Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasné, a proč bys nešla. Víš, kolik lidí bude nadšených když je nakazíš ![]()
Proč jste na ni tak jedovaté? V období před Covid by byl za nedostaveni se nekompromisní vyhazov. A nešel omluvit zpětně. Jen se zeptala, nic víc.
Zakladatelko, Tvoji doktorku někdo musí zastupovat. A na UP zavolej, jak postupovat.
Zavolala bych, napsala e-mail a domluvila se s úřednicí, myslím že bude chtít přesunout termín.
Na ten up zavolej s předstihem, idelane hned, vysvetli situaci a schuzku nech posunout. Ted fakt nikdo nebude chtit riskovat, abys tam lezla s teplotou. Ale res to s predstihem, zpetne ti to nikdo neomluvi.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mam jit zitra na Úp na schuzku zitra bohuzel mam teploty a pani doktorka tam neni poradite mi co delat mam tam normalne jit?
Tak snad se domluvím s tou úřednicí! ![]()
Zavolej na UP, ja se I divim, ze ty schuzky drzej, me volali minuly tyden, ze to hodne omezuji a vyridili jsme to po telefonu (jestli nemas prvni schuzku, to pani rikala, ze jeste nechavaji, pac tam clovek musi neco podepsat).
Doktorka nemá zástup?
Pokud se na ÚP domluvíš na přesunutí termínu, tak doporučuju si to nechat potvrdit i emailem.
Zakladatelko, jistě máš od nich tu žlutou kartičku, jsou na ní kontakty té „Tvé“ úřednice. Také jsem v září rušila schůzku ze zdravotních důvodů. To Tě fakt nenapadlo tam zavolat?
@Pears206 píše:
Proč jste na ni tak jedovaté? V období před Covid by byl za nedostaveni se nekompromisní vyhazov. A nešel omluvit zpětně. Jen se zeptala, nic víc.Zakladatelko, Tvoji doktorku někdo musí zastupovat. A na UP zavolej, jak postupovat.
Proč zpětně, když tam má jít zítra? Vždyť tam může normálně zavolat a domluvit nový termín.
@aiwwa píše:
Proč zpětně, když tam má jít zítra? Vždyť tam může normálně zavolat a domluvit nový termín.
Některým abychom chodili utírat zadečky, jak jsou neschopní.
Zavolej dnes na UP a domluv se. Aby nevypadalo, ze se pouze vymlouvas, tak bych se zeptala, jestli je mozny video hovor na Messengeru napr.
Ahoj maminky mam jit zitra na Úp na schuzku zitra bohuzel mam teploty a pani doktorka tam neni poradite mi co delat mam tam normalne jit?