Sbírka pro Alču
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jemako píše:
@BlackBlue a kde paní bydlí v Německu? Já jsem taky v Německu… Vím že to pravděpodobně nebude blízko ale náhoda je blbec
A to jí tak nízký důchod vypocitali Němci nebo Češi? Co třeba nějaké online doučování když je paní tak chytrá? Určitě něco přispěju a přeji aby to všechno bylo lepsi
Z rodiny vím o té nadaci Agrofert tak možná tam se poptat…
Díky moc
No ona ho má pravě vypočítaný na základě toho, že i předtím s epilepsií nezvládala pracovat na plný úvazek, ale jenom na 0.7… takže nějakých 11-12tis ID. Ale přiznali jí ho jen na rok, takže se ještě bojí, že jí ho po Novém roce seberou nebo sníží stiupeň… Jé fakt, kde jsi ty? Ona Lipsko.. nevím teďka, jak je to německy.. severně za Drážďanama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
Kamarádka prave čekala zdrave dítě a nakonec strašně moc problému a furt v nemocnici. Kluk už má 3 roky a zrovna z tehle sbírky se fakt podařilo kluka naučit jist a z další sedět a stát. A to měl byt doživotním lezakem na sondě. Za me obrovský úspěch. https://www.donio.cz/BojovnikAdamek
To je úžasné… jak to čtu, tak malý Adámek si musel všechno pořádně vybojovat… Tak ráda slyším o dobrých koncích. Dobrých koncích, které jsou vlastně začátky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlackBlue píše:
To je úžasné… jak to čtu, tak malý Adámek si musel všechno pořádně vybojovat… Tak ráda slyším o dobrých koncích. Dobrých koncích, které jsou vlastně začátky
No jako ten třetí rok byl teď taky mazec. Bojuje strašně a rodiče ještě víc. Opravdu mají můj obdiv. Tatínek 100% zastane péči i jako doprovod v nemocnici a nenechá v tom mámu vykoupat jak to obvykle byva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda tak to nic já jsem Bavorsko… No ono je to v tomhle blbý… Tady třeba rodičovská je buď do roku dítěte 66 procent z platu nebo do dvou 33 procent… Jelikož mám už jedno dite tak jsem šla na rok (i tak jsem dostala prd.)a v roku dítěte zpátky do práce… Je to opravdu děs že se Německo nepostara o ty lidi o které by mělo… I tak je to nic proti trápení tvé kamarádky… Snad dostane ještě něco… I když moje zkušenosti jsou jiné… Kamarád byl tady pobodan Němcem… Musel ukončit studium protože má vážně následky a nedostal ani korunu… Možná by ji to v Česku vyšlo lépe… Držím ji palce a budu na ni myslet… Od pohledu velice sympatická paní a je mi líto jejího trápení… Přeji hodně sil a snad to aspoň s tím pejskem klapne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemako píše:
Jejda tak to nic já jsem Bavorsko… No ono je to v tomhle blbý… Tady třeba rodičovská je buď do roku dítěte 66 procent z platu nebo do dvou 33 procent… Jelikož mám už jedno dite tak jsem šla na rok (i tak jsem dostala prd.)a v roku dítěte zpátky do práce… Je to opravdu děs že se Německo nepostara o ty lidi o které by mělo… I tak je to nic proti trápení tvé kamarádky… Snad dostane ještě něco… I když moje zkušenosti jsou jiné… Kamarád byl tady pobodan Němcem… Musel ukončit studium protože má vážně následky a nedostal ani korunu… Možná by ji to v Česku vyšlo lépe… Držím ji palce a budu na ni myslet… Od pohledu velice sympatická paní a je mi líto jejího trápení… Přeji hodně sil a snad to aspoň s tím pejskem klapne.
Ten ID má vypočítaný právě tady, ne v Německu… Ona byla ráda, jak to tam funguje s nemocenskou a neschopenkama, a lékařskou péčí. 72 týdnů nemocenská (ale zase má vybráno na tři roky dopředu prý), a relativně slušné procento. Manžel se jí mohl doma věnovat naplno.. tady by to nedali. Ale co mi tak říkala, tak to tam má své výhody i nevýhody no, jako všude jinde. Třeba s tou rodičovskou si to nedovedu představit, muset někam dát dítko v pouhém roce věku… Je mi líto tvého kamaráda, je šílené, že má trvalé následky a nic nedostal, a přitom život úplně naruby kvůli někomu takovému.. to mě fakt mrzí.
