Šéf mi nepopřál - přeháním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jennifer99
7.2.19 18:02

Šéf mi nepopřál - přeháním?

Ahoj.
Slavila jsem 30 let a v našem podniku jsme jen 3 zaměstnankyně a šéf. Od holek jsem dostala plno drobností, jsem tam půl roku. A on nic, ani mi nepopřál a viděl, že mi přály :nevim: měla jsem pro něj nachystaný zakusek a chlebíček, ale vykašlala jsem se na to, proč taky :nevim:
Na Vánoce taky nic, neřeším že mi třeba nedal nic ale já jsem šla za ním, podřízená, podala mu ruku a přála jsem mu hezké svátky a zdraví a ať se v novém roce sejdeme všichni v plném.
A on mi pak večer na Štědrý den ještě volal, že počítal sim-karty a dvě chyběly takže mi strhnul 400 kč ale že jsou Vánoce, tak mi to odpouští 8o
Jako já nevím, chápu, je to podnikatel, ale není to trošku buranské?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
7.2.19 18:04

Promin,ale je to Tvuj sef a ne kamarad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7.2.19 18:05

ses do šéfa zamilovana? nebo proč tě to štve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennifer99
7.2.19 18:06

@Twixinka No jako máš pravdu, ale když nám vyklada jak musí shodit a co doma žena, tak ho jako sefa ani neberu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33235

No, slušnost je popřát, nikoliv pšak povinnost. Vykašlala bych se na něj a pro příště s ním nepočítala a je klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866

Mě taky šéf nepřeje:D přijde mi, že chceš moc.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.2.19 18:07

Všechno nejlepší a do té dospělé části života přeju pochopení principu profesionality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
7.2.19 18:08
@Anonymní píše:
Ahoj.
Slavila jsem 30 let a v našem podniku jsme jen 3 zaměstnankyně a šéf. Od holek jsem dostala plno drobností, jsem tam půl roku. A on nic, ani mi nepopřál a viděl, že mi přály :nevim: měla jsem pro něj nachystaný zakusek a chlebíček, ale vykašlala jsem se na to, proč taky :nevim:
Na Vánoce taky nic, neřeším že mi třeba nedal nic ale já jsem šla za ním, podřízená, podala mu ruku a přála jsem mu hezké svátky a zdraví a ať se v novém roce sejdeme všichni v plném.
A on mi pak večer na Štědrý den ještě volal, že počítal sim-karty a dvě chyběly takže mi strhnul 400 kč ale že jsou Vánoce, tak mi to odpouští 8o
Jako já nevím, chápu, je to podnikatel, ale není to trošku buranské?

Já jsem v práci od půlky listopadu a 20. prosince mi ředitel ještě s jedním šéfem přišel popřát i s lahví vína k svátku. Překvapilo mě to, vůbec jsem to nečekala, cítila jsem fakt rozpaky.

• Citovat
  • Upravit
719

Kašli na to. Hlavně, že si vzpomenou blízcí. To je nejdůležitější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359

Pokud nepřeje ani ostatním tak ano, přeháníš. Spousta lidí na tohle nehraje… Já tohle nemám ráda, vždyť když ti někdo popřeje a dá dárek tak ti vlastně dává jen závazek a ty mu to musíš oplatit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.2.19 18:09

Já mám teda šéfy cizince a i ti mi popřejí… tohle je fakt nějaký ignorant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
7.2.19 18:09

Taky mi šéf nikdy nepřál a to sedim hned vedle něj u stolu :mrgreen: . Já to od něj tedy ani nečekala. Taky jsem mu nepřála. Vlastně ani nevim, kdy má narozeniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
7.2.19 18:12

mě kdyby šéf v práci popřál k narozeninám, jééééé, to bych byla v řečech ještě na Velikonoce :jazyk: :jazyk:
Neblbni, pokud to není „firemní politika“, že se tam slaví narozeniny všech zaměstnanců (tam bych chápala, že kdyby tebe jedinou vynechal, cítila bych se blbě), tak je naopak naprosto normální, že se takovéhle věci neřeší.

U nás někteří spolupracovníci, včetně šéfů, pošlou hromadnou mailovou PFku pro všechny zaměstnance, ale že by nám šéfík přišel potřást ploutví, to ne-e.
A to si spolu běžně pokecáme, i se zasmějeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
7.2.19 18:14
@zuza92 píše:
Taky mi šéf nikdy nepřál a to sedim hned vedle něj u stolu :mrgreen: . Já to od něj tedy ani nečekala. Taky jsem mu nepřála. Vlastně ani nevim, kdy má narozeniny :mrgreen:

to sem zrovna chtěla napsat - můj šéf na 99% netuší, kdy mám narozeniny. U nás se dává jen k padesátinám nějaká poukázka, tak to šéfík i popřeje, ale na to ho upozorní personalistka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.2.19 18:18

My si v praci tedy prejeme. Sef nesef. Dokonce se nechava oslavenci zahrat pisnicka v radiu a samozrejme i nejake vtipne prani (meli to tak nastavene tak jsem se pridala a je to fajn). Treba sefovi jsme nechali Chinaski „Ja jsem tady vedouci“ :) Kazdy kdo slavi donese neco na zub, za ty roky uz se tesime na kazdy svatek a narozeniny…nemusime ten den mit svaciny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný