. L jsem koupila na kaši, kterou nakonec nechce. A mlíko z toho L teče takovým proudem, že se dusí.
přesně to jsem potřebovala vědět, děkuji moc…synovi to právě taky zatím stačí, jak jsem psala má 4 měsíce…jednou jsem se spletla a dala jsem mu L a mléko a divila jsem se proč se pořád dusí a kucká, pak jsem na to přišla
![]()
@zulitvi
o to mi právě šlo, že ty z DM nejsou právě rozděleny podle věku, ale na velikosti S je na čaj M na mléko L na kaši a tím to končí, ale mu právě vyhovují jen ty z DM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaká savička?
Ahoj holky,
malému jsou skoro 4 měsíce. Stále kojím, ale sem tam potřebuji dát malému z flašky. Máme flašku MAM a je tam savička pro novorozence. Chci již koupit novou, ale ne originál ale od DM. Ale trochu s v tom nevyznám. Mají tam univerzální. To se tedy může dát jak novorozenci tak třeba 4měsičnímu? Mám tedy koupit tuto?
A také je to stejný průtok jak na MM tak na UM?
Snad jsem to napsala srozumitelně.
Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V DM prodavaji i na Mam savicky, nebo vem spendlik a udelej vetsi dirku, pak to vyvar, kup novou az kolem 6m. 6-18m jsou myslim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maly ma pres rok a porad chce jen tu prvni savicku pro mimina. Vetsi prutok nesnasi, takze jsem od mala porad na te same… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladein na lahev MAM pasují pouze savičky MAM a žádné jiné…a velikost savičky záleží na tom, jak miminko zvládá polykat vyšší průtok. Moje malá měla savičku č.1 někdy do 6m, protože s vyšším průtokem se prostě dusila, neuměla to tak rychle polykat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky moc děkuji. Nenapadlo mě, že savička nebude pasovat.
Už máme doma savičku MAM, tak uvidíme.
Ještě jednou děkuji za rady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit