Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Martina D. píše:
Jsem ráda, že jsem mohla vybrat peníze pro Sofinku a udělat tak aspoň malou radost mamince, která za ně koupí něco, co Sofinka skutečně potřebuje. Mám radost, že se sbírka vydařila a sešlo se tu tolik lidí ochotných poslat Sofince finanční částku, a ráda si to zase za rok zopakuji. Taky děkuji všem za důvěru, se kterou jste mi peníze pro Sofinku posílali.
Všem přeji krásné Vánoce a hodně ZDRAVÍ!!
Tobě taky 🎄 🎄 🎄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, hrozně moc se Sofinkou děkujeme ❤️ ❤️ hrozně moc si toho vážím, tolik uzasnych maminek pohromadě 😍 😍 jste skvělé, děkujeme ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena8989 píše:
Holky, hrozně moc se Sofinkou děkujeme ❤️ ❤️ hrozně moc si toho vážím, tolik uzasnych maminek pohromadě 😍 😍 jste skvělé, děkujeme ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Snad vám to alespoň malinko zpříjemní předvánoční čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena8989 hlavně aby to pomohlo, udělejte si radost všichni, zasloužite si to ![]()
Všem příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok a příští rok zase „tady“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena8989 píše:
Sofince dej za nás pusinku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena8989 píše:
- Citovat
- Upravit
@Lena8989 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena8989 píše:
Tak pevně dozfam, že aspoň malinko vam penízky pomohou, a přeju aspoň trochu klidné Vánoce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem moc ráda, že jsem se mohla na tomto skutku podílet. Krásné Vánoce všem a Sofince co nejvíc zdraví!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Také všem přeji krásný předvánoční čas a hlavně hodně zdraví a štěstí v novém roce