Sédatif PC - zkušenost s homeopatiky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.8.13 20:01

Sédatif PC

Maminky, brala jste některá toto homeopatikum? Pomohlo vám? Není to jen nějaký uspávak? Protože já mám energie spíš málo, nechci uspat, ale trpím úzkostnými stavy a toto mi v lékárně doporučili, jako homeopatikum…
A je možné při užívání občas alkohol? Nic tam o něm nepíšou..Nejsem teda alkoholik, ale občas si někam s kamarádkama zajdu, tak nevím, jestli ten den raději nebrat, nebo jak to je. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
19.8.13 20:14

Já ho brala na začátku těhotenství, ale neměla jsem pocit, že by nějak pomáhal :nevim: Uspávák to určitě není, u mě spíš neměl vůbec žádný efekt. Nemám moc zkušeností s homeopatiky, ale myslím, že alkohol určitě pít můžeš, protože homeopatika v podstatě neobsahují žádné účinné látky, takže v nich není nic, čemu by kombinace s alkoholem vadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.8.13 20:21

Mám s ním tu nejlepší zkušenost. Měla jsem potíže se žaludkem, nebo nevím jak to nazvat prostě stažený krk - nakonec po gastro usoudila dr. že je to nervové. Měla jsem to asi čtvt roku a po nasažení tohoto homeo jsem do 4-5 dnů měla po problému. Což bylo vtipné. Přitom nejsem nějaký fanatik co by tomu extra věřil, ale na mě to fungovalo. Alkohol můžeš, ani nebudeš utlumená, za zkoušku nic nedáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.8.13 20:23

Mně pomáhal a jak! Po IVF a dvou potratech jsem ho brala na začátku těhulení, nic jsemsi nepřipouštěla a byla fakt v pohodě :-) Alkohol můžeš, je to homeopatikum, není tam kontraindikace žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.13 20:38

A pomohlo vám to některé od staženého žaludku a jakoby nesmyslného strachu? Nebo jak bych to popsala?

• Citovat
  • Upravit
2853
19.8.13 22:36

U mě byl výsledek nulový, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.13 23:01
@Anonymní píše:
A pomohlo vám to některé od staženého žaludku a jakoby nesmyslného strachu? Nebo jak bych to popsala?

Tomuto strachu se říká úzkost. Pokud tím trpíš nějak dlouhodobě, tak máš pravděpodobně úzkostnou poruchu (vím, o čem mluvím, mám ji taky). Homeopatika určitě zkusit můžeš, tím si nemůžeš ublížit. Pokud by ti to nepomáhalo, tak doporučuju začít to řešit s odborníkem. Buď přímo s psychiatrem a nebo aspoň s obvodním doktorem, pokud k němu máš důvěru. Taková porucha dokáže život pěkně otrávit :cert: Nebo můžeš ještě zkusit bylinky. Na uklidnění je dobrá třezalka (nesmí se přes léto), kozlík lékařský, meduňka, chmel… Nebo tzv. nervové čajové směsi. Ale může se stát, že trochu utlumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 07:24
@Anonymní píše:
Maminky, brala jste některá toto homeopatikum? Pomohlo vám? Není to jen nějaký uspávak? Protože já mám energie spíš málo, nechci uspat, ale trpím úzkostnými stavy a toto mi v lékárně doporučili, jako homeopatikum…
A je možné při užívání občas alkohol? Nic tam o něm nepíšou..Nejsem teda alkoholik, ale občas si někam s kamarádkama zajdu, tak nevím, jestli ten den raději nebrat, nebo jak to je. Díky

Ahojky, problémy, o kterých píšeš, se zcela určitě dají řešit homeopaticky, avšak doporučovala bych Ti se svěřit do rukou zkušeného homeopata, nikoliv dát na radu lékarníka, který má za úkol jen prodat, o homeopatii (nic) moc neví a tedy jediné, co Ti může nabídnout, je polykomponentní (vícesložkové) homeopatikum. Např. na webových stránkách www.homeopathy.cz najdeš seznam registrovaných homeopatů u nás, u nichž se Ti nepochybně dostane pomoci. Hodně štěstí, K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.18 21:33

Chcem sa spytať mozu to uzivať aj deti sedatif?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 18:00

Může se sedatif kombinovat přez den s užíváním antidepresiv. Jsem v počáteční fázi nasazení AD a mám k tomu dodám Neurol 0.25 tak místo něj na ty úzkostné stavy a zlepšení kvality spánku a vůbec dne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.19 17:02

@Bohulinka neužívala jsi na dráždivý trakčník?? Můžu se zeptal kolik tablet denně nebo jen před spaním?.

• Citovat
  • Upravit
1130
22.12.19 09:14
@Anonymní píše:
@Bohulinka neužívala jsi na dráždivý trakčník?? Můžu se zeptal kolik tablet denně nebo jen před spaním?.

ne mam to vylozene ve stresu, jakmile je vse v pohode obtize nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.19 10:24

@Bohulinka mě právě na trakčník dal Mudr Antidepresiva.

• Citovat
  • Upravit
1130
22.12.19 13:04
@Anonymní píše:
@Bohulinka mě právě na trakčník dal Mudr Antidepresiva.

me dali tenkrat anxiolitika, ale neodvazila jsem se to snist melo to kopu horsich vedlejsich ucinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.23 07:41

Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.

Příspěvek upraven 10.06.23 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková