Screening 1. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
3.9.11 15:40
Luckap píše:
ne ne tam to nedělaí určitě a já bych tam ani nešla..špatná zkušenost :zed:
ještě mám blízko Ústí nad Orlicí,Litomyšl..ale klidně i Pardubice,Hradec,Brno…

Ahoj já jsem byla v Ústí nad Orlicí u Dr. Pernici a mohu jen doporučit. Pečlivě vše vysvětlil a zodpověděl všechny dotazy.Moc příjemný pan doktor i sestřička. :palec: Platila jsem 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.9.11 16:28
Luckap píše:
ne ne tam to nedělaí určitě a já bych tam ani nešla..špatná zkušenost :zed:
ještě mám blízko Ústí nad Orlicí,Litomyšl..ale klidně i Pardubice,Hradec,Brno…

Tak já byla v Pardubicích v GMedu a naprosto spokojená, byla jsem tam i na UZ v 20tt a teď tam jdu i na ten poslední v 32tt…Můžu jen doporučit, mají www stránky, tak si to kdyžtak vyhledej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.9.11 22:02

díky moc :huban:
Já jsem právě od svýho mudra taky dostala kontakt na Mudra Pernicu z Ústí,takže asi teda v pondělí zavolám tam :-) a můžu se zeptat v kolikátým týdnu si tam byla? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.9.11 11:24
Luckap píše:
Já jsem právě od svýho mudra taky dostala kontakt na Mudra Pernicu z Ústí,takže asi teda v pondělí zavolám tam :-) a můžu se zeptat v kolikátým týdnu si tam byla? díky moc

Byla jsem v 9. týdnu na krvi a na vnitřním ultrazvuku a potom ve 12. týdnu na ultrazvuku už přes břicho.V tom 12. týdnu už ti hodí vše do počítače a zrovna řekne výsledky.Takže držím palec ať ti vše dobře dopadne.Jo a na ty odběry musíš být na lačno, ale to ti vše sestřička řekne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.9.11 15:35
Musí to být na lačno? Mně povídali, že je to jedno, že se krev může nabrat kdykoliv…
ečidrl píše:
Luckap píše:
Já jsem právě od svýho mudra taky dostala kontakt na Mudra Pernicu z Ústí,takže asi teda v pondělí zavolám tam :-) a můžu se zeptat v kolikátým týdnu si tam byla? díky moc
Byla jsem v 9. týdnu na krvi a na vnitřním ultrazvuku a potom ve 12. týdnu na ultrazvuku už přes břicho.V tom 12. týdnu už ti hodí vše do počítače a zrovna řekne výsledky.Takže držím palec ať ti vše dobře dopadne.Jo a na ty odběry musíš být na lačno, ale to ti vše sestřička řekne. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.9.11 18:50
erol píše:
Musí to být na lačno? Mně povídali, že je to jedno, že se krev může nabrat kdykoliv…
ečidrl píše:
Luckap píše:
Byla jsem v 9. týdnu na krvi a na vnitřním ultrazvuku a potom ve 12. týdnu na ultrazvuku už přes břicho.V tom 12. týdnu už ti hodí vše do počítače a zrovna řekne výsledky.Takže držím palec ať ti vše dobře dopadne.Jo a na ty odběry musíš být na lačno, ale to ti vše sestřička řekne. :mavam:

Já na lačno být nemusela. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.9.11 19:35

Ečidrl díky moc,hne zítra si zavolám do toho Ústí  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.2.12 11:20

Ahoj holky,
zajímalo by mě, jestli vám doktor o tom screeningu řekl, že se máte někam objednat nebo jste se o tom dozvěděli jinde? Já byla na první prohlídce, doktor mi o ničem takovém neříkal, na další prohlídku jdu až 14.3., jsem asi v 10. týdnu, tak abych to neprošvihla. Nevím, jestli na to musí být doporučení nebo kam se objednat atd… Případně jestli není brzy to řešit.
Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
26.2.12 11:45

ahoj, no já jsem v 9 tt a moje mudr mi řekla,že se to dělá u ní . . což nechápu, protože spousta holek tady z emimina chodí na nějaká spec. pracoviště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.2.12 13:49

No já jsem ve 13.tt tak jsem první screening prošvihla,tak mě mudr.poslala na genetiku kde mi to udělají ted ve středu..Jinak by mi to odebrali u doktorky na gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.2.12 15:19

Mě teda braly krev, a hodně asi před 14 dny. Ale to je prý na těhotenskou průkazku. Tu teda taky ještě nemám. Až za 3 týdny. Myslela jsem, že ten screening je ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.2.12 15:26

Ahoj, u mě to probíhalo tak, že jsem jeden týden (12týden) šla na krev - pouze jedna celá ampulka krve a o týden později jsem šla na UZ. Tam mi udělala doktorka ultrazvuk- udělala mi ještě vnitřní - jen mimi přeměřila a zkontrolovala. Přes UZ kontrolovala jestli nejsou rozštěpy a tak a pak jsem čekala v čekárně na vyhodnocení celkového screeningu. Sestra dala hodnoty z UZ a z krve do počítače a tam jí vyjel výsledek. Jinak já za něj platila 1500Kč. No ale asi to bude všude trochu jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.2.12 09:21

Tak jsem volala svému gynekologovi a sestřička mi řekla, že ultrazvuk mi doktor dělat bude, ale že z krve vyšetření nedělám a jestli se objednám někam jinam, tak že to čistě moje věc. Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
27.2.12 10:58

Ahojte, já dala za screening 800 Kč, moje doktorka mě na něj zcela sama poslala do nemocnice, kam mi napsala doporučení, byla jsem tam na konci 11 tt, zitra kdy koncim 13.tt jdu na UZ. Při té první návštěvě mi byl udělán UZ přes břicho, kde se jen přeměřil plod, jestli odpovídá velikostí a nabrali mi jednu ampulku krve, na zítřejší vyšetření jsem byla upozorněná, že mě čeká v ordinaci určitě půl hodinka, tak jsem zvědavá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.2.12 11:03

Ahoj, a byla jsi normálně v Trutnově v nemocnici? Jak dlouhé tam mají objednací lhůty? Já právě nevím kam jít. Kde to dělají. Jestli HK, Trutnov, Náchod nebo kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí