Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak můžeš i,,dělat” jakože máš důvod ![]()
Asi bych si vykoukla něco zajímavého na něm a na to bych ho oslovila
.
Já oslovuju na tetování, oblečení, práci jako takovou atd ale to teda nedělám abych se s někým sblížila
to je prostě aby se zákazník u nás cítil fajn
Já bych samozřejmě nejradši někam šla, ale přijde mi, že na to, abych ho někam pozvala, se bavíme fakt málo. Nejradši bych dala nějak najevo zájem, aby mě zkusil pozvat on
@Anonymní píše:
Ahoj, moc se mi líbí jeden kolega v práci, je z jiného oddělení a vídáme se málo. Problém je, že nemám moc pracovní důvod na to jeho oddělení chodit. Tak asi budu muset nepracovně. Mám za ním jen tak přijít ho pozdravit, že jsme se dlouho neviděli a že jsem si na něj vzpomněla? Pochválit mu kravatu? Mám mu přinést kávu? Co se tak hodí, abych se s ním začala víc bavit a zároveň dala najevo zájem? Co na chlapy zabírá?
Teď jak byla skoro celá firma skoro rok na HO a pomalu se všichni už zas vracíme, nemám problém jít o patro výš se podívat, kdo už tam je a projevit radost, že dotyčného zas vidím. A taky tam nechodím pracovně. Ale se slovy „jdu se podívat, kdo tady je“ Stejně tak chodí i kolegové k nám.
Něco takového mi přijde mnohem lepší než mu nosit kafe. To by mi přišlo hodně trapný a když už, mělo by to být naopak. Kravatu mu pochválit můžeš, ale určitě je trapný jít za ním jen s tím, abys mu jí pochválila.
No v nějakém jiném vesmiru (protoze v tomhlr bych na to neměla koule) bych asi zkusila zajit k nim a jestlibzam znas vic lidi tak hlavne pred nim rict, jestli by nesli na obed. Ze potrebujes nejake socialni kontakty a treba ze u vas ti dali kosem. No a pak si u ibeda sednout k nemu..
A od čeho byly stvořeny sociální sítě?
Řeš to přes facebook. (minimálně potřebuješ zkontrolovat, jak moc je zadanej, žejo)
Přidej si ho a začni s nějakou obecnou konverzací, uvidíš jak se chytí.
A co mu zkusit napsat, jestli by s tebou nešel na oběd, s tím, že ti tví kolegové dali košem ![]()
@Anonymní píše:
Sociální sítě nemá
A nemůže tam být pod jiným jménem?!
Myslím si, že přes internet cesta nepovede, asi nebude fanouškem sociálních sítí. Je trochu starší ročník
@Anonymní píše:
Myslím si, že přes internet cesta nepovede, asi nebude fanouškem sociálních sítí. Je trochu starší ročník
1959?
Pozváni na kávu mi zní fajn. Nejen muži mají povinnost ženu někam pozvat, i ženy přece mohou udělat první krok, a sama jsem tak učinila, a nelituji😄. Pokud není pracovní příležitost ke sblížení, vůbec bych neotálela. Však nejde o život 🤔 ale možná je to tím, že jsem zkrátka velmi společenská a tyhle činy mi nedělají problém 😀
Ahoj, moc se mi líbí jeden kolega v práci, je z jiného oddělení a vídáme se málo. Problém je, že nemám moc pracovní důvod na to jeho oddělení chodit. Tak asi budu muset nepracovně
. Mám za ním jen tak přijít ho pozdravit, že jsme se dlouho neviděli a že jsem si na něj vzpomněla? Pochválit mu kravatu? Mám mu přinést kávu? Co se tak hodí, abych se s ním začala víc bavit a zároveň dala najevo zájem? Co na chlapy zabírá?