Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gabriela722 já se objednávala na další až když mi řekl doktor a žádný další už jsem neplatila. Zkušenost z minulého roku
@lachtanice86 děkujiii, právě jdu v pátek na gyndu tak se zeptám ![]()
Mě rovnou při 1. screeningu objednali na 2.
Já jsem strašpytel, na screeningy chodím i na tripeltest (nebo jak se to píše) a na ogtt taky. Myslím, že se to dá i odmítnout.
@pedigka to já půjdu klidně a ráda
aspoň je pak člověk v klidu… ![]()
Jen jsem si nebyla jistá, zda na druhý se má chodit automaticky nebo na něj jdou ženy na doporučení gynekologa/žky.
V pátek tam jdu, tak se zeptám.
Já jsem platila 1. i 2. zvlášť s tím, že VZP mi řekla, že proplácí jen první, ale lze vyčerpat do limitu výše 1.500kč třeba screening+těhotenský kurz (na poporodní vložky nebo věci z lékárny mi to neuznali)…jinak po 1. screeningu mě sestřička objednala na 2.
2. screening jsem (v prvním těhotenství) neplatila, tuším, a teď (v druhém těhotenství) jsem ho neplatila určitě.
Jinak na 1. screening moje pojišťovna přispívá částkou 1200kc.
@Gabriela722 jestli jsi byla teď tak na 2.screening máš ještě čas .. ten se dělá až kolem 20.týdne a doktorka ti sama řekne ať už se objednáš
jinak já jsem platila i ten druhý screening moje pojišťovna ho prý od ledna 2019 neproplácí .. VZP
ale peníze mi to zbytečně vyhozené nepřijdou takže jsem chtěla jít tak či tak ![]()
1. Screening 1500,– a 2. screening 700,– tusim 🤔 platila jsem urcite oba, VZP proplaci 1500,–