A moc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlackBlue píše:
Ten ID má vypočítaný právě tady, ne v Německu… Ona byla ráda, jak to tam funguje s nemocenskou a neschopenkama, a lékařskou péčí. 72 týdnů nemocenská (ale zase má vybráno na tři roky dopředu prý), a relativně slušné procento. Manžel se jí mohl doma věnovat naplno.. tady by to nedali. Ale co mi tak říkala, tak to tam má své výhody i nevýhody no, jako všude jinde. Třeba s tou rodičovskou si to nedovedu představit, muset někam dát dítko v pouhém roce věku… Je mi líto tvého kamaráda, je šílené, že má trvalé následky a nic nedostal, a přitom život úplně naruby kvůli někomu takovému.. to mě fakt mrzí.
A moc díky
Tak mi naštěstí máme s manželem protismeny takže díte nedáváme nikam… Proti tomu jsem se postavila a na tom trvám.. Nevím jestli v roli mého kamaráda hrála skutečnost že on je rumun… No útočníka uklidnilo do psychiatrické léčebny a tím to skončilo.. Ono každý stat má svoje. Je mi moc líto že přišla o manžela.. To je moje noční můra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asisteční psy se vybírají a cvičí i podle toho, jestli v domácnosti klienta jsou i jiná zvířata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 píše:
Myslím, že tyto příspěvky sem nepatří. Na to máte donio.
Myslím, ze je to diskuze a k tomu jsou. Diskutujeme tu nad různými osudy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to v sekci dobré skutky, takže to sem patří. Je každého věc, jestli přispěje, nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemako píše:
Tak mi naštěstí máme s manželem protismeny takže díte nedáváme nikam… Proti tomu jsem se postavila a na tom trvám.. Nevím jestli v roli mého kamaráda hrála skutečnost že on je rumun… No útočníka uklidnilo do psychiatrické léčebny a tím to skončilo.. Ono každý stat má svoje. Je mi moc líto že přišla o manžela.. To je moje noční můra…
Tak to máte s manželem dobře vymyšlené s těmi protisměnami, vždyť takhle malé dítko je ještě prcek, potřebuje stabilní domov a pocit bezpečí, blízkost pečujících osob… Jojo, každý stát má svoje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlackBlue píše:
Tak to máte s manželem dobře vymyšlené s těmi protisměnami, vždyť takhle malé dítko je ještě prcek, potřebuje stabilní domov a pocit bezpečí, blízkost pečujících osob… Jojo, každý stát má svoje.
Jinak to nejde no… Ale já chodím jenom na 20 hodin týdně tak to jde.. Tohle je tady opravdu nevýhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
No jako ten třetí rok byl teď taky mazec. Bojuje strašně a rodiče ještě víc. Opravdu mají můj obdiv. Tatínek 100% zastane péči i jako doprovod v nemocnici a nenechá v tom mámu vykoupat jak to obvykle byva
Tak to je tatínek užasnej, správnej a pořádnej chlap do života a super táta.
Podle diskuzí tady má člověk často pocit, že takoví už téměř vymřeli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 píše:
Myslím, že tyto příspěvky sem nepatří. Na to máte donio.
Máš samozřejmě právo na svůj názor, neberu ti ho. A respektuji, že ho vyjadřuješ civilizovaně. Ale já si taky myslím, že kdyby sem podobná témata nepatřila, tak emimino nemá sekci „dobré skutky“.
A nikdo neví, jestli se do podobné situace nedostane, kdy bude muset o žádat o pomoc… A karma a dobré skutky
Však kdo chce pomoct třeba jen se sdílením, tak pomůže, a kdo nechce, toho nikdo nenutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsme vcera spolecne s Alci precetly diskuzi ke sbirce. Strasne moc Vam dekuje! Kazde formy pomoci, jakykoliv „male“, si vazi
je uzasne, kolik dobrych lidi je ochotnych pomoct, kdyz se clovek dostane do tak narocne zivotni situace… posila Vam s kocickama pozdrav ![]()
A jeste jednou sem hodim odkaz na sireni sbirky dal: https://www.donio.cz/…-dve-kocicky
Hezky zbytek dne vsem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!