Selhání kondomu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.12 12:43

Holky a když byl sex v 7 ráno, stačí vzít ten Postinor třeba v 17h odpo?
Ale je to svinsto že jo? Měla jste ho některá? Jak se po tom budu cítit a dostanu hned ms????

• Citovat
  • Upravit
11592
10.5.12 12:50

Postinor jsem jednou měla a děkuju pěkně. První tabletka ok, po druhé jsem zvracela. Musí to být super dryják. Jako jestli víš, že bys šla na potrat, tak si dej postinor, jestli ale v koutku duše víš, že byste to mimi zvládli,tak to nech na přírodě, třeba to je jen planý poplach a ve finále budeš zklamaná z menzes. :) Těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 12:52
@Anonymní píše:
Holky a když byl sex v 7 ráno, stačí vzít ten Postinor třeba v 17h odpo?
Ale je to svinsto že jo? Měla jste ho některá? Jak se po tom budu cítit a dostanu hned ms????

Mělo by to být do 24h, pak je snad nejzaší hranice 72h, ale čím déle otálíš, tím klesá účinnost.
Je to samozřejmě sajrajt, může ti to celkem dost rozhodit cyklus, může ti být i pěkně blbě. Ale chápu tě, taky jsem si šla pro postinor kdysi a to si tenkrát ještě přítel dával bacha a nohy mu neujeli, ale já se zkrátka bála.
Myslím, že jsem pak špinila, ale ms dorazila nějak do 3týdnů a pak už jsem brala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.5.12 12:53

Zakladatelko, stačí ho vzít odpo. Postinor se bere dokonce do 48 hodin, myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 12:54

a ono se musí vzít víc tablet než jedna?

• Citovat
  • Upravit
9994
10.5.12 12:58

Tady bych sázela na sperma, když bylo takhle všude. Mě se stala taky jedna nehoda, prasknul nám na dovolené pod stanem, tenkrát jsem ještě musela na gyndu, abych dostala prášek po, takže zážitek. Cizí doktor ze mě lovil části kondomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 12:59

Holky fakt mám hlavu jak balon. Nejsme nezodpovědní, ochranu používáme vždy, s tímhle jsem nepočítala, když mimi chceme, nechráníme se, když ho nechceme, chráníme se. Já opravdu nevím, co bych dělala, strašně těžko by se mi šlo na potrat, měla bych hrozné výčitky, ale zase mimčo teď opravdu ne, děti miluji, ale prosím teď ne…bylo by to strašně těžké. Věřím, že mne chápete.
Asi, pro klid na duši, ten Postinor vezmu, manželovi to radši říkat nebudu, asi by mi to nedovolil, ale v tomhle si dovolím rozhosdnou sama, bez něj.

• Citovat
  • Upravit
Naima
10.5.12 13:01

Postinor maximálně do 72 hodin, ale s každou hodinou po styku klesá její eventuelní účinnost. Ale pokud si ho vezmeš v 17:00, to je naprosto v pohodě. Může ti být nevolno, může se ti motat hlava, nemusí ti být vůbec nic. Já ho snášela relativně dobře.

• Citovat
  • Upravit
1937
10.5.12 13:02

Já tě chápu zakladatelko :hug: A držím palce, ať vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlap x
10.5.12 13:04
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,zda vám někomu selhal kondom - respektivě, zda je možné, aby ta gumička, co je dole, propustila sperma ven????
Ráno byl sex, po vyvrcholení partnera jsme ještě trochu „řádili“ a poté jsem si všimla, že je dole, kolem té gumičky spoustu sekretu, což mohlo být ze mne, ale mám obavy, zda to nebylo sperma......zda nevyteklo ven.

Co myslíte, je to možné a stalo se vám to někomu? Nebo to opravdu těsní dobře? Přemýšlím, jestli raději nekoupit Postinor.

Moc se omlouvám za intimní dotaz a děkujki za rady a postřehy.

Dělali jste věc, která by se z kondomem dělat neměla.
Po ejakulaci by se měl penis za současného přidržování kondomu co nejdřív vytáhnout z pochvy a ne s ním potom ještě řádit.
Navíc ta gumička tam není proto, aby nějak těsnila (protože to by pak škrtilo), ale jen jako zpevněný okraj, aby v tom okraji kondom nepraskl a aby se lépe roloval.
Takže ta gumička to sperma klidně pustí, pokud se k ní dostane.
Raději bych si v tvé situaci pro ten Postinor zašel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.12 13:07

Děkuju moc holky, ani nevím proč tu teď bulím. Tohle jsem nikdy neřešila.

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
10.5.12 13:07
Anonymní píše:
Holky fakt mám hlavu jak balon. Nejsme nezodpovědní, ochranu používáme vždy, s tímhle jsem nepočítala, když mimi chceme, nechráníme se, když ho nechceme, chráníme se. Já opravdu nevím, co bych dělala, strašně těžko by se mi šlo na potrat, měla bych hrozné výčitky, ale zase mimčo teď opravdu ne, děti miluji, ale prosím teď ne…bylo by to strašně těžké. Věřím, že mne chápete.
Asi, pro klid na duši, ten Postinor vezmu, manželovi to radši říkat nebudu, asi by mi to nedovolil, ale v tomhle si dovolím rozhosdnou sama, bez něj.

Hlavně buď v klidu, je to normální nehoda, prostě jste udělali něco o čem jste nevěděli, že se to nemá dělat. Příště budete chytřejší a dáte si na to pozor.
A že byste byli nezodpovědní je blbost, to byste neměli ten kondom.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.12 13:09
@chlap x píše:
Dělali jste věc, která by se z kondomem dělat neměla.
Po ejakulaci by se měl penis za současného přidržování kondomu co nejdřív vytáhnout z pochvy a ne s ním potom ještě řádit.
Navíc ta gumička tam není proto, aby nějak těsnila (protože to by pak škrtilo), ale jen jako zpevněný okraj, aby v tom okraji kondom nepraskl a aby se lépe roloval.
Takže ta gumička to sperma klidně pustí, pokud se k ní dostane.
Raději bych si v tvé situaci pro ten Postinor zašel.Ano Chlape, máš ve všem pravdu, souhlasím, proto je mi z toho taky nanic…Děkuji za reakci
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.12 13:11

Ano Chlape, se vším souhlasím, máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
10.5.12 14:13

Nám praskl v noci a další den dopoledne jsem valila pro postinor. Měla jsem taky dvě tabletky, byla jsem celá rozklepaná jak mi bude blbě apod a vůbec nic. Bylo mi uplně super, žádná nevolnost, nic a MS jsem dostala jako vždy ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1