Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Martina D. píše:
Peníze odeslány!!! Už jsem to nervově nevydržela a nechtěla jsem riskovat, že jakmile vylezu ven z bytu, přejede mě auto nebo na mě spadne kus střechy, takže jsem splnila, co jsem tady všem slíbila, částka na transparentní účet Sofinky by mohla být připsaná už dnes, ale nejpozději dorazí zítra ráno. https://ib.fio.cz/ib/transparent?…
Krásný den a krásné svátky všem!!!
Velké díky patří i tobě
a všem ostatním kteří přispěli ![]()
- Citovat
- Upravit
@Martina D. Krásná částka se vybrala, všem patří dík. A hlavně tobě, ze jsi to opět vše obstarala
Krásné a pohodové svátky Vám všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Masha0607 píše:
@Martina D. Krásná částka se vybrala, všem patří dík. A hlavně tobě, ze jsi to opět vše obstaralaKrásné a pohodové svátky Vám všem
Ano
a doufám až se třeba zase za rok bude vybírat na nějaký bohulibý záměr a naše zlatá Martina se ujme výběru, tak sem nevleze nějaký rýpal, proč že jí to posíláme peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. Marti, nadhera. Moc dekujeme.
O takove castce se nam na zacatku ani nesnilo.
Vsem darcum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martino, děkuji!!! Mám radost. Tobě i všem ostatním zde přeji klidné a pohodové Vánoce a hlavně zdraví… hlavně to ZDRAVÍ, se vším ostatním si poradíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky děkuju za super organizaci, Martino. ![]()
Kdybych příští rok sbírku přehlídla, šťouchněte do mě prosím Vás někdo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre rano, tak penize na ucte jsou jiz pripsane.
Krasna prace.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super výsledek ![]()
hlavně aby bylo Sofince líp ![]()
všem přeji krásné Vánoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit @korinkovna
Když se bude příští rok konat sbírka, určitě se vrátíme k téhle diskuzi a najdeme, že jste chtěly dostat upozornění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ráda, že jsem mohla vybrat peníze pro Sofinku a udělat tak aspoň malou radost mamince, která za ně koupí něco, co Sofinka skutečně potřebuje. Mám radost, že se sbírka vydařila a sešlo se tu tolik lidí ochotných poslat Sofince finanční částku, a ráda si to zase za rok zopakuji. Taky děkuji všem za důvěru, se kterou jste mi peníze pro Sofinku posílali. ![]()
Všem přeji krásné Vánoce a hodně ZDRAVÍ!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásná práce, částka mě potěšila u srdce, snad Sofince s maminkou aspoň trochu ulehčí život ![]()
Tak za rok zase při nějaké sbírce se budu těšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!