Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, zkombinovala jsem docela velké množství sava a octu, kvůli plisni a až pak jsem zjistila, že to může způsobovat jedovaté vypary. Co teď? Bojím se, šla jsem radši ven a bojím se tam vrátit, ale mám tam zvířata
Opláchni to a vyvětrej. A příště radši nekombinovat.
Tam pořádně vyvetrej, co jiného bys chtěla dělat ![]()
Jo ještě čtu, žes tam nechala zvířata. No to seš zlatíčko. Tak se laskavě vrať, ať ten smrad nemusí dýchat.
Ty jsi teda hvězda - sama se tam bojíš jít, ale zvířata tam bez problémů necháš
otevři všechna okna a pořádně vyvětrej, proboha
Vyvetrej, dlouze, neumřeš, ale může bolet hlava.
Proboha tam jdi kvůli těm zvířatům, ty je v tom puchu klidně necháš?
@Anonymní píše:
Ahoj, zkombinovala jsem docela velké množství sava a octu, kvůli plisni a až pak jsem zjistila, že to může způsobovat jedovaté vypary. Co teď? Bojím se, šla jsem radši ven a bojím se tam vrátit, ale mám tam zvířata
Pohoda. Zvířata ať pojdou. To je přístup ![]()
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jaké myšlenkové pochody té dostali k tomu, že budeš míchat Savo a ocet. Když Savo odstraní všechno.
@Cenarius píše:
Pohoda. Zvířata ať pojdou. To je přístup
A ani snist to pak nepujde.