Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Já ho brala na začátku těhotenství, ale neměla jsem pocit, že by nějak pomáhal
Uspávák to určitě není, u mě spíš neměl vůbec žádný efekt. Nemám moc zkušeností s homeopatiky, ale myslím, že alkohol určitě pít můžeš, protože homeopatika v podstatě neobsahují žádné účinné látky, takže v nich není nic, čemu by kombinace s alkoholem vadila.
Mám s ním tu nejlepší zkušenost. Měla jsem potíže se žaludkem, nebo nevím jak to nazvat prostě stažený krk - nakonec po gastro usoudila dr. že je to nervové. Měla jsem to asi čtvt roku a po nasažení tohoto homeo jsem do 4-5 dnů měla po problému. Což bylo vtipné. Přitom nejsem nějaký fanatik co by tomu extra věřil, ale na mě to fungovalo. Alkohol můžeš, ani nebudeš utlumená, za zkoušku nic nedáš. ![]()
Mně pomáhal a jak! Po IVF a dvou potratech jsem ho brala na začátku těhulení, nic jsemsi nepřipouštěla a byla fakt v pohodě
Alkohol můžeš, je to homeopatikum, není tam kontraindikace žádná.
A pomohlo vám to některé od staženého žaludku a jakoby nesmyslného strachu? Nebo jak bych to popsala?
@Anonymní píše:
A pomohlo vám to některé od staženého žaludku a jakoby nesmyslného strachu? Nebo jak bych to popsala?
Tomuto strachu se říká úzkost. Pokud tím trpíš nějak dlouhodobě, tak máš pravděpodobně úzkostnou poruchu (vím, o čem mluvím, mám ji taky). Homeopatika určitě zkusit můžeš, tím si nemůžeš ublížit. Pokud by ti to nepomáhalo, tak doporučuju začít to řešit s odborníkem. Buď přímo s psychiatrem a nebo aspoň s obvodním doktorem, pokud k němu máš důvěru. Taková porucha dokáže život pěkně otrávit
Nebo můžeš ještě zkusit bylinky. Na uklidnění je dobrá třezalka (nesmí se přes léto), kozlík lékařský, meduňka, chmel… Nebo tzv. nervové čajové směsi. Ale může se stát, že trochu utlumí.
@Anonymní píše:
Maminky, brala jste některá toto homeopatikum? Pomohlo vám? Není to jen nějaký uspávak? Protože já mám energie spíš málo, nechci uspat, ale trpím úzkostnými stavy a toto mi v lékárně doporučili, jako homeopatikum…
A je možné při užívání občas alkohol? Nic tam o něm nepíšou..Nejsem teda alkoholik, ale občas si někam s kamarádkama zajdu, tak nevím, jestli ten den raději nebrat, nebo jak to je. Díky
Ahojky, problémy, o kterých píšeš, se zcela určitě dají řešit homeopaticky, avšak doporučovala bych Ti se svěřit do rukou zkušeného homeopata, nikoliv dát na radu lékarníka, který má za úkol jen prodat, o homeopatii (nic) moc neví a tedy jediné, co Ti může nabídnout, je polykomponentní (vícesložkové) homeopatikum. Např. na webových stránkách www.homeopathy.cz najdeš seznam registrovaných homeopatů u nás, u nichž se Ti nepochybně dostane pomoci. Hodně štěstí, K.
Může se sedatif kombinovat přez den s užíváním antidepresiv. Jsem v počáteční fázi nasazení AD a mám k tomu dodám Neurol 0.25 tak místo něj na ty úzkostné stavy a zlepšení kvality spánku a vůbec dne?
@Bohulinka neužívala jsi na dráždivý trakčník?? Můžu se zeptal kolik tablet denně nebo jen před spaním?.
@Anonymní píše:
@Bohulinka neužívala jsi na dráždivý trakčník?? Můžu se zeptal kolik tablet denně nebo jen před spaním?.
ne mam to vylozene ve stresu, jakmile je vse v pohode obtize nemam.
@Anonymní píše:
@Bohulinka mě právě na trakčník dal Mudr Antidepresiva.
me dali tenkrat anxiolitika, ale neodvazila jsem se to snist melo to kopu horsich vedlejsich ucinku.
Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.
Příspěvek upraven 10.06.23 v 10:28
Maminky, brala jste některá toto homeopatikum? Pomohlo vám? Není to jen nějaký uspávak? Protože já mám energie spíš málo, nechci uspat, ale trpím úzkostnými stavy a toto mi v lékárně doporučili, jako homeopatikum…
A je možné při užívání občas alkohol? Nic tam o něm nepíšou..Nejsem teda alkoholik, ale občas si někam s kamarádkama zajdu, tak nevím, jestli ten den raději nebrat, nebo jak to je. Díky