Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Martina D. Myslela jsem příští rok, jen sem to zapomněla napsat to jsem celá já ![]()
Zasloužila, holčičky prognoza je bohužel opravdu nepříznivá, teď bojují v nemocnici s epilepsií která skoro 24/7 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Jo, pristi rok by to bylo fajn zopakovat. ![]()
Holčičky je mi lito, zdravi je nejvic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
@Martina D. Martinko chci se zeptat, budete dělat sbírku na nějaké další dítě?
Edit: mám tip na jednu hodně nemocnou holčičku, aktuálně je v ústecké nemocnici kvůli nezvladatelné epilepsii. Možná maminku někdo sledujete https://www.youtube.com/…yMIYA/videosPříspěvek upraven 13.12.19 v 20:58
Jee, videa od teto maminky pravidelne sleduji. Jsou zajimava a inspirujici. Ma i takovy hlas, ktery se dobre posloucha. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka Viděla si její dnešní video o Madlence? Docela mě pobavil její manžel, klasický chlap ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
@Oriseka Viděla si její dnešní video o Madlence? Docela mě pobavil její manžel, klasický chlap
Ted jsem to zkoukla. Je to presne tak, jak rika, mam male problemy oproti nim. Jo, chlap byl dobry. Porad si udrzuje svuj smysl pro humor. Jsou jako par strasne silni, takze verim, ze to vse zvladnou, ale maji teda nalozeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moc všem děkuji za příspěvky pro Sofinku
a speciální dík patří těm, co se vyhecovaly a svým druhým příspěvkem dotáhly celkovou částku na krásných 20 000 Kč!!! ![]()
Seznam dárců je tady:
Kozoroh 500 Kč
NESSSINKA 100 Kč
POOPIE 555 Kč
Martina D. 200 Kč
MAJKA 300 Kč
od Tyny 1 000 Kč
ester6 173 Kč
OMiLu 200 Kč
123Sona 100 Kč
Pavlína, co má ČS 100 Kč
Tumpach 111 Kč
masima 300 Kč
Vanda9 1 000 Kč
Emull 200 Kč
ivasot 500 Kč
benetka 200 Kč
korinkovna 300 Kč
EMicina 200 Kč
od Magrátky 500 Kč
hapolda 200 Kč
Jizi 500 Kč
Evel53 600 Kč
micta 200 Kč
ORISEKA 300 Kč
Lucinkax09 222 Kč
MAG12 700 Kč
Sashie 400 Kč
j 500 Kč
stepikm 300 Kč
Masha0607 100 Kč
Nikitkaii 100 Kč
Sirikit 777 Kč
Kassor 1 000 Kč
Sallyna 300 Kč
Sara 200 Kč
Petr Susser 1 000 Kč
Mondousek 300 Kč
CHULIMANGA 200 Kč
Andreacek 300 Kč
jita2 200 Kč
bse. pedro 1 357 Kč
Dagmarkaa 200 Kč
Jezinka.123 205 Kč
barabrambora 400 Kč
Sofinka 200 Kč
Anna766, Tynka766 250 Kč
Kavenka 111 Kč
Netopirek 200 Kč
Ibi 150 Kč
ivasot 1 000 Kč
barabrambora 100 Kč
NESSSINKA 40 Kč
Tumpach 116 Kč
Kassor 400 Kč
Ennny 333 Kč
Mám za to, že tento seznam je naprosto konečný, takže pokud se nikdo neozve s nějakou připomínkou, posílám odpoledne 20 000 Kč na účet Sofinky: 2401688757/2010. Č. ú. jsem okopírovala z prvního příspěvku.
Ještě jednou všem moc děkuji a přeji krásné svátky a především hodně zdraví!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. Poděkování patří i tobě🌹,že jsi byla ochotná sledovat příspěvky a informovat nás.
Pohodové a ve zdraví prožité vanocni svatky všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nádhera. Ať penízky pomůžou co nejvíce. Mam radost, tolik dobrých lidí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. Super, ještě jednou i ja ti chci poděkovat, ze si znovu podstoupila sledování, jak zde v diskusi, tak i pohyb na účtech, jsi boží
a ta částka je vskutku opravdu krásná. Jsem ráda, že se našlo zde několik lidí, kteří jsou ochotní pomoci dobré věci
. Mam radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásná práce
a to ještě na transparentní účet přibylo pár plateb v době, kdy byla vyhlášena sbírka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peníze odeslány!!! Už jsem to nervově nevydržela a nechtěla jsem riskovat, že jakmile vylezu ven z bytu, přejede mě auto nebo na mě spadne kus střechy
, takže jsem splnila, co jsem tady všem slíbila, částka na transparentní účet Sofinky by mohla být připsaná už dnes, ale nejpozději dorazí zítra ráno. https://ib.fio.cz/ib/transparent?…
Krásný den a krásné svátky všem!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!