Sedmá nemoc u dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
19.11.22 13:19
@zemanek píše:
Já mám sedmou nemoc asi taky. Dcera měla dva dny teplotu do 38, včera večer se osypala na trupu - taková drobná vyrážka - celý trup slitý. Došlo mi to, když jsem si vzpomněla, ze říkala paní učitelka, že to měli hodně ve třídě. Já včera večer horečka, přes noc mě začalo bolet v krku, ale pořádně. Bolí mě horní oblouk a mám tam docela velký otok. Snad to přejde a nebudu muset do nemocnice.

Pokud to má na trupu, tak je to šestá nemoc. Sedmá je ruce, nohy, ústa.

• Citovat
  • Upravit
47
20.11.22 09:42
@Janli píše:
Pokud to má na trupu, tak je to šestá nemoc. Sedmá je ruce, nohy, ústa.

Je to zajímavé, protože zároveň má hnisavý puchýřek na rtu a par flíčků u pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.23 21:04

Ahoj, oživuji diskuzi.. momentálně lezim doma se sedmou nemoci co jsem chytla od dcery.. dva dny jsem měla vysoké horecky co nesli srazit, pak jsem se probudila s puchyrkama na rukou i nohou a dnes jsem se probudila a je jich ještě víc.. desim se co bude dal :,( má nekdo zkušenost co potom nastalo? Osypali jste se po celém tele nebo třeba na obliceji? Hrozne trpim ať už to skončí, nevezmu nic do ruky :,(

• Citovat
  • Upravit
121
9.7.23 22:32

Tchán to chytl od deti, asi po třech měsících mu slezlo několik nehtů. Je to fakt hnusná nemoc :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
10.7.23 00:17
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi.. momentálně lezim doma se sedmou nemoci co jsem chytla od dcery.. dva dny jsem měla vysoké horecky co nesli srazit, pak jsem se probudila s puchyrkama na rukou i nohou a dnes jsem se probudila a je jich ještě víc.. desim se co bude dal :,( má nekdo zkušenost co potom nastalo? Osypali jste se po celém tele nebo třeba na obliceji? Hrozne trpim ať už to skončí, nevezmu nic do ruky :,(

Já měla puchýře v krku, takže jsem téměř nemohla asi týden jíst a pít. Pak se mi udělaly puchýře na rukou, v kombinaci s stiskem jsem myslela, že to bude můj konec. Horečky jsem měla pár dní. Nasadit zinek a vitamín B. Dobrá byla na ty už hojící se puchýře zinková mast z lékárny…

• Citovat
  • Upravit
136
11.7.23 23:29

Ahojky, já měla sedmou nemoc v těhotenství - horečka a nakonec jsem se vysypala, nic příjemného a ještě dojít k doktorce :(. Mne na to nedali nic, já měla teda extrémní strach o miminko, takže jsem byla v háji spis psychicky, ale maximálně tak tekutý půdě, jinak mi doktorka řekla, ze musím vydržet na teploty paraleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí