Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenosti s opalovacím krémem pro děti od Sebamedu OF 50+?
Máte zkušenost s Sebamed Dětský pleťový ochranný krém 50 ml?
Přidejte zkušenost s Sebamed Dětský pl...Meli jsme a nijak zvlast jsem z neho nadsena nebyla - blbe se rozmazaval. V diskusi o opalovacich kremech jsem psala ze nam nejvic vyhovuj detsky Daylong, Nivea a Ambre Solaire.
Jo jeste jsme dostaly sprej od Vichy, taky byl dobry
a pak nejaky krem od Altermedu neco na zpusob Daylongu, akorat s faktorem 25, coz bylo idealni na odpoledne nebo kdyz bylo pod mrakem…
Nechci pomlouvat Sebamed…ale musím! ![]()
Kupovala jsem ho od narození malého, různé druhy přípravků a poté, co mi mycí gel zplesnivěl a tělové mléko totálně žluklo, tak jsem s ním naprosto skončila. A opalovacímu krému bych už vůbec nevěřila. Raději sáhnu po té trošce konzervantů navíc ![]()
Jinak opalovák jsem měla Vichy 50 ve spreji a byla jsem spokojená ![]()
Sebamed kosmetiku používám u dcery od narození a v pohodě. Opalovák jsme měly jen vzoreček, ale špatně se roztíral, tak jsem koupila Daylong.
Sebamed radši ne, na to že má být pro alergiky tak jsem se po ničem tak perfektně neosypala.
Tak já na pletové mléko a šampon od Sebamedu naopak nedám dopustit. Mlík jsem vyzkoušela několik,a jen tenhle mi je opravdu příjemný ![]()
Opalovací jsem vloni měla z lékárny Eucerin 50tku a šla děsně blbě rozotírat.ale to asi všechny 50tky ![]()
befano - nám ten Sebamed mléko a mycí gel taky moc vyhovoval…ale vážně jsem nebyla připravená na to, že po 1 měsíci na vaně mi šampon totálně zplesniví a týden na to jsem kluka mazala tím mlékem, které bylo také otevřené asi měsíc, a ten žluklý puch byl teda nářez, chudák musel znova do sprchy ![]()
Takže od té doby žádný Sebamed a - ať žijou konzervanty! ![]()
Já ho zkoušela a byl dobrý. Je pravda, že se špatně roztírá, ale to všechny krémy.
Byla jsem velmi spokojena i s dětskou kosmetikou sebamed.
Ja nevim, ale opalovaci mleka Nivea a Garnier jdou roztirat krasne, navic kdyz jsou ve spreji tak se i dobre davkuji, to same Vichy a i ten Daylong docela jde.
Po Sebamedu zustavali bile mapy a musela jsem vynalozit docela silu, abych je rozmatlala..
@janik73 píše:
dětský daylong z lekarny, je fakt super
Taky jsme s ním spokojení ![]()
Tak tady máte chválu na Daylong!!! ![]()
http://www.stream.cz/…vky-pro-deti