Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptát z přítelem se hádáme kvůli sociálními sítěmi, mysli jsi že když přidám nějakou svojí fotku tak se prý chci nabízet, a prý že my ženský to tak dělame že čekáme na signál od nějakých napadníku.
Přitom to tak vůbec není, fotka měla přes 1000 shlédnutí a řekl mi že už jsi tam mam někoho rovnou najít a hlavně vůbec nepřidávam nějaké vyzývavé fotky, fotku jsi dam fakt výjimečně.
Nechápu proč mu to tak vadí…
Miluju ho a nikdo mě nezajímá, bydlíme spolu už půl roku a jsme spolu skoro každý den tak jsi myslím že by ke mě tu důvěru mohl mýt. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Důvěra je samozřejmě v každém vztahu nezbytně důležitá.
Ale, promiň mi, to nejde opravdu přehlédnout…máš tam chyb jak máku.
Přijde mi, že je to projev nadměrné žárlivosti. Kamarádky, koníčky, práci, nekontrolovaný mobil mít můžeš?
Nadměrná žárlivost, chce tě kontrolovat, nemá v tebe důvěru… Pokud tam opravdu nepridavas nějaké vyzývavé fotky (v prádle, komplet odhalené, apod.), tak je to pěkný red flag.
@Zlatovláska555 píše:
Nadměrná žárlivost, chce tě kontrolovat, nemá v tebe důvěru… Pokud tam opravdu nepridavas nějaké vyzývavé fotky (v prádle, komplet odhalené, apod.), tak je to pěkný red flag.
Red flag znamená jediné… Pustit do oběhu! ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Red flag znamená jediné… Pustit do oběhu!
A jak to, že ještě nespíš ty odborníku?
![]()
@Černá Madonna píše:
A jak to, že ještě nespíš ty odborníku?![]()
Mám noční. V neděli tu kromě mě nikdo není a jako odborník mám povinnost dávat pozor na to, aby tu lidi nešířili bludy. Ještě se musím osprchovat. Sakra, je skoro půl třetí.
P. S. Ona není neděle… ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Mám noční. V neděli tu kromě mě nikdo není a jako odborník mám povinnost dávat pozor na to, aby tu lidi nešířili bludy. Ještě se musím osprchovat. Sakra, je skoro půl třetí.P. S. Ona není neděle…
@Černá Madonna píše:
Ne, naštěstí ještě není.
Tak dobrou.
Dobrou.
Myslím si, že místo fotek na ss by ses měla starat o svůj písemný projev, to je teprve tragédie ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat