Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
zdravim maminky:) chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s uživáním Schindeleho minerály.Produkt mě zaujal ale nevím jestli to je opravdu takový zázrak:) Děkuji.
moje mamka je taky uziva, pry po nich nepotrebuje ani prasky na spani, chodi pravidelne na zachod a citi se celkove lip, babicka zase pry vubec nema bolesti kolene ktere ji trapi uz opravdu dlouho a ma osteoporozu takze pry jo jsou super, ja je neuzivam protoze mi desne vadi jak to skripe mezi zuby jako pisek kdyz to pijes ![]()
my mame zkusenosti spis s tim vnejsim uzitim…
mamky kamaradka tim mazala manzelovi nejakej rozsahlej ekzem, tak mamka to koupila pro babicku, michala to s nejakym kremem a mazala ji s tim. nevim co primo babicka mela, bylo to neco jako ekzem a strasne to svedilo, z lekarny nic nezabiralo a po tomhle to prestalo aspon svedit ![]()
a k tomu vnitrnimu uzivani, asi bych to taky nedala, jak pise luciash je to jako pisek ![]()
kdyz to nekdo uziva vnitrne, musi se u toho mnohem vic pit, nez kolik se vypije pres den normalne, jinak to pry znici ledviny
Pokud někdo trpí nějakou nemocí, tak to stav zlepší. U zdravého jedince to působí, jak už tady bylo psáno - pravidelná stolice, celkově se člověk cítí lépe. Dodá to tělu potřebné minerály. Nemělo by se toho brát hodně, raději méně a pravidelně. Jinak je to taky v kapslích, když někomu vadí písek mezi zuby.
a také jestli to muže použivat mladý člověk nebo minerály jsou spíše pro starší lídi.Prý to pomáhá i při cukrovce i tlaku.Budu muset si o nech zjístit víc:)
alicik píše:
a také jestli to muže použivat mladý člověk nebo minerály jsou spíše pro starší lídi.Prý to pomáhá i při cukrovce i tlaku.Budu muset si o nech zjístit víc:)
jo muze jinak kdyz mi to mamka piplala na plet tak to byl fakt zazrak a zabiralo to na akne apod. jinak ja mam taky vysoky tlak a o tom jsem neslysela taky to bych mozna prekousla i ten pisek mezi zuby ![]()
Ahojky. Užívám 2 roky prášek. Manželovi jsem teď objednal v kapslích, vyjdou dráž ale on by to nevypil. Musím konstatovat, že v mém věku 60 let je to něco jako super lék. Mám silnější postavu ale nic mne nebolí, jsem velice pohyblivá, jezdím na kole, hlídám vnuky, vařím jim, chodíme pravidelně plavat. Začali jsme dávat pejskovi do žrádla a okamžitě se mu spravila vitalita. Vřele všem doporučuji. Marie Český Těšín
Chtěla bych se zeptat můžou to pít těhotné nebo kojící??
Ano, schindeleho minerály mohou užívat těhotné i kojící ženy
![]()
http://www.schindele-mineraly.cz/
Máte ještě někdo zkušenosti s těmito minerály? Po jak dlouhé době užívání jste zaznamenaly nějaký zlepšení? A zlepšení čeho? Díky ![]()
Tady je hezky rozepsána analýza SM
http://www.schindele-mineraly.cz/analyza.php
Netroufám si na ně, protože jsem na nějaké diskusi četla, že to ničí ledviny (tvoří se kameny). Ale prý je to dobré jako hnojivo pro kytky.
@LilinkaM Prosím vás v samotném důležitém upozornění tohoto doplňku je psáno že těhotné a kojící ženy tyto minerály nesmějí pouzivat! Kde jste tedy prosím vzala informaci že mohou?? Děkuji