Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pvln34 Koupila jsem z dona shop skřín a bez problému jak skřín tak veškerá komunikace s obchodem. Takže jako obchod mohu doporučit
@smajlik345 ďakujem! Ešte sa spýtam ak môžem, vyzerá skriňa ako na fotkách? Je to skôr nižšia kvalita (vrzga, atď) alebo by si tu skriňu u nich kúpila zas?
@Pvln34 skřín odpovídá tomu jak vypadala na fotce a mám ji víc jak rok a bez problému takže bych se nákupu na této stránce nebala
Mám doma od nich sedačku Anie už 3 měsíce a je super. Já jsem si zvolila nahoře textilní látku a dole koženku a zatím se neopotřeboval ani jeden z materiálů. Je pohodlná, není zbytečně moc měkká, fakt se na ní sedí dobře. ![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli jste sedačku již pořídila a případně, kterou jste vybrala a jak jste spokojena? Právě nyní také vybíráme sedačku, většinou dělám tak, že si vyhlédnu někde v obchodě a odskouším a poté koupít na netu
Rozhoduji se také mezi ORTIS, kterou jsem našla na eshop. maxiva, odkud máme i postel a jsme spokojeni a také se nám libí ANIE z dony, s tímto shopem ale zkušenosti nemáme. Prosím tedy jak jste vybrali?
Zatiaľ som nevybrala, odradzuje ma, že si ju nemám kde vyskúšať ![]()
Zvažujem kúpiť sedačku z eshopu Dona - rozhodujem sa medzi typmi Anie a Armani. Má prosím niekto konkrétne túto sedačku?
Mam trochu obavu kúpiť sedačku len cez internet, žiaľ nemám kde sedačku vyskúšať nakoľko tento eshop nema kamennú predajňu ani showroom
na oboch typoch sa mi páči opierka hlavy a rôzne farebné kombinácie. Len sa teda bojím materiálu a ci bude sedačka pohodlná..
Za vaše skúsenosti budem moc vďačná!