Savo s octem

Anonymní
5.1.24 14:17

Savo s octem

Ahoj, zkombinovala jsem docela velké množství sava a octu, kvůli plisni a až pak jsem zjistila, že to může způsobovat jedovaté vypary. Co teď? Bojím se, šla jsem radši ven a bojím se tam vrátit, ale mám tam zvířata

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8756
5.1.24 14:19

Vyvětrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
5.1.24 14:21
@Anonymní píše:
Ahoj, zkombinovala jsem docela velké množství sava a octu, kvůli plisni a až pak jsem zjistila, že to může způsobovat jedovaté vypary. Co teď? Bojím se, šla jsem radši ven a bojím se tam vrátit, ale mám tam zvířata

Opláchni to a vyvětrej. A příště radši nekombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.1.24 14:24

Tam pořádně vyvetrej, co jiného bys chtěla dělat :nevim:
Jo ještě čtu, žes tam nechala zvířata. No to seš zlatíčko. Tak se laskavě vrať, ať ten smrad nemusí dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8527
5.1.24 14:30

Ty jsi teda hvězda - sama se tam bojíš jít, ale zvířata tam bez problémů necháš :zed: otevři všechna okna a pořádně vyvětrej, proboha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
5.1.24 14:42

Vyvetrej, dlouze, neumřeš, ale může bolet hlava.
Proboha tam jdi kvůli těm zvířatům, ty je v tom puchu klidně necháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
5.1.24 17:28
@Anonymní píše:

Pohoda. Zvířata ať pojdou. To je přístup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
5.1.24 17:38
@Anonymní píše:

Zajímalo by mě, jaké myšlenkové pochody té dostali k tomu, že budeš míchat Savo a ocet. Když Savo odstraní všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
5.1.24 17:40
@Cenarius píše:
Pohoda. Zvířata ať pojdou. To je přístup :D

A ani snist to pak nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek