Pomocný prst a sežerou Vás pak i s botami?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pomocny prst a sezerou vas i s botama ????
Ahoj holky, mate kolem sebe lidi kterym pomahate a oni toho zacinaji zneuzivat? Ja ano, rodina z druhe strany (nebudu specifikovat)
Pomuzete pred vyplatou, poradite ale pak zjistite, ze je to samozdrejmost z jejich strany. Je mi s toho smutno
Rodina, vztahy a penize. Nezaplatila jsem darek pro,,ciziho cloveka,, tak jsem lakoma a spatna. Kdyz jsem se pro klid rodiny rozhodla, ze to zaplatim, tak si mam ty penize uz strcit za klobouk, zase jsem spatna
ach joo, ja si ty penize taky prece tezce vydru.. Nepadaji mi z nebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Minimalne ctyri takove kolem sebe mam. Citim z nich velkou negaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka93 Ano, i takovi lide jsou. Jedina rada je, nikdy jim nic nepujcovat a obrnit se vuci slovnim utokum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám manžela a 3 děti, takže to taky znám, takže já taky 4 kousky
.. no, pokud mám odpovědět vážně, pokud se mi to někdy zdálo, u pár „kamarádů“, nedala jsem pak a kontakt ovadl
Využívat se nenechám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s @cecetka Jak koukam, takovych lidi je tedy spousta. Oni si ziji na vysoke noze, neudrzi korunu a pocitaji, ze ja je budu jistit.. Proc ne taky, ze? Ja ty penize mam preci
Jenze oni na me utoci skrze jejich deti.. Nemaji co papat, nemaji co nasvacinu.. Oni maji narozeniny, nemam jim co koupit.. Holky, naucit se rikat,,ne,,? Pak jsem lakoma.. Mozna jsem hodna, az jsem blba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka93 Bohužel znám. Moje máma si ke mně v den porodu, kdy už jsem se kroutila v kontrakcich, přišla půjčit peníze. Na oslavu padesátin svého milého. Ani se nezajimala, jak mi je, shrábla peníze a odjela. Když jsem ji po porodu volala, že má vnuka, začala do telefonu hystercit, at ji příště nevolam, že ji to hrozně rozrušilo.
Bývala by prý stačila SMS…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lentilka93 Bohužel znám. Moje máma si ke mně v den porodu, kdy už jsem se kroutila v kontrakcich, přišla půjčit peníze. Na oslavu padesátin svého milého. Ani se nezajimala, jak mi je, shrábla peníze a odjela. Když jsem ji po porodu volala, že má vnuka, začala do telefonu hystercit, at ji příště nevolam, že ji to hrozně rozrušilo.
Bývala by prý stačila SMS…
To je tedy hodne smutne. Babicka a je ji presnejsi milenec pred vlastnim vnukem
je mi s techto situaci opravdu zle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka93 píše:
@_BBQ_s @cecetka Jak koukam, takovych lidi je tedy spousta. Oni si ziji na vysoke noze, neudrzi korunu a pocitaji, ze ja je budu jistit.. Proc ne taky, ze? Ja ty penize mam preci![]()
Jenze oni na me utoci skrze jejich deti.. Nemaji co papat, nemaji co nasvacinu.. Oni maji narozeniny, nemam jim co koupit.. Holky, naucit se rikat,,ne,,? Pak jsem lakoma.. Mozna jsem hodna, az jsem blba
Hm, tak jim zacni rikat, ze taky nevychazis.
A jestli by ti nepujcili? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka93 píše:
@_BBQ_s @cecetka Jak koukam, takovych lidi je tedy spousta. Oni si ziji na vysoke noze, neudrzi korunu a pocitaji, ze ja je budu jistit.. Proc ne taky, ze? Ja ty penize mam preci![]()
Jenze oni na me utoci skrze jejich deti.. Nemaji co papat, nemaji co nasvacinu.. Oni maji narozeniny, nemam jim co koupit.. Holky, naucit se rikat,,ne,,? Pak jsem lakoma.. Mozna jsem hodna, az jsem blba
Deti nemaji co na svacinu? Jeste bych na ne poslala socku
by si to priste rozmyleli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lorry1 muzu to zkusit, ale asi to nevyjde
![]()
@Lekninka91 nekdy mi prijde, ze to hranici s citovym vydiranim uz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka93 No tak budou říkat, že si lakomá…a co má být? Nenechala bych se vydírat ani tím, že nemají dětem na svačinu…tak ať si najdou brigádu…stejně kecají, peníze rozhážou a čekají, že jim je dáš ty…vrací ti je? Musíš se naučit říkat ne, protože to jinak neskončí…i za cenu toho, že se spolu přestanete bavit…a na dárky pro cizího člověka bych teda nepřispěla ani omylem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budeš mít možnost se naučit je odmítnout teď před vánoci, určitě přijdou, že nemají na dárky…tak řekni, že je ti to líto, ale ty taky ne…a vydrž to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama chodim pri 2 detech vecer na brigadu, kdyz prijde chlap z prace. To same rikam i jim. Dokonce jsem schopna pro ne praci u nas i sehnat. To nechteji. Tak at si nase*ou. Stscilo mi spalit se 1×
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka93 ty nejsi zodpovědná za děti svých známých, ať si najdou brigádu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, širší rodina. Ale já peníze nepujcuji, jo jsem tam špatná, ale jsou to moje peníze a kdybych je půjčila jim, můžu je rovnou vyhodit z okna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!