Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dandie22 píše: Více
Proc by lhala, to snad může napsat ten zubar.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
já jsem na UP měla velmi milou paní, já jsem třeba jednou na schůzku uplně zapomněla, byla jsem zrovna na kurzu, tak jsem ji volala snad dokonce i hodinu PO smluvené schůzce. Nevadilo to. Prostě mi dala jiný termín. Sama mi říkala, že kdybych jen tušila co všechno se tam děje, že tohle jedno zapomenutí s omluvou, to je pro ni jako milá pohlednice s pozdravem. ![]()
Dnes bych volala, omluvila se, že v tom shonu, stresech prostě ti to vypadlo, že se omlouváš a prosíš o jiný termín. Jsme lidi. Uraz dítěte, pláč, vyražený zub, jsme matky, ne? Nicméně pro příště mej tu průkazku z UP u sebe, jsou tam telefony a ty můžeš tak rovnou zavolat. ![]()
Doktorku bych řešila až pak, pokud to bude paní z UP vyžadovat.
měj hezký den.
tak praktická lékařka nemá nic společného s tím že nebyla na schůzce. Omluvenku má v tomto případě napsat zubař. Z úřadu práce občas kvůli omluvenkám volají, zda byl dotyčný v tu dobu opravdu u mě v ordinaci, takže já bych nepotvrdila.
a ten podvod vykáže lékař na pojišťovnu jak?
to jako každý, komu se nebude chtít do práce nebo zaspí schůzku na ÚP zavolá praktikovi, a ti na požádání vystaví podvodnou nemocenskou???
![]()
radíš divné věci a 99 % lékařů by takový podvod neudělalo
Nechala bych si podepsat od zubaře…datum a čas…a ze jste tam byla s dítětem.
@stinga píše: Více
no a teď jestli budou muset ti registrovaní na UP i nějak pracovat aby dostali podporu, tak to očekávám spoustu žádostí o omluvenky a neschopenky pro UP. Někteří se totiž práci vyhýbají roky a kupodivu jim to prochází.