Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kristýnka526 já nemůžu ale chodit a přítel má 39,4 a zvrací, ten to dneska chytl taky, tak se bojím, aby mě nevypakovali
doktorka řekla jen bepanthan, ale já se zblázním
To bych měla teda pěknej strach když to přítel od tebe chytl.
Zrovna bepanten? Já bych možná použila imazol na vyražku nám u děcek zabral.
Já bych ale fakt raději na tu pohotovost sjela přinejhorším to udělají i testy na covid 🤷♀️ale tím si myslím že to nebude
@Lucka1111 ani algifen nepomohl, zkusila jsem snad už všechno. Už chybí jen uriznout končetiny ![]()
Taky jsem to měla, skoro ve 30. Nic extra mi na to nedali, prostě jsem snižovala teplotu a ty nohy a ruce odezněly samy, ale bylo to utrpení, hlavně v noci. Bylo to ale tak 2 dny, pak to rychle ustupovalo.
Příspěvek upraven 16.11.22 v 20:29
@Anonymní píše:
Taky jsem to měla, skoro ve 30. Nic extra mi na to nedali, prostě jsem snižovala teplotu a ty nohy a ruce odezněly samy, ale bylo to utrpení, hlavně v noci.
Přesně tak, v noci je to nejhorší, ale abych musela lézt po kolenou na záchod, protože se nepostavím, to už je trošku moc i na mě ![]()
Na pohotovost s infekční nemocí ne. Vždyť bys mohla někoho nakazit. Je to virový, stejně ti na to nemají co dát. Zkus fenistil kapky nebo dithiaden a analgetika. Tohle je bohužel nepříjemná nemoc.
@Anonymní píše:
Takhle vypadá moje noha
Snad tě to brzy přestane a bude jen líp
Úplně sem se do tebe vjela jak musíš trpět ![]()
Taky jsem to chytla od dětí. Fenistil gel mazat a Fenistil kapky. To pálení a svědění je hrozny, ale nic na to bohužel neni. Odezni to samo. A samozřejmě Brufen na bolest i na tu horečku.
Zavolala bych na pohotovost a zeptala se co s tím. Musí to hrozně bolet… ![]()
Já jsem čekala že to chytají jen děcka ale i dospělí?
Můžu čekat kdo s děcek to donese dřív jo abych byla připravená ![]()
@Kristýnka526 píše:
Já jsem čekala že to chytají jen děcka ale i dospělí?
Můžu čekat kdo s děcek to donese dřív jo abych byla připravená
Já jsem to chytla v práci, jedná ženská ve čtvrtek volala, že nemůže přijít, protože její dcera má tuhle nemoc a v pátek si to asi rozmyslela a přišla. Byla jsem s tou holkou v místnosti asi minutu a takhle jsem dopadla.. ![]()
V pondělí mě začalo bolet neuvěřitelně v krku, měla jsem teplotu, večer 39,4. Udělala se mi vyrážka na rukách, nohou, opary kolem dokola kolem pusy a v nose. S vyrážkou jsem počítala, ale plosky nohou mám v jednom ohni, všude bolaky, hrozně natekle, nemůžu chodit a na záchod se plazim po kolenou. Nevíte někdo, jestli by mi na pohotovosti třeba nedali nějakou kapacku, aby se mi aspoň trochu ulevilo? Přemýšlím, jestli volat sanitku, pohrebaka nebo co mám dělat. Omlouvám se za chyby, jsem bolesti úplně mimo