Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se bude velmi různit, musíš si to zjistit na pracovišti, kam jdeš. Mě stál 1500.
Platila jsem 1900 za rozšířený screening, základní by byl za 1700.. ale záleží na pracovišti, na webu mívají ceníky ![]()
Já v roce 2019 platila 1500kč, ale pojištovna VZP proplácela 3000kč-Zlín Oscar.Za zbytek pěnez jsem si koupila něco pro sebe a potom i po porodu pro miminko. Mimčo mělo ještě myslím nákup za 500kč. koupíš a dojde na uřad s dokladem a to samé i ze screeningu a do 14dnu to přišlo. Snad to tak bude stejně, mrkni na svoji pojištovnu.
To je různé, záleží kam na něj jdeš.
Já platila 1500. Za druhý také tu samou částku.
A účtenky co jsem dostala, tak jsem pak šla uplatnit na zdravotní pojišťovnu, aby proplatila zpět. Pojišťovny mívají balíčky, takže si lze zažádat o proplacení některých výdajů do určité výše. Takže to je pak dobré si zjistit na stránkách ZP jak to daná pojišťovna má
.
Zeptej se své milené, kam na screening půjde a najdi si ceník toho zařízení.
@Anonymní píše:
Dobrý den, řekněte mi, kolik stojí screening prvního trimestruHledal jsem na internetu, ale přesné informace jsem nenašel
Moc děkuji 😌
Asi by mě nepřekvapila jakákoliv částka mezi 0 Kč a 2.000 Kč. Taky na to lze od některých pojišťoven získat příspěvek.
Ale je trochu divné, že se na to ptá chlap. Pokud nebudeš s odpovědí spokojen, tak musíš napsat víc informací - například proč se na to ptáš. Jestli máte napjatý rozpočet, nebo třeba napjaté vztahy a tak. ![]()
Dobrý den, řekněte mi, kolik stojí screening prvního trimestru
Hledal jsem na internetu, ale přesné informace jsem nenašel
Moc děkuji 😌