Sebevědomí na mateřské?

301
4.2.15 08:07

Sebevědomí na mateřské?!

Ahoj holky,
sedl na mně dneska nějaký splín…
Můj muž jde večer na pivo s kolegyní z práce, což je nádherná holka, co nemá děti. Můj muž je nejlepší chlap, rovný a férový, maximálně mu věřím, ale co jsem na mateřské, tak se kolem něj motá nějak moc ženských. O všem mi řekne, takže mu opravdu můžu věřit. Ale hlodá ve mně červíček, kolik rovných a férových chlapů od rodin už zblbla nějaká cuchta…
Já se na mateřské snažím vypadat k světu, chodím občas na kosmetiku, ke kadeřníkovi, cvičím, myslím, že jsem pořád hezká ženská. Ale co si budeme nalhávat, po malé mi zbyla vytahaná kůže na břiše, po kojení lehce povisla prsa a s holkama bez dětí se nemůžu srovnávat.
Dřív jsem pracovala v bance, takže lodičky, kostýmky, lehký flirt s kolegy a klienty, byla jsem jako ryba ve vodě.
Najednou je člověk doma, převlíká se desetkrát denně, aby neměl všude pusinky od pribińáka, ven chodí v riflích a botaskách, protože za kočárkem a na písku je to pohodlnější…
Aby nedošlo k omylu, dceru i muže miluju a neměnila bych ani vteřinu, doma nám to funguje a v podstatě se nemám čeho bát.
Ale já se bojím…
Holky, co děláte na mateřské, bez možnosti hlídání, aby jste se daly trochu se sebevědomím do kupy?
S kamarádkama si ven občas zajdu, ale ty buď mají děti, tak řešíme jen děti a nebo jsou svobodné a řeší jak se kdo opil, zfetoval a jaká to byla psina, což já už moc nechápu.
Sorry za dlouhý příspěvek, potřebovala jsem se spíš vykecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
4.2.15 08:16
@Alfhugo píše:
Ahoj holky,
Můj muž jde večer na pivo s kolegyní z práce, což je nádherná holka, co nemá děti. Můj muž je nejlepší chlap, rovný a férový, maximálně mu věřím, ale co jsem na mateřské, tak se kolem něj motá nějak moc ženských. O všem mi řekne, takže mu opravdu můžu věřit. Ale hlodá ve mně červíček, kolik rovných a férových chlapů od rodin už zblbla nějaká cuchta…
Já se na mateřské snažím vypadat k světu, chodím občas na kosmetiku, ke kadeřníkovi, cvičím, myslím, že jsem pořád hezká ženská. Ale co si budeme nalhávat, po malé mi zbyla vytahaná kůže na břiše, po kojení lehce povisla prsa a s holkama bez dětí se nemůžu srovnávat.
Dřív jsem pracovala v bance, takže lodičky, kostýmky, lehký flirt s kolegy a klienty, byla jsem jako ryba ve vodě.
Najednou je člověk doma, převlíká se desetkrát denně, aby neměl všude pusinky od pribińáka, ven chodí v riflích a botaskách, protože za kočárkem a na písku je to pohodlnější…
Aby nedošlo k omylu, dceru i muže miluju a neměnila bych ani vteřinu, doma nám to funguje a v podstatě se nemám čeho bát.
Ale já se bojím…
Holky, co děláte na mateřské, bez možnosti hlídání, aby jste se daly trochu se sebevědomím do kupy?
S kamarádkama si ven občas zajdu, ale ty buď mají děti, tak řešíme jen děti a nebo jsou svobodné a řeší jak se kdo opil, zfetoval a jaká to byla psina, což já už moc nechápu.
Sorry za dlouhý příspěvek, potřebovala jsem se spíš vykecat :)
žádná jiná není matka jeho dcery, to je dle mě základ : :lol: si uvědomit.
co bys chtěla místo tenisek? lodičky na potpadku? já už viděla tolik ženských na lodičkách, co kulhaly nebo se na nich blbě houpaly.kup si mokasíny nebo baleríny.
převlíkat se desetkrát denně? ani náhodou. nebo si myslíš, že automechanik se vždy po opravě auta jde převlíct? blbej příměr, já vím.
no a zjev? většinou ty cuchty, co blbnou ty chlapi, nebyvají ani hezké, prostě to s chlapama „umí“.
ne vážně, to jen na doplnění, spíš bych zapracovala na sebevědomí - kurz, v kterém budeš dobrá apod.

