Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teoreticky jo, ale ja mam uplne stejne priznaky pred ms…a taky hlava dela svoje, byt tehotna vzdy, kdyz mam „priznaky,“ uz mam doma fotbalovou jedenactku. Obavam se, ze nezbyva, nez pockat
Nektere testy udajne chytnou uz 10. den po oplodneni, ale pockala bych na ocekavany termin ms, jestli to vydrzis
@Anonymní píše:
Tohle se nám stává skoro po každé při použití kondomu, už je nepoužíváme, protopže to jsou jen vyhozené peníze a nervyZ desti použití asi 8 krát praskul, takže gumu neeee.
A cetli jste navod? ![]()
No já nevím, kondom jako jedinou antikoncepci používáme 17let a máme 2plánované děti… NIKDY jsme neměli vadný kondom, nebo jakoukoliv nehodu při jeho použití
![]()
Nám se stalo, že zůstal uvnitř a taky jsem ho vylovila úplně prázdný, ale na konci cyklu, když plodná být nemůžu, protože mám krátké cykly a vím přesně, ve které dny jsme před tím počali, takže jsem to neřešila..
Co se týče „jiných pocitů“,ano, může jít o sugesci, ale taky o počínající těhotenství..Pokud na to nejsi přehnaně upnutá, skoro bych to tipla na těhotenství.
Já jsem na sobě taky těhotenství poznala ještě před příchodem MS a byla jsem si téměř jistá..Měla jsem i o poznání tmavší bradavky a zafialovělá rodidla, to je fakt znát, i když se normálně nesleduju - nikdy jsem neměřila BT a tak..U posledního těhotenství jsem si byla jistá už 22.den cyklu, ale jak píšu, mám kratší cykly a k oplození došlo v první polovině cyklu, pár dní po MS.
Jen rozdíl je v tom, že jsem nikdy nebrala hormonální antikoncepci, takže v tomto jsem měla srovnání naprosto přesné a naprosto přesně jsem to dokázala rozeznat.
Držím pěsti, ať to dopadne, jak si přeješ..Můžeš zkusit za pár dní test, já jsem měla krásně pozitivní už 26 den cyklu, to bych už ale dostala MS normálně.
@beruska9 píše:
A cetli jste navod?
@Anonymní píše:No jasně že jo, dokonce několikrát, postupovali přesně podle návodu jako puberťáci a stejně praskl. Manžel je prostě strašný zvíře, jinak si to nedovedu vysvětlit
No dobra no, ja jen ze tohle jsem zazila jednou kdysi daaaaavno kdyz ted uz muz jaksi pozapomel zmacknout to spicku a nabral vzduch…jinak fakt nikdy ![]()
@Anonymní píše:No jasně že jo, dokonce několikrát, postupovali přesně podle návodu jako puberťáci a stejně praskl. Manžel je prostě strašný zvíře, jinak si to nedovedu vysvětlit
no tak to ten muj byl taky, navod jsme samo cetli, pri nasazeni zadny problem, ale pak vytahnul to beranidlo a kondom praskly nebo v horsim pripadne na cucky a vzdycky na to prisel on, ze citil mokro ![]()
no nevim jakou ma zivotnost pri styku kondom, my behem vecera kolikrat menili i tri kusy, nemel problem busit do toho hodinu, nekdy i hodinu a pul bez striku, takze si dovedete predstavit jake to byly vecery ![]()
No jak se rika, staci kapka a uz to tapka,..
Uvidis, budes muset pockat ![]()
Takove pocity mohou zpusobit i hormony po vysazeni prasku. Ja mela asi mesic citlivy bradavky. ![]()
Ahoj,
ja musela bohuzel ozivit tuto diskusi:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…
ale diky za tip na ten tenky Durex a dnes vecer uvidime, tak mi drzte palce, kazdopadne nemame problem uspokojit se nekolikrat za sebou nekoitalne, tak to nechci lamat pres koleno.
Inko
@alexxiss pokud by u nás nebylo dítě v plánu hned teď asi bych si šla po postinor, kdybych nechtěla být těhotná. Radši pro jistotu. Než to nechat tak a pak se stresovat.
Proč když se to stalo sis nešla do lékárny pro prášky po? ![]()
@Janiiska píše:
@alexxiss pokud by u nás nebylo dítě v plánu hned teď asi bych si šla po postinor, kdybych nechtěla být těhotná. Radši pro jistotu. Než to nechat tak a pak se stresovat.
Proč když se to stalo sis nešla do lékárny pro prášky po?
Kdo říká, že bych si to dítě nenechala? Kdybych otěhotněla tak budu ta nejšťastnější na světě, jen by to bylo trochu mimo původní plán. Chtěli jsme ještě pár měsíců počkat ale vím, že bychom to s přítelem zvládli.
Dnes je to 12.den po styku a já jsem to už nevydržela a udělala jsem si test. Na něm se mi objevilo tohle. Jsem už paranoidní nebo tam toho ducha vidíte taky? Kdy testovat abych měla jistotu, když ani nevím, kdy teď po vysazení antikoncepce přijde menstruace
Edit: přidávám kvalitnější fotku
Příspěvek upraven 25.03.14 v 12:11
Tohle se nám stává skoro po každé při použití kondomu, už je nepoužíváme, protopže to jsou jen vyhozené peníze a nervy
Z desti použití asi 8 krát praskul, takže gumu neeee.