Schovávat boty pro sourozence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3493
20.9.14 20:04

Já kupuju jenom superfity. Párkrát jsem koupila geox nebo ecco, ale superfit vede. Ročně za svoje dvě děti a superfity utratím cca 7tis. kč. A ano, schovávám I pro třetí. Nevylučuju, že koupím I nějaké nové ale dědit boty bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.9.14 20:08

@slavuska1 To mi přijde rozumné. Asi je zatím nechám a použijeme případně jako záložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.9.14 20:09
@nozu píše:
Ja bych neschovavala. Kazde dite si musi stelku a celou botu vyslapnout podle sveho. Kazde moje dite ma svoje boty.

Kdyby ty boty měl na noze dva měsíce, tak neváhám. Řeším ale sandálky, které měl na noze 3 týdny - opravdu si stačil stélku vyšlapat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
20.9.14 20:12
@Svistice píše:
Kdyby ty boty měl na noze dva měsíce, tak neváhám. Řeším ale sandálky, které měl na noze 3 týdny - opravdu si stačil stélku vyšlapat? :think:

Ono stejně naschvál tahle velikost vyjde na zimu :mrgreen: Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.9.14 20:14
@blecha72 píše:
Ono stejně naschvál tahle velikost vyjde na zimu :mrgreen: Vlastní zkušenost.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.9.14 20:16

Mám po synovi jedny sandálky od Santé, které nosil, když začal chodit, ale chodil v nich maximálně na konec ulice, jinak byl v kočárku. Ty nechám. Všechny ostatní boty okopal, takže jsem je pak už nechtěla dávat ani jemu, natož abych je schovávala pro dceru. :-) Ale schované je mám, je mi líto tuto památku na jeho malou nožičku vyhodit. :-)

• Citovat
  • Upravit
66798
20.9.14 20:17
@ncc1701 píše:
Mám po synovi jedny sandálky od Santé, které nosil, když začal chodit, ale chodil v nich maximálně na konec ulice, jinak byl v kočárku. Ty nechám. Všechny ostatní boty okopal, takže jsem je pak už nechtěla dávat ani jemu, natož abych je schovávala pro dceru. :-) Ale schované je mám, je mi líto tuto památku na jeho malou nožičku vyhodit. :-)

Mám schované ponožtičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
20.9.14 20:30

Moje děti dědí i botky po manželovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
20.9.14 20:31
@maminka159 píše:
Já teda schovávám i superfity po výrazně delším nošení, tedy loňské zimní 100%, měl je cca od listopadu do února, max hodinku denně, ještě dost často v kočárku. Myslím, že ty superfitky jsou natolik kvalitní boty, že když se vymění vložka, tak budou jako nové. S letošními celoročkami si nejsem už tak jistá, z těch teda asi hlavní bota nebude, dal jim zabrat - spíš tedy povrchově, než že by je tolik vyělápl, přes to s vyměněnou stélkou schovám jako záložní.

No právě já nemůžu nikde sehnat vložky superfit do superfitek. Je fakt, že ta vložka to odnese, ale ty asi myslíš obyč. vložku ne primo superfit že?
Chtěla jsem právě vyměnit taky za origoš, ale nikde superfit vložku do boty nemůžu najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
20.9.14 20:32
@Markytka01 píše:
No právě já nemůžu nikde sehnat vložky superfit do superfitek. Je fakt, že ta vložka to odnese, ale ty asi myslíš obyč. vložku ne primo superfit že?
Chtěla jsem právě vyměnit taky za origoš, ale nikde superfit vložku do boty nemůžu najít :think:

Používám běžné vložky do bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.9.14 20:41
@blecha72 píše:
@slavuska1 Tak od určitého věku starší syn obouvá boty zásadně zapnuté, že jazyk je shrnutý do špičky fakt neva. Rozvázané tkaničky nezavazuje, a když blbě brzdí kolo, jsou tu špičky :mrgreen:

některý děti jsou holt takový demoliční :lol: :mrgreen: mě starší vždycky brzdil a brzdí normálně podrážkou, ale tohle zvíře, i když jede do kopce, tak používá metodu „jemné odstrkování špičkama“ :zed: boty, co dostal na jaře, tak jsem tedy vyhodila až v srpnu, ve chvíli, kdy už byly boty o 2cm kratší, a mladej měl od brždění děravý ponožky, protože mu palce čouhaly ven :zed: teď má nový, asi měsíc, a špičky už jsou skoro průsvitný, dávám tomu 14 dní, a bude tam zase díra :pocitac: a bez motorky se milostpán odmítá hnout z baráku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.9.14 20:41

Schovavam botky, ktere melo dite max 10-20krat na noze. Tedy mladsi podedila prvni capacky (starsi je mela asi 2,5 tydne, a to par hodin denne), pak jedny podzimni (starsi mela cca 6 tydnu a z toho byla mesic nemocna) a ted jsem nechala tenisky (starsi je obula asi petkrat, davala prednost celorockam).

Take razim teorii, ze kazde dite ma mit vlastni boty, ale boty opravdu temer nenosene necham ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
20.9.14 20:44

Schovávám, letošní sandály ze sportu, které byla dost drahé měla dcera přesně 4 krát na noze, koupila jsem neutrální barvu, tak je malej užije. Kotníkové adidasky, měla též asi 5krát, takže též ukládám. Stejně kupuju většinou dvoje boty jedny do růžova jedny nautrál ty má doma na zahradu a jedny božíhodové. :mrgreen: Nebo sněhule má též dvoje, v zimě máme na zahradě bahno, když povolí sníh a často to nejde ani pěkně umejt, tak do školky má zas jiné. Schovávám všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
20.9.14 20:45

Kdyz jsme menili prvni boty za druhe, pan v obchode rekl, at boty schovam, ze jsou v dobrem stavu, i kdyz v nich maly chodil docela hodne. Jsou to FARE celorocni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
21.9.14 16:42

Všem děkuji za příspěvky! :kytka: Boty zatím nechám - uvidíme, zda velikostně a sezónně vůbec sourozenci budou a případně využijeme jako přechodové nebo nouzovku. Zkusit prodat je pak můžu vždycky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková