Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@amy.llka Na sedák bych se vykašlala a koupila sedačku. Pořád je to bezpečnější než vylepšený sedák.
@P4ja ono to budeme kupovat jako sedačku, samostatně se to nedá koupit, ale pak jdou oddělat záda a zůstane sedák s isofixem. Přece jenom takhle starší děti v autosedačce už moc nejezdí a dle toho jak nám roste, tak bude muset využívat tak do 14 let. Ale to je jedno, jde mi hlavně o ten bod mezi nohami, ten tam bude ať už to necháme jako autosedačku nebo jako sedák. ![]()
@amy.llka píše:
@P4ja ono to budeme kupovat jako sedačku, samostatně se to nedá koupit, ale pak jdou oddělat záda a zůstane sedák s isofixem. Přece jenom takhle starší děti v autosedačce už moc nejezdí a dle toho jak nám roste, tak bude muset využívat tak do 14 let. Ale to je jedno, jde mi hlavně o ten bod mezi nohami, ten tam bude ať už to necháme jako autosedačku nebo jako sedák.
A nemáte někde poblíž prodejnu, že by si to zkusila?
Asi bych to taky radši zajela někam vyzkoušet. Je to tam hlavně z důvodu, aby se nepohybovala ta spodní část pásu, že je to bezpečnější a tvrdí, že i tak má dítě volnost pohybu, ale já si vůbec neumím představit, jak to je „příjemné“ mít něco mezi nohama. Zvláště u dětí, co už nejsou taková tintítka, ale ani tak nedosahují tedy potřebných proporcí.
@P4ja @Gituš bohužel v okolí mají v prodejnách dost omezený sortiment, a letět kvůli tomu 40 km se mi nechce
Počkám, určitě tady je někdo, kdo používá a zná.. ![]()
@amy.llka píše:
@P4ja @Gituš bohužel v okolí mají v prodejnách dost omezený sortiment, a letět kvůli tomu 40 km se mi nechcePočkám, určitě tady je někdo, kdo používá a zná..
No, každé dítě je jiné. Obávám se, že v tomhle zkušenost jednoho je dost nepřenosná.
Každé dítě je jiné, přesto budu ráda za zkušenosti ostatních ![]()