Sbírka pro syny, abych mohla podstoupit transplantaci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dendule02 píše: Více
Děkuji za odpověď. Budu držet palce ať to zvládnete.
Mohu ještě nějaké otázky k příběhu. Nechám na vás, zda mi odpovíte.
Jste samozivitelka a z příběhu tedy chápu správně, že děti kromě vás nikoho nemají (tátu, příbuzné, prarodiče), že skončili v klokánku? Jaké máte šance při vaší diagnóze (vím že se to dost liší)?
Zkuste i organizaci naděje. Pro deti zkuste organizaci hest.cz
@Proto02 nebyly na tom v Klokánku úplně psychicky nejlíp. Řekli jim tam, že umřu, že se již nevrátím, že půjdou do dětského domova a byly tam nuceni do kontaktu s otcem, který je státním zastupitelstvím vyšetřován kvůli domácímu násilí a týrání svěřené osoby. Již v minulosti kvůli němu syn skončil u psycholožky, od té doby se bojí chodit ven a chce mít doma kamery. Paní z Ospodu na mě udělala podraz a já si pak děti nemohla vyzvednout. Místo slíbených 9 dní mi je „půjčily“ na 4, protože jim naplánovaly nějaké schůzky se soudkyní, psycholožkou, tatínkem, zrovna když jsem je chtěla domů. A ani tak mi je nechtěli dát, že když jsou doma, nemají z nich peníze. Psycholožka napsala zprávu, že se otce nebojí a poslala to k soudu a oni mi doma brečí, že za ním nechtějí. Takže už ne… Ale neříkám, že by to nebylo nejjednodušší.
To mě mrzí. Stát asi hleda nejjednodušší cestu.
@Dendule02 to je strašný, že je nutí do toho kontaktu když je tam tohle…rozhodně by tedy klokánek nebylo dobré řešení. Držím palce ať vše klapne a transplantace proběhne bez komplikací a pomůže vam abyste mohla být zase brzy s klukama ❤️
@LucyK11 prognózu mi bohužel nikdo neřekne, řekli už na začátku, že na 80% budu potřebovat transplantaci, jinak se toho nezbavím, ale když jsem se teď po x měsících ptala, jestli mi můžou říct, že je to na dobré cestě, řekli, že nemuzou, že to neví nikdo. Navíc při posledním odběru kostní dřeně vyšly zase vyšší hodnoty, což by být nemělo. Dostanu tedy před transplantací o to vyšší chemo. Jinak s Klokánkem a otcem jste to četla a co se týče ostatních… Ségra přišla do nemocnice, když volali doktoři mámě, že to nezvládnu, aby se přišla rozloučit. Od té doby nic. Klukovi je 9 a máma hlídala asi 3× když byl miminko. Neptejte se mě proč, nechápu a nechápe to nikdo, jsem z toho na nervy od února, nemůžu v nemocnici spát, psychika v háji. A brácha pomohl asi nejvíc, vzal si k sobě psa a nechal mě tam bydlet, když mě poprvé pustili a já se klepala jak ratlík a nemohla se ani vykoupat. Ale sami mají malé děti a hlídají jejich kamarádi, švagrová šla po rodičáku do práce a bydlí daleko, kluci by nechodili do školy. Všechno špatně.
@Vladusxx nutí a ještě řekli, že je to moje vina, jako kdybych je mlátila a sprostě jim nadávala já. Dostala jsem vynadáno od soudkyně, že si dovoluji odročit soud, že z lékařské zprávy není zřejmé, co mi je. Doslova tam bylo akutní myeloidní leukémie, při které jsou indikovány vysokodávkové chemoterapie a je nutná transplantace kostní dřeně, která proběhne v létě 2025🤷
@Dendule02 Kontaktuj Priority podcast, pořádají pro své hosty sbírky, pokud bys byla ochotná veřejně vystoupit.
- Upravit
Nechci nic psát, nechci nic psát,
ale musím,
jezdění na koni je sakra drahý koníček, jsem také samoživitelka, jen jedno dítě a jsem zdravá, dcera jezdila na koni za covidu, když nic jiného nebylo otevřeno, byla dle trenérky talent od pánaboha - ovšem jedna hodina kč 440, to nešlo a brzy musela skončit
@Dendule02 jinak, příběh je to hrozný, jsi hodně statečná podle toho, jak píšeš, a přeju ti po transplantaci rychlé a plné uzdravení
![]()
@stinga no, on teď nechodí a ani zatím nebude. Na to tu sbírku nepořádáme. Dokud jsem chodila do práce, chodila jsem i na brigády, abych mu to mohla dopřát.
@stinga jinak tedy neříkám, že je to levný, ale já jako dítě koně milovala a vím, jak mi bylo líto, že mi to máma nedovolila. Třeba ho to časem přejde. A najde si levnější koníček. On bude asi stejně vysokej, tak na žokeje to nevidím ![]()
@stinga zlatě, když jsem jezdila já za práci, byla jsem u koní téměř denně 12let a kobylka byla jak moje a na valachovi jsem jezdila občas
nyní starší dcera jezdí občas, má jiné sporty a mladší uvidíme, zatím je drobná a snaží se napodobovat ségru…
já ti nerozporuji tu sbírku, a vím, že máš hrozně těžkou situaci, jen s těmi koníky mě to zarazilo, protože je to opravdu hrozně předražené ![]()
to samé
také jsem milovala koně, ale rodiče mi to nedovolili, tak jsem se to snažila dopřát dceři, a také bude asi vysoká, tak to si tak ulevuju, když vím, že jezdit nemůže kvůli financím, že by beztak nemohla být žokej
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!