podobná diskuze, necetla jsem:
https://www.emimino.cz/…lene-126886/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.2.15 08:17

Já mám asi sebevědomí jinde než ve vzhledu, takže nemám problém :nevim: Oblečená jsem chodila vždycky sportovně, takže v tom se nic nezměnilo. Plánuju příští rok druhou VŠ. Jako já jsem spokojená
A teda jestli jsi flirtovala v bance s kolegy a zákazníky, tak chápu, že teď žárlíš. Ono asi podle sebe soudím tebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.2.15 08:17

@Alfhugo
A to jdou jenom sami dva, nebo v partě?
Ono tu podobné téma bylo už několikrát a já znovu musím opakovat, že když jde zadaný muž sám se ženou kamkoliv si sednout, nepřijde mi to vhodné. :nevim:
Chápu tě, ani já bych se necítila dobře, kdyby měl můj muž tuhle potřebu, sebevědomí ti sráží on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.15 08:18

@Alfhugo co dělám? nesedím doma na zadku a nečekám na chlapa ;) Víc to vnímáš, nic jiného bych v tom neviděla.. můj taky chodí na akce atd, ale prostě máme mrně, někdo s ním doma být musí :nevim: jak se vrátíš do prac. procesu, zase tyhle drobnosti vypustíš. Důležité je se o sebe starat, aspoň sem tam si dopřát pocit, že jsi ještě kus - dej chlapovi mrně na hlídání a vyraž si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
4.2.15 08:22
@anairda píše:
@Alfhugo
Ono tu podobné téma bylo už několikrát a já znovu musím opakovat, že když jde zadaný muž sám se ženou kamkoliv si sednout, nepřijde mi to vhodné. :nevim:
Chápu tě, ani já bych se necítila dobře, kdyby měl můj muž tuhle potřebu, sebevědomí ti sráží on.

Budu za žárlivou megeru, ale taky si myslím, že zadaný chlap nemá co chodit po večerech sám s jinou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.15 08:23
@anairda píše:
@Alfhugo
Chápu tě, ani já bych se necítila dobře, kdyby měl můj muž tuhle potřebu, sebevědomí ti sráží on.

proč by to nebylo vhodné? Copak člověk nemůže mít kámoše? Můj se schází s kámoškama, já se svýma kámošema taky.. na tom přeci není nic divného. Protože jsme spolu, tak nemůžem mít kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
4.2.15 08:27
@Alfhugo píše:
Ahoj holky,
Ale já se bojím…
Sorry za dlouhý příspěvek, potřebovala jsem se spíš vykecat :)

Já nějak moc nechápu, proč to děláš. Nepřevlíkám se 10× denně, ke kadeřnici občas zajdu, protože jinak to mám hrozný, na kosmetiku peču a hlavně si uvědomuju své kvality, protože ono není vůbec snadné vést domácnost se 4 dětmi. Já jsem ta jediná, která mu dala 4 děti, byli jsme spolu v dobrém i ve zlém, taky jsem vypadala před dětmi krásně, prsa držela, strie žádné, teď je to holt jinak, však jsem taky 4×9 měsíců nosila jeho děti, byli jsme spolu u všech porodů, uklízel po mně blití, když jsem měla střevní chřipku, já po něm taky. Zkrátka si myslím, že pro mého chlapa nemá nějaká lolitka absolutně žádnou cenu. Pokud je Tvůj chlap férový jak píšeš, tak rozum zvítězí nad poklopcem. Ale zase je fakt, že já jsem nikdy neměla potřebu s někým v práci flirtovat, takže možná se obáváš, že on dělá to samé, co jsi dělávala Ty.
Pokud se převlíkáš 10× denně jen proto, aby Ti neutekl s nějakou o 10 let mladší pipinkou bezdětnou, tak Ti to nejspíš stejně nepomůže, protože ty pravé hodnoty jsou jinde. Pokud je ctí, tak mu bude fakt jedno, jestli jsi otlapkaná od dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.2.15 08:30
@martina.se píše:
proč by to nebylo vhodné? Copak člověk nemůže mít kámoše? Můj se schází s kámoškama, já se svýma kámošema taky.. na tom přeci není nic divného. Protože jsme spolu, tak nemůžem mít kamarády?

