Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nad tim by me vubec nenapadlo premyslet. My v praci vubec narozeniny nebo svatky neslavime.
Jsme v práci taky tři zaměstnankyně a šéf a šéf nám taky nepřeje, dáme si jen chlebíčky a pro kolegyni koupíme kytku. Nepřipadá mi to nijak divné, nemáme s ním až takový důvěrný vztah.
Ja dávám zamestnacum darky okolo 1000 Kč k svatku, narozeninám i Vanocum. Je to divny ani nepoprat…
Našeho šéfa vídám častěji v televizi než v práci, má několik významných funkcí,ale před Vánoci šel a všem (asi 20 lidí ) potřásl rukou a přál k Vánocům .
Bylo to milé . Také by mi to zakladatelko bylo líto na tvém místě ,zvláště když jste tak malý kolektiv.
@sediza píše:
Ja dávám zamestnacum darky okolo 1000 Kč k svatku, narozeninám i Vanocum. Je to divny ani nepoprat…
Nemáte volné místo? ![]()
Tak jsi za nim mela zajit s chlebickem a on by ti urcite popral. Treba myslel ze prijdes a chtel ti poprat az budete sami… u nas v praci vzdy lide chodili s pohostenim a pritom jim bylo od vsech poprano.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Slavila jsem 30 let a v našem podniku jsme jen 3 zaměstnankyně a šéf. Od holek jsem dostala plno drobností, jsem tam půl roku. A on nic, ani mi nepopřál a viděl, že mi přályměla jsem pro něj nachystaný zakusek a chlebíček, ale vykašlala jsem se na to, proč taky
Na Vánoce taky nic, neřeším že mi třeba nedal nic ale já jsem šla za ním, podřízená, podala mu ruku a přála jsem mu hezké svátky a zdraví a ať se v novém roce sejdeme všichni v plném.
A on mi pak večer na Štědrý den ještě volal, že počítal sim-karty a dvě chyběly takže mi strhnul 400 kč ale že jsou Vánoce, tak mi to odpouští
Jako já nevím, chápu, je to podnikatel, ale není to trošku buranské?
Všude to mají jinak nastavené. Záleží taky na tom, jaký je kolektiv. Někde slaví svátky, narozeniny, vánoce, všechno. Někde si na takové věci nepotrpí. Ale ve firmě, kde jsou cca tři zaměstnanci a šéf, většinou bývají takové rodinné vztahy. Je s podivem, že ti šéf ke kulatinám ani nepopřál.Možná jsi mu měla ten zákusek a chlebíček přinést, a to by se asi zeptal, co se slaví, a popřál ti.Ale osobně bych to nijak neprožívala.
Tak ne každý šef k narozeninám přeje někomu stačí že ty dává peníze a co chceš víc. Pracují v obchodě, který má x poboček. My jsme tři + vedoucí a o několik km dál je šef a vyšší vrstva zaměstnanců. Slavíme narozeniny kdy hromadně koupíme něco oslavenkyní + vedoucí dá ještě za sebe, a od šefa premie a další drobnost. K vánocům dostáváme od vedoucí a něco dalšího dá i šef + přijde popřat ( má pod sebou okolo 500 zaměstnanců ) jezdí za všemi. Dostaváme k mikuláši a taky k mdž.
U nás se teda přálo všem, když měl čas, přišel i šéf šéfa, hlavně když slavila nějaká „známá firma“, někdo kdo už je tam dlouho a je vidět. Oslavenci napekli, dostali dárek v hodnotě cca 500, přáníčko a hromadné třesení pravicí. Měla jsem to ráda, kdyby mi šéf nepopřál, bylo by mi to taky divné.