Schováváte septum piercing?

17
19.6.12 17:48

Schováváte septum piercing?

Ahoj všem, kdo máte septum piercing. Chtěla bych se zeptat, jestli ho nosíte pořád viditelně, nebo naopak je to vaše tajemství, nebo ho schováváte jen příležitostně? Já ho mám teď nově a jsem zvědavá na zkušenosti ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
271
19.6.12 17:53
@NinaH píše:
Ahoj všem, kdo máte septum piercing. Chtěla bych se zeptat, jestli ho nosíte pořád viditelně, nebo naopak je to vaše tajemství, nebo ho schováváte jen příležitostně? Já ho mám teď nově a jsem zvědavá na zkušenosti ostatních.

Ahoj no ja ho sice nemam v nose ale mam nad rtem a pod rtem a taky v jazyku a nosim to stale. Kdyz uz to mam tak nac to brat jako tajemstvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
19.6.12 17:56

Ja teda nevim, jestli nejsem mimo… ale to snad ani nejde schovat, ne? Jedna se o piercing v nose, respektive predni cast nosu, ze jo? :oops:
Jinak ja mam asi uz dnes neprekvapujici klasiku v pupiku a jasne, tam je celkem schovanej pod oblecenim, ale nikdy jsem ho neschovavala vedome, ze bych se za nej stydela. Kdyz uz do toho clovek sel, tak by na to mel byt hrdy, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.6.12 18:00

Jo jo, septum je nosní přepážka. Někdo tam totiž nosí jen tyčinku s malýma kuličkama, což normálně není skoro vidět, ale záleží jak vysoko je to píchlé. A když nosíš podkovičku, tak se dá vyklopit nahoru do nosu a ona tam drží, to už není vůbec vidět. Jediné, co neschováš, je kroužek.
Jinak já na něj hrdá jsem a mám ho v kombinaci se dvěma malými pecičkami na obou stranách nosu :D. Možná ale bude lepší schovat v případě nějakých formálních akcí, úřadů apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.6.12 18:29

Schovávala bych piercing jinde, ani jsem netušila, kam všude lze dát, ale tenhle asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
19.6.12 18:37

Noo, asi urady a kdybych sla treba nekam na pohovor…Chtela jsem si nechat tetovani na krk, na pravou stranu, zpoza ucha smerem dolu a prave kvuli vsem temdle formalitam jsem chtela barvu, ktera tenkrat jeste v Cechach moc nebyla- prakticky pruhledna, reagujici na UV (?)svetlo. Ale tater rikal, ze kdyz uz, tak prece at ej to videt… a mel pravdu. Nakonec jsem na to nenasla odvahu, ale asi bych to brala v tomhle duchu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbara_Bella
19.6.12 21:03

Ja mam taky septum a neschovavam vubec. Ziju v Anglii a tady je ta vyhoda ze ikdyz prijdete na urad, tak tam za prepazkou bude sedet nekdo potetovany. Tady v tom nikdo nevidi nic hrozneho. Prala bych si aby to tak bylo i v Cesku… :|

• Citovat
  • Upravit
38
15.9.20 15:07
@NinaH píše:
Jo jo, septum je nosní přepážka. Někdo tam totiž nosí jen tyčinku s malýma kuličkama, což normálně není skoro vidět, ale záleží jak vysoko je to píchlé. A když nosíš podkovičku, tak se dá vyklopit nahoru do nosu a ona tam drží, to už není vůbec vidět. Jediné, co neschováš, je kroužek.
Jinak já na něj hrdá jsem a mám ho v kombinaci se dvěma malými pecičkami na obou stranách nosu :D. Možná ale bude lepší schovat v případě nějakých formálních akcí, úřadů apod.

mohu se prosím zeptat jak ho nahoru dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.11.23 21:17

Septum

Ahoj rada bych se zeptala jak je to se septumem, potebovala bych poradit za jak dlouho si ho muzu schovat(zpusobem jak to zastrcite do nosu jakoby, snad chapete)? Potrebivala bych to kvuli mym zajmum (nemuzu je tam mit). Jestli se to uz da zastrcit treba 3-4 den nebo to je moc brzo a je to spatne? :mrgreen: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.23 15:00

Ahoj chtela bych se zeptat jestli si septum muzes schovat po pichuti nebo az po par tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová