Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mame za par tisic… za me se jeste neprosedela, nic se nepare… kombinace kozenky s latkou… uz asi 5. rok, za ty penize jsem cekala horsi kvalitu, ale zatim dobry ![]()
@Vajka máme sedačku z Aska už asi 9 let. Už je teda hrozná, ale kvůli dětem zatím vyčkáváme s výměnou. Šílené bylo teda dodání, tenkrá místo slibovaných 6 týdnů jsme na ni čekali 2,5 měsíce. Po asi 5 letech praskla konstrukce jednoho sedáku, ale manžel to opravil a funguje dál. Jinak potah (máme látku) je ok a ani není prosezelá
Mám rohovou asi 13 let. potah je flekatý naší vinou. páře se šef na sedáku, ale myslím, že je to tím jak na ní dcera skákala. Já bych se sedačky z Aska nebála
@Vajka máme sedačku 3roky velikou rohovou, potah látka, zatím spokojenost uvidíme za pár let.
Mame odtud kozenou rohovou, 12 let. A je stale v perfektnim stavu. Stala tehdy 40tis, byla zlevnena ze 60tis.
Máma má celkem bytelnou rohovou. Koženka a režné plátno, nebo jak bych to popsala. Je celkem veliká, uprostřed se trochu proseděla. Ale zase na to, jak ji zatěžují, je jinak v super stavu.