Sbírka pro syny, abych mohla podstoupit transplantaci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mně docela vadí tolerance zviditelňování sbírek Donia na eMimino. Dřív to nešlo a mazalo se to. A tamní zakladatelé to ještě doporučí. Dobře všem tak.
Zakladatelka musí počítat, že někdo by ten příběh chtěl slyšet i z druhé strany.
A taky si myslím, že v takové situaci by měla být aktivizována vlastní rodina, ať vztahy byly jakékoliv než vybírat na tábory a hlídací agentury.
@Jazmine píše: Více
Ne, pracuju v kultuře. Ale Donio apod. prostě sleduju…já už nevím na co jsem tím reagovala.
@Dendule02 píše: Více
Sama jsi napsala, že máš na výplatnici minimum a zbytek hotově. A že ty hnusné věci klukum neřekl nikdo z Klokánku, ale nějaká návštěva. Čerpám jen z toho, co řekneš, nic si nevymýšlím. A slůvkem jsem nezpochybnila zlýho otce, takže nepotřebuju info z vašeho spisu. Tvoje nemoc a zlý otec…to jsou dvě věci, do kterých jsem nevrtala a věřím jim. A vlastně věřím celýmu příběhu, proto mě to tak dráždí, ta nezodpovědnost a nechápu to, ženská, která něco takovýho zažije, myslím teď toho chlapa, se pak přece chová jinak, fakt zodpovědně, dospěle, kvůli dětem…né že bez pojistky, bez pořádné ofiko výplaty, hlavně tábor… jen nadávat na stát, kterej pomáhá…léčba zadarmo, Klokánek jsem taky myslela zadarmo, ale říkáš, že se něco platí…nesedí mi tvoje chování a vystupování, to je celé
@Růžička44 píše: Více
Hele taky doufám. Proto mám tu pojistku, protože jsem taky sama s dcerou, tak prostě myslím na zadní vrátka. A jak už jsem psala,,,když někdo něco po někom chce, musí si to obhájit. takže i já, kdybych se do podobné cituace dostala, tak bych asi musela. Nebo že by mi stačilo to říct ve dvou větách a peníze by se sypaly? to asi ne.
Edit: a ne, na Doniu bych se do ní takto neobula, tam se snad nic neřeší, protože všechny sbírky se řeší na emiminu,,,dyk to všechny moc dobře víte, toto není první případ.
Příspěvek upraven 27.07.25 v 15:53
@Růžička44, Jazmine
hele to byl trochu vtip, na odlehčení, a tak to nevyšlo. ne, nechci žádné díky apod.
@Anik píše: Více
Pravda, na pásce minimum, zbytek na ruku, hlavně odvádět co nejmíň. Vytírat si zadek se státem a pak se divit, že si ho vytře on se mnou, takové uvažování by neměl mít dospělý jedinec, matka od dětí. A pojistku mám samozřejmě od té doby, co se narodilo první dítě. Přesně proto, abych pak nemusela natahovat ruku a nadávat na ten zlý stát.
- Upravit
@Anik píše: Více
Opravdu velká taškařice, až se za břicho se popadám🤦♀️ Tvl. to snad ne už
@Dendule02
Pokud chceš diskuzi uzavřít, jak jsi už psala (což bych naprosto pochopila), kontaktuj @admin.
Hodně síly a úspěšnou léčbu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!