Mě to zkrátka vhodné nepřijde, nevadilo by mi, kdyby jich šlo víc, ale sám muž se ženou, večer, to prostě ne… Mám to tak nastavené a to samé můj muž, nám to tak přijde v pořádku, normální a to si opravdu důvěřujeme. Na veliké přátelství mezi opačným pohlavím příliš nevěřím, právě takové, kdy se potřebují sami dva kdesi večer scházet… Od toho máme každý svého partnera. Pokud je to jinak, je to signál o čemsi.

Pak z toho vznikají ta témata - Jak jste přišli muži na nevěru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.2.15 08:33

Ja se teda nijak zvlášť nedivím ze si jde sednout na kafe a z moji zkušenosti bych rekla ze jestli si chlapi něčeho váží tak je to důvěra a nemají důvod manželce hned zahybat kdyz není trapné hystericka a cizi se s ni dobre. Proč take? Jsou v zásadě dost pohodlni :P snáz se nevytvářet si tahle domněnky, akorát se deptas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.2.15 08:34

Ja moc nechapu, kde je problem..pises, ze mas super chlapa, veris mu, s kamaradkama se obcas sejdes, o co jde? Zij TED a nepredstavuj si, co by kdyby..pokud bude chtit za nejakou utyct, udela to i kdybys byla modelka a bezdetna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.2.15 08:36
@anairda píše:
Mě to zkrátka vhodné nepřijde, nevadilo by mi, kdyby jich šlo víc, ale sám muž se ženou, večer, to prostě ne… Mám to tak nastavené a to samé můj muž, nám to tak přijde v pořádku, normální a to si opravdu důvěřujeme. Na veliké přátelství mezi opačným pohlavím příliš nevěřím, právě takové, kdy se potřebují sami dva kdesi večer scházet… Od toho máme každý svého partnera. Pokud je to jinak, je to signál o čemsi.Pak z toho vznikají ta témata - Jak jste přišli muži na nevěru. :lol:

tak v tomto jsme s chlapem asi fakt jiný.. já mám převážně kámoše, on má nej kámošku :nevim: nikdy mi nic netají, vím, že ho jako baba nepřitahuje, prostě pohoda.. A jestli on má něco proti mým kámošům, tak mi to nikdy neřekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971

@martina.se mne prijde zasadni, kdy to kamaradstvi vzniklo. Pokud je stare spoustu let, tak ok. Navazovani cerstvych kamaradstvi mezu muzem a zenou by se mne take nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Alfhugo Mám to stejné jako ty…akorát jsem na MD a čekám druhé dítko…a taky jsem dělala v bance :mrgreen: a taky mi občas chybí lodičky :)
Ale nemusíš mít vůbec nízké sebevědomí, dala jsi chlapovi to nejcennější, co můžeš - porodila jsi mu dceru. A věř, že rovný a férový chlap na tohle nezapomíná.
Nepíšeš jak moc času trávíte s partnerem sami. Pokud si to můžete dovolit, zaplať si hlídání a běžte na večeři, do kina…atd. Ale ani rodinné výlety nejsou k zahození.
Já jsem pak taky třeba na první MD nechala dítko muži doma a šla jsem s kamarádkami pařit do baru (už jsem teda nekojila) a on i nevinný flirt někde v baru hrozně zvedne sebevědomí. Jen to musí zůstat u flirtu a nesmí to zajít někam dál, třeba vinnou alkoholu.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.2.15 08:38
@Cuddy píše:
@martina.se mne prijde zasadni, kdy to kamaradstvi vzniklo. Pokud je stare spoustu let, tak ok. Navazovani cerstvych kamaradstvi mezu muzem a zenou by se mne take nelibilo.
:palec: tak s tím můžu i souhlasit. U nás jde opravdu o lidi, které známe spousty let. Nové „známosti“ si děláme vesměs spolu na akcích :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí