Selhání kondomu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
10.5.12 14:21

Já teda měla Postinor už před dávnými a dávnými časy, ještě když se pro recept muselo na gyndu. Taky jsem enbyla u svého gyndr, fakt super :roll: Ale co si pamatuju, tak blbě mi nebylo a MS přišla v termínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 14:22

Tak tos mě uklidnila, já nad tím pořád přemýšlím a raději si pro něj dojdu a budu doufat, že bude vše ok a že už ho vícekrát potřebovat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
5331
10.5.12 18:35

My to nechali na přírodě.Mimi jsme nechtěli.Máme jich hodně,ale prostor i penízky máme takže jsem si to nevzala.A nelituju.Už se stalo a na mimi se těším.Jen tomu přád nemůžu uvěřit. :D Člověk když překoná první šok z // tak si uvědomí že je to zázrak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
suelin 1111
11.5.13 21:35

Dobrý den beru antikoncepci jenže jsem nemocná a mám antibiotika, při pohlavním styku nám prasknul kondom, měla bych si zajít j doktorovi, nebo to není třeba?

• Citovat
  • Upravit
12505
11.5.13 21:38

Udělej si test, pokud máš strach a dítě nechceš vem si ten prášek no jak se jmenuje :zed: na P Jo Postsinor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
11.5.13 21:48

Popravde kdyz jsem. brala antikoncepci a antibiotika tak jsem zadnou dalsi ochranu neresila a nic se nestalo a to ze pak jsem pocaly bez problemu na poprve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
suelin 1111
11.5.13 22:55

Takže jsi neměla žádnou ochranu při sexu když jsi měla amtibiotika?

• Citovat
  • Upravit
12.5.13 00:01

Záleží na typu antibiotik, některé vliv nemají. Mrkla bych do příbaláku, případně se zeptala doktora/v lékárně. No a taky záleží, kdy ten kondom praskl, jestli jste si stihli všimnout včas, nebo až když bylo dílo jaksi dokonáno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.13 23:06

Ahojte.

Mám podobný problém, ale komplikovanější a prosil bych o radu/uklidnění. Měli jsme před nedávnem s přítelkyní nechráněný sex, po asi 8mi hodinách jsme běželi pro Postinor, který bohužel nezafungoval a bylo zjištěno po dvou týdnech mimoděložní těhotenství. Přítelkyně musela podstoupit interrupci, kde jí kvůli nálezu cyst museli odebrat i jeden vaječník. Měla dodržovat 6 týdnů klidu, avšak po jednom týdnu jsme nerozvážně skončili zase v posteli (vím, jsem idiot) avšak s kondomem. Po vyvrcholení jsme ještě pár minut pokračovali v souloži, jelikož mi neochabovalo přirození a po vytažení jsem sperma zpozoroval jen ve špičce, nikoli po obvodu kondomu, ale i tak mám strach, že nějaká kapka unikla. Je tady velké riziko opětovného otěhotnění? Týden po zákroku? Je možné, že už bylo vytvořeno nové vajíčko? Prosím o rady k tomuto problému, to že jsme nezodpovědní idioti už mi došlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
30.7.13 09:11

@Blbec1 k otěhotnění pravděpodobně nedojde, spíš bych se bála pro nedodržení 6-ti týdnů klidu té infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.3.14 11:27

Můžu být těhotná?

Ahoj holky, potřebuji akutně slyšet váš názor. Jde o to, že jsem před pár týdny vysadila po asi 8 letech antikoncepci, s přítelem prozatím používáme kondom, dítě v brzké době plánujeme, ale nebylo v plánu hned teď. Při posledním sexu jsme ale byli přiznávám trochu rozjetí a neopatrní a stalo se to, že po ejakulaci zůstal přítel ještě chvíli ve mně a nějaké sperma vyteklo po stranách ven a dostalo se mi na okraj pochvy. Nebylo toho moc, řekla bych, že většina vlhkosti byl můj vaginální sekret. Problémem je, že jsem zrovna měla plodné dny. Myslíte si, že jsem mohla takto otěhotnět? Dnes je to 7.den po styku a já začínám mít zvláštní/jiné pocity, které u sebe normálně nepozoruji (bolí mě bradavky, pobolívá mě podbřišek, jsem unavená) a teď nevím, zda to může být klasický projev cyklu před menstruací (po těch letech netuším jaké to je normálně bez antikoncepce) a nebo to můžou být příznaky ranného těhotenství? Jaká si myslíte, že je šance takto otehotnět? Díky za vaše rady a názory. Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
20.3.14 11:29

@alexxiss jak mohlo sperma z kondomu vytéct?? :think: tak aji tak samozřejmě být těhotná můžeš, testovala bych se cca za týden… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 11:32
@kve-tinka píše:
@alexxiss jak mohlo sperma z kondomu vytéct?? :think: tak aji tak samozřejmě být těhotná můžeš, testovala bych se cca za týden… :mavam:

to mne taky zarazilo, nam se to taky parkrat stalo, ze pri divocine jednou prasknul a jednou byl kondom totalne rozhadrovany, ale nastesti se to obeslo bez nehody, kdyz pominu, ze kousek cca 2-3 cm toho kondomu ve mne zustal… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6869
20.3.14 11:33
@Anonymní píše:
to mne taky zarazilo, nam se to taky parkrat stalo, ze pri divocine jednou prasknul a jednou byl kondom totalne rozhadrovany, ale nastesti se to obeslo bez nehody, kdyz pominu, ze kousek cca 2-3 cm toho kondomu ve mne zustal… :zed:

Božínku, co se to u vás dělo??? :lol: :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 11:35
@kve-tinka píše:
Božínku, co se to u vás dělo??? :lol: :lol: :think:

totalni divocina, on dost obdareny a busil do toho zezadu jak smyslu zbaveny, ale bylo to hmmmm :oops: a rada na to vzpominam :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1