Screening, kdy jste byly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přečtěte si článek: Jak probíhá screening v prvním trimestru?
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Ja byla taky ve 13+6 tt, s dvojvajecnymi dvojcaty, cilene takto pozde, aby
byly oba plody uz hezky videt.
Naopak diky tomu, ze to bylo ve 13tt+ mi vysel blbe integrovany test, protoze do
neho odmitly zapocitat jak hodnotu NT, tak nosni kustku a jeste s komentarem,
ze u dvojcat je vysledek neprukazny.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ahoj, podle mě je to pozdě. Hodně záleží na tom, zda víš přesně, kdy byla ovulace a byl pravidelný cyklus. Já mám čerstvou zkušenost - objednali mě do Brna taktéž na 13+6 a screening už nebylo možné hodnotit. Miminko už bylo moc velké a nevešlo se do tabulek. Takže mi aspoň udělali ultrazvuk a odebrali krev na triple test, na výsledky jsem cca 3 dny čekala. Ale byla jsem zklamaná - nedali mi žádnou zprávu z ultrazvuku, neposlali mi ani hodnocení s výsledky, nic. Pak mi volali výsledky triple testu, vyšlo to v pořádku, ale chtěla jsem po nich aspoň zprávu s výsledky a nechteli mi to poslat ani poštou. Nakonec mi řekli, že to poslou mojí doktorce. Když jsem tam po týdnu šla, žádné výsledky jí neposlali. V podstatě nemám z toho vyšetření žádnou zprávu. Kdybych šla na screening znovu, už bych se takto pozdě neobjednala. Sama moje doktorka říkala, že sice je tam v tomto Tydnu vše nejlépe vidět, ale nemůžou vědět, zda nebyla ovulace třeba o pár dní dřív a pak už to není možné hodnotit. Pak se dělá na rychlo ten triple test, který zdaleka není tak přesný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Surikataaa já měla na začátku právě mimco o týden mladší no a právě gynekoložka mi řekla, ať se objednám až takhle, ale teď jsem byla na kontrole 11+1 a prcek vše dohnal a byl úplně stejně podle utz i podle menstruace, tak uvidím v pondělí co mi tam řeknou no
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To je dost na hrane, takze je i moznost, ze uz nepujde spravne vyhodnotit. Nejlepsi je chodit v tom ukoncenem 12 tt. Takze napriklad 12+4tt atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobrý den,
Také jsem byla dyl na 1 screeningu zjistili ze mimco odpovídá 14+0 tt…ale
normálně screening proběhl mimco v pořádku..jen já měla špatné
výsledky z krve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Byla jsem objednana na 12+5 dle kontroly na gyn, 13 tt dle ms a prcek byl nakonec 13+4 tt, takze tak akorat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, tak ja dnes screening, krev ok a pry integrovany test v 17tt kvuli
nejakym hodnotám kvuli rustu. Jinak pry vzhledem k prvnim těhu
v 39 letech vse super, tak nevim. To posilaj normalne na ty testy? Pry
plodovku neni třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kalielf asi jak ktery lekar, mne pred rokem neposilal nikdo nikam, a ted jsem o rom starsi a viz muj prispevek vyse.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No pry mam zvysene riziko u něceho. ale pry ze jsem dopadla dobre a na
plodovku nemusim asi jak jakej doktor no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Od kdy čekáte, že vaše dítě použije kapesné na dárky v rodině?
- Přechod kdy a jaké byly první signály
- Zvraceni a horecka bez dalsich priznaku - kdy jet?
- Kdy to období přejde? Potřebuji motivovat
- Do kdy deti bez plavek?
- Kdy si u dělat těhu test před MS?
- Angína, nebo chřipka? Kdy k lékaři?
- Úřad práce - kdy posílají s doporučenkama
Zdravím holky, jen by mě zajímalo, kdy jste byly na prvním screeningu? Já jdu až 13+6, což mi přijde dost pozdě