Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Janli píše:
Pokud to má na trupu, tak je to šestá nemoc. Sedmá je ruce, nohy, ústa.
Je to zajímavé, protože zároveň má hnisavý puchýřek na rtu a par flíčků u pusy.
Ahoj, oživuji diskuzi.. momentálně lezim doma se sedmou nemoci co jsem chytla od dcery.. dva dny jsem měla vysoké horecky co nesli srazit, pak jsem se probudila s puchyrkama na rukou i nohou a dnes jsem se probudila a je jich ještě víc.. desim se co bude dal
má nekdo zkušenost co potom nastalo? Osypali jste se po celém tele nebo třeba na obliceji? Hrozne trpim ať už to skončí, nevezmu nic do ruky ![]()
Tchán to chytl od deti, asi po třech měsících mu slezlo několik nehtů. Je to fakt hnusná nemoc :/
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi.. momentálně lezim doma se sedmou nemoci co jsem chytla od dcery.. dva dny jsem měla vysoké horecky co nesli srazit, pak jsem se probudila s puchyrkama na rukou i nohou a dnes jsem se probudila a je jich ještě víc.. desim se co bude dalmá nekdo zkušenost co potom nastalo? Osypali jste se po celém tele nebo třeba na obliceji? Hrozne trpim ať už to skončí, nevezmu nic do ruky
Já měla puchýře v krku, takže jsem téměř nemohla asi týden jíst a pít. Pak se mi udělaly puchýře na rukou, v kombinaci s stiskem jsem myslela, že to bude můj konec. Horečky jsem měla pár dní. Nasadit zinek a vitamín B. Dobrá byla na ty už hojící se puchýře zinková mast z lékárny…
Ahojky, já měla sedmou nemoc v těhotenství - horečka a nakonec jsem se vysypala, nic příjemného a ještě dojít k doktorce
. Mne na to nedali nic, já měla teda extrémní strach o miminko, takže jsem byla v háji spis psychicky, ale maximálně tak tekutý půdě, jinak mi doktorka řekla, ze musím vydržet na teploty paraleny
Pokud to má na trupu, tak je to šestá nemoc. Sedmá je ruce, nohy, ústa.