Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MartinaIrena
Protože veterinari alternativní medicínu neberou
Díky. Já ale bohužel nevím jestli můžu používat, včera po kapacce a odpoledne kapky a dneska průjem a opět nežere. Měl renal od royalu a včera jsme zkusili hills a ten nechtěl. Tak nevím po čem to má… Máte zkušenost s průjmem pro kapkách? Je i kardiak
![]()
@Monrei píše:
@smajlik345Díky. Já ale bohužel nevím jestli můžu používat, včera po kapacce a odpoledne kapky a dneska průjem a opět nežere. Měl renal od royalu a včera jsme zkusili hills a ten nechtěl. Tak nevím po čem to má… Máte zkušenost s průjmem pro kapkách? Je i kardiak![]()
![]()
Já jsem to riskla s tím, že když mu to nepomůže, tak mu to ani neublíží, oproti chemii.
Vytáhla jsem lékařské papíry abych ti podala lepší info. Pes začal mít zdr. problémy v sobotu - apaticky, nejedl, bez života - dostal antibiotika, že má pouze horečku.
V úterý zvracel krev + problémy, které měl pokračovali i dál.. Šel na kapaky. Zjištěno, že mu akutně selhávají ledviny, zjištěná úplně jiná diagnóza než psovi byla (to kdyžtak napíšu do sz). Závěr léčba nemá cenu. Kreatinin 637
Samozřejmě nežral ani normální jídlo, ani dietní.
Ve středu propuštěn domů na naši žádost, doktor trval na ukončení.
Dostal nějaké léky, které jsem mu postupně vysadila. Ani jeden druh léku nedobral, tak jak měl. Můj hodně velký risk, ale nechtěla jsem z něj dělat pokusného králíka, když doktor ani nevěděl co mu je a na nějakou vymyšlenou diagnózu dostal léky.
Místo toho dostal hned od středy Epam. Za 10 dní na to, odběr krve a zjištěn Kreatinin 181.
Takže já bych to riskla ![]()
@smajlik345 no tak super a jak dlouho ještě žil?… U nás nastala změna, opět baštíme ledvinovou dietu a je lepší. Odepsala mi výrobkyne EPAM24 ale ta dávka mi přijde vysoká 3×3… Dáme 2×3 a uvidíme… Má i citlivé zažívání.
@Monrei píše:Žije
@smajlik345 no tak super a jak dlouho ještě žil?… U nás nastala změna, opět baštíme ledvinovou dietu a je lepší. Odepsala mi výrobkyne EPAM24 ale ta dávka mi přijde vysoká 3×3… Dáme 2×3 a uvidíme… Má i citlivé zažívání.
@smajlik345 Úžasný :smiling_face_with3_hearts:. A pokračujete v léčbě nějak? Charlik je bojovník ale už je to starousek 14,5let. Ale nechci so ho dát ještě… Je čilý, aktivní.
@Monrei píše:
@smajlik345 Úžasný :smiling_face_with3_hearts:. A pokračujete v léčbě nějak? Charlik je bojovník ale už je to starousek 14,5let. Ale nechci so ho dát ještě… Je čilý, aktivní.
Nepokračujeme. Epam jsem dávala od problému asi měsíc nebo dva.
A pak už nic.
Nemá ani žádné dietní omezení, dostává granule střídavě s masem. Náš má více let. Váš je ještě mladý ![]()
@Monrei píše:
Dáváte mi naději :smiling_face_with3_hearts: 🙏
@Monrei Jestli chceš zkusit homeopatii, mému psovi pomohl lék Serum anguillae, druhý den po podání se jeho stav značně zlepšil a dostal se z toho. Zkusila bych potenci D, max. C30, vyšší ne. 3 kuličky 1× denně, jak nastane zlepšení, tak interval prodloužit.
Pokud bydlíš u něm. nebo rak. hranic, tak bych ti mohla ještě něco doporučit.
Chodíte na infuzi denně? Jestli ne, veterinář ti může ukázat, jak infundovat pod kůži, je to rychlé a většina zvířat to akceptuje bez problému.
@Pučálkovic.Amina
Ahoj bydlíme ve středních Čechách… Každopádně jsme kapacky dnes ukončili. Došlo ke zlepšení a stabilizaci stavu. Začali jsme dávat EPAM tak teď nic víc dávat nebudeme. Pokud by nepomohl určitě zkusím cokoliv… Musím opatrně jelikož toho má více… nečekám už zázraky ale nějak nemám pocit že už je jeho čas. Je to pořád aktivní pejsek co má rád život. Uvidíme na konci května co ukáží testy
moc děkuji za nabídku pomocí
@smajlik345
Dobrý den, tak i u nás EPAM 24 zachránil co mohl… Kreatin už je ok močovina už pouze 14,2 má být max 9.6… Po měsíci úžasné zlepšení. Moooooooc díky ![]()
@Monrei píše:
@smajlik345
Dobrý den, tak i u nás EPAM 24 zachránil co mohl… Kreatin už je ok močovina už pouze 14,2 má být max 9.6… Po měsíci úžasné zlepšení. Moooooooc díky
Perfektní
Děkuji za zprávy, jsem ráda že se daří a hlavně, že to pomohlo ![]()
Užívejte si společný život a hodně zdraví do dalších let
![]()