Selhání kondomu?

Anonymní
10.5.12 12:01

selhání kondomu?

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,zda vám někomu selhal kondom - respektivě, zda je možné, aby ta gumička, co je dole, propustila sperma ven????
Ráno byl sex, po vyvrcholení partnera jsme ještě trochu „řádili“ a poté jsem si všimla, že je dole, kolem té gumičky spoustu sekretu, což mohlo být ze mne, ale mám obavy, zda to nebylo sperma......zda nevyteklo ven.

Co myslíte, je to možné a stalo se vám to někomu? Nebo to opravdu těsní dobře? Přemýšlím, jestli raději nekoupit Postinor.

Moc se omlouvám za intimní dotaz a děkujki za rady a postřehy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
10.5.12 12:08

Jestli myslíš gumičku u kořenu penisu, tak si spíš myslím, že to bylo z tebe. Tedy, nevím, jakou velikost si tvůj přítel kupuje, ale kdyby byl kondom větší, tak by se sroloval už na začátku. Prohlídla jsi kondom poté? Jedině, že by praskl a sperma vyteklo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.5.12 12:12

A jestli při sundavání kondom seděl pevně, tak by to sperma být nemělo. Jedině, že ty vaše hrátky „po“ trvaly dost dlouho na to, aby penis ochabl natolik, že by se sperma dostalo nějakým způsobem ven, kdyby to pak už tolik netěsnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 12:13

prohlédla a prasklý nebyl, velikost kondomu a penisu je myslím v pořádku.
děkuji ti za reakci, fakt mám obavy, zrovna mám ovulaci :?

• Citovat
  • Upravit
1937
10.5.12 12:17

Tak pokud byl kondom v pořádku a při sundavání těsnil dobře, tak bych asi strach neměla. Sekret může být opravdu i z tebe. Ale těžko radit, příroda je mocná čarodějka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 12:17

seděl i „po“ dobře, penis ochablý moc nebyl, ale toho sekretu tam právě bylo podezřele hodně. A právě že sperma už nebylo jen nahoře v té čepičce, ale bylo rozlezlé po celé délce kondomu i dole u té těsnící gumičky, no a hned pod ní plno sekretu…
Ach jo, fakt mám strach.

• Citovat
  • Upravit
1937
10.5.12 12:22

Aha, že by se to v tobě srolovalo tam a zpátky? :think: Fakt těžko poradit, když si nejsi jistá, tak pro ten Prostinor radši zajdi…stačí totiž jedna jediná spermie :think: Možná, kdybys zrovna neměla ovu, tak bych se na tvém místě nebála, ale takhle je to fakt těžké. Žádná z nás ti nemůže slíbit, nebo zaručit, že neotěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
10.5.12 12:23

Zakladatelko, myslím si, že se jedná jen o tvůj poševní sekret. Ale pokud máš opravdu obavy a případné mimi by se ti teď úplně „nehodilo“, tak si pro klid v duši, zaběhni do lékárny a kup si tabletku po… (kdybych neměla okno, tak ti napíšu, jak se jmenuje :oops: :oops: :oops: , ale určitě už se dá sehnat bez receptu a v lékárně budou vědět, co po nich chceš ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 12:25

Teda já poznám sperma celkem dobře po čuchu :oops: takže bych asi v inkriminované chvíli sebrala prsty a očichala :mrgreen:
Asi taky záleží na tom, zda byl vpředu nechán dostatečně volný ten rezervoárek nebo zkrátka prostor na sperma, když se kondom nasazuje, tak by se měl držet za špičku, jinak se nemá to sperma kam vlízt a buď může kondom prasknout, nebo by se teoreticky mohlo rozlízt po obvodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 12:26

Ještě mě napadá simulovat podmínky styku a zjistit, zda to tam bude znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.5.12 12:26

Ahojky.Nám před několika týdny prasknul.A jsem těhotná.Ale bylo vidět to prasknutí takže to bylo tím.Jen jsem nevěřila že bych otěhu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.5.12 12:28
@Gladys píše:
Ještě mě napadá simulovat podmínky styku a zjistit, zda to tam bude znovu :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
10.5.12 12:32
@Gladys píše:
Ještě mě napadá simulovat podmínky styku a zjistit, zda to tam bude znovu :mrgreen:
:mrgreen: Ty jí dáváš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.5.12 12:34
@kralicinka1 píše:
Ahojky.Nám před několika týdny prasknul.A jsem těhotná.Ale bylo vidět to prasknutí takže to bylo tím.Jen jsem nevěřila že bych otěhu. :twisted:

Tak to je krásný příklad zákonu schválnosti :mrgreen: Promiň, ale musím se smát :lol:

K tématu, myslím že je to tvůj sekret, ale pokud si nejsi jistá a máš obavy, kup postinor a máš klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 12:39

Děkuji za reakce holky,
no další mimi teď v plánu nemáme a já se opravdu za pár dní nechci rozhodovat, zda mimi ano nebo ne (i když na potrat bych asi neměla žaludek - ale na další mimi zase kapacitu :) )
Prasknutý nebyl, to bych si všimla, no a čuchnout to mne teda nenapadlo :mrgreen:
Ve špičce byl dostatečný prostor na sperma, ale právě asi jak jsme pak ještě chvíli řádili, tak se to sperma rozlezlo všude, no a jak se kondou vlastně šoupe, tak…já prostě nevím, bojm se, že se něco „vyšouplo“ ven.
Postinor - mě se fakt tak hrozně nechce ho do sebe cpát, ale zase asi lepší než…
Nevím, a do toho ta ovulace, cítím to na sobě, vím to stopro, že dnes „jsem plodná“ :mrgreen: sakryš…
Fakt mám dilema…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí