Sbírka pro syny, abych mohla podstoupit transplantaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
26.7.25 15:36

Sbírka pro syny

https://donio.cz/pribeh/32101?…

Dobrý den,
napíši o co jde a když budete mít nějaké otázky, ráda zodpovím a pokud to pro Vás nebude zajímavé, pochopím ❤️ Jsem obyčejná máma dvou malých kluků, která by pro ně udělala všechno na světě. V únoru jsem onemocněla leukémií a nemůžu pro ně dělat téměř nic a to mě ubíjí. Děti skončily v Klokánku a já po dvou dnech s respiračním selháním a krvácením do plic, na 14 dní v umělém spánku. Nyní jsme na pár dní spolu a začátkem srpna nastupuji na více jak měsíc do nemocnice na transplantaci kostní dřeně. Pokud půjde vše dobře, měl by to být poslední krok k uzdravení. Nicméně jsme sami, rodina pomoci nemůže a já nyní sháním prostředky k tomu, abych mohla synům zajistit hlídání během hospitalizace, abych si mohla odbít transplantaci a abychom mohli být zase spolu.
Již byla doba, kdy jsem ze zoufalství chtěla ukončit léčbu, ale bylo mi sděleno, že vydržím pár týdnů. Podepsala jsem revers kvůli dětem a vydržela 5dní, než mě nemoc dohnala. Nyní máme ale naději to zvládnout.

Chtěla bych Vás proto poprosit o pomoc se sdílením, abychom byli blíž novému začátku 🙏

Hezký den
Denisa

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
217
26.7.25 16:12

Je to oficiální sbírka? Najdu ji například na Donio, znesnaze, dobryandel, atd. Kde jsou příběhy ověřeny, že jsou na základě pravdy. A tyto organizace pomáhají takto nemocným lidem. Co nějaká kamarádka nebo hodná „babička“ v okolí?

• načítám...
33
26.7.25 16:15

@LucyK11 ano, je to Donio, nahoře je odkaz. Nikoho nemáme, jinak bych to samozřejmě neřešila touto cestou.

• načítám...
64827
26.7.25 16:21
@LucyK11 píše: Více

no zrovna Donio není až tak důvěryhodné. I tady bylo pár diskusí, kde se zjistilo, že je to poněkud jinak. Dokonce se to potom měnilo i na Doniu.

• načítám...
33
26.7.25 16:29

@vokishka to nevím, já musela dokládat lékařské zprávy, rozsudek, smlouvu s Klokánkem, ceníky za hlídání, tábory. Docela si mě prověřovali.

• načítám...
21643
26.7.25 16:34

@Dendule02 zkus Dobrého anděla. Donio má špatnou pověst a průsery, spousta lidí tam nepřispívá, právě jen z toho důvodu, že je to celé nedůvěryhodné sdružení. Dobrý anděl právě podporuje rodiny, kde je nemocný rodič.

• načítám...
64827
26.7.25 16:36
@mado píše: Více

jo, mám na Anděla trvalý příkaz.

• načítám...
21643
26.7.25 16:41

@vokishka taktéž, a ještě Kapka naděje. Za nimi je vidět kupa práce.
Vždyť od Donia se distancují i jeho původní zakladatelé.

• načítám...
Snopy123
26.7.25 16:49
:kytka:

Příspěvek upraven 26.07.25 v 16:50

• Upravit
33
26.7.25 16:49

Tak teď už s tím nic neudělám, pomohli mi s tím v nemocnici. Chci pouze zajistit své syny, abych se mohla nechat jít odtransplantovat. Bylo mi řečeno, že pokud nenastoupím, neuvidím své děti vyrůstat…

• načítám...
Snopy123
26.7.25 16:51

Taky bych požádala DA. Ale tak ta sbírka na D běží ok, tak snad … :kytka:

• Upravit
33
26.7.25 16:53

@Snopy123 jako že jsem si tu leukémii vymyslela? Kéž by. Hnusnější nemoc a tolik bolesti jsem v nemocnici nikdy nezažila. Agentura za hlídání vystaví fakturu zpětně, protože není jisté, jak dlouho v nemocnici reálně budu, jestli mi transplantace sedne, jestli nechytím infekci. Teď jsem šla do nemocnice na 4 dny na chemo a byla jsem tam 20 dní kvůli špatné krvi. Ohledně táborů… Synové nastupují 9.8. z Donia mi psali, že jim můžou zaslat peníze dříve než se ukončí sbírka, pokud se vybere potřebná částka.

• načítám...
Snopy123
26.7.25 16:57

@Dendule02 Tak to je super. Hlavně ať to klapne. A pokud Ti uvolní peníze v průběhu o to lépe. To jsi tady nepsala … Čili sbírka s koncem za 56 dnů, když nastupuješ začátkem sprna úplně nedávala smysl. Proto jsem se ptala, co budeš dělat, když se ty peníze nevyberou …. a bude po akci.

• Upravit
3699
26.7.25 17:01

A není jistější, když by děti během hospitalizace byly v tom klokanku?

• načítám...
33
26.7.25 17:02

@Snopy123 chápu 😊

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!