Sedačka z ASKA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1462
30.8.19 20:23

Mame za par tisic… za me se jeste neprosedela, nic se nepare… kombinace kozenky s latkou… uz asi 5. rok, za ty penize jsem cekala horsi kvalitu, ale zatim dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4818
30.8.19 20:47

@Vajka máme sedačku z Aska už asi 9 let. Už je teda hrozná, ale kvůli dětem zatím vyčkáváme s výměnou. Šílené bylo teda dodání, tenkrá místo slibovaných 6 týdnů jsme na ni čekali 2,5 měsíce. Po asi 5 letech praskla konstrukce jednoho sedáku, ale manžel to opravil a funguje dál. Jinak potah (máme látku) je ok a ani není prosezelá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.8.19 21:46

Mám rohovou asi 13 let. potah je flekatý naší vinou. páře se šef na sedáku, ale myslím, že je to tím jak na ní dcera skákala. Já bych se sedačky z Aska nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.8.19 22:11

@Vajka máme sedačku 3roky velikou rohovou, potah látka, zatím spokojenost uvidíme za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 23:44

Mame odtud kozenou rohovou, 12 let. A je stale v perfektnim stavu. Stala tehdy 40tis, byla zlevnena ze 60tis.

• Citovat
  • Upravit
Au_Lait
31.8.19 07:48

Máma má celkem bytelnou rohovou. Koženka a režné plátno, nebo jak bych to popsala. Je celkem veliká, uprostřed se trochu proseděla. Ale zase na to, jak ji zatěžují, je jinak v super stavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný