Pes hodně močí

byron
10.12.11 14:56

Pes hodně močí

Ahoj holky!
Dnes mi připadá, že pes víc močí než obvykle…počůral se i doma, což nebývá zvykem…
Je to straší malé plemeno(pekinéz). Není tu nějaká veterinářka, která by mi řekla, čím by to mohlo být? Třeba to nic není, a zároven těch příčin může být x, to je mi jasné. V pondělí bychom zašli na veterinu.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
10.12.11 15:12

Jo taky mě to napadlo ale na nic nemůžu přijít, po čem by víc pil… No uvidím ještě co dnes i zítra...... Když tak půjdem na veterinu.
Díky za reakci

• Citovat
  • Upravit
17310
10.12.11 15:27

Neměnila jsi granule? nebo nenastydl se pejsek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
10.12.11 15:31

Nebere nějaké prášky? Našemu se to stávalo po Prednisonu, čůral 10 minut v kuse několikrát za procházku, jsme koukali jak blázni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.12.11 15:36

Prednison náš bral taky, hrozně pil a i se počůraval doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 16:04

Kupodivu prednison nám nevadil- už ho ale nebere… Právě že se žrádlem to do souvislosti nedávám, ale třeba u děti něco strčily- prý ne, ale na stopro to není…
Uvidím, jak to bude dnes a zítra, no přiznávám, že ted před Vánoci by to byla čára přes rozpočet- a to doslova.
Nepouštějte se do mě, že pes stojí peníze- já to vím, má za sebou dosti finančně náročnou operaci páteře, ted se mi to ale fakt nehodí, aby byl nemocnej :oops: . Nehledě na to, že se i bojím, aby byl fit, to je jasný

• Citovat
  • Upravit
17310
10.12.11 16:11

Nikdo se tu do tebe nepustí :hug: Nám je jasný, že každá návštěva veterináře znamená průvan v peněžence. My tam jednou zahučeli přes 10 tis., ale jsem ráda, že ps zase chodí :dance:

Uvidíš zítra, snad bude v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 16:16

No, mě to stálo téměř dvacítku, aby zase chodil…

A pak mi ještě bylo řečeno, že se porblém může vrátit za pár měsíců, at se připravím na to, že třeba každý rok operace! Mě fakt zaráží, s jakou samozřejmostí berou, že lidi vypláznou x tisíců za léčbu, která nikam nevede, a ještě by se koukali skrz prsty, že člověk nená nebo není ochotnej to platit, když je to k ničemu…

Psa mám ráda, jsem ráda, že to dopadlo, zatím chodí, ale jednoua si přestane. Doufám, že to bude je nějaká příhoda a bude fit. Díky za reakce
verenika píše:
Nikdo se tu do tebe nepustí :hug: Nám je jasný, že každá návštěva veterináře znamená průvan v peněžence. My tam jednou zahučeli přes 10 tis., ale jsem ráda, že ps zase chodí :dance:Uvidíš zítra, snad bude v pohodě ;)
  • Citovat
  • Upravit
17310
10.12.11 16:32

Náš má degenerativní onemocnění, takže vyhlídky nic moc :,(

měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.11 16:33

Může se mu rozjíždět zánět močáku, kocour pak čural všude, jak se to zhoršovalo, tak to pak už byli pidi loužičky co chvilku :? Nakonec zalezl za myčku, už mu asi bylo fakt hodně blbě, to všechno vývoj snad 1,5dne, ne že bych to nechala týden v bolestech. Hodně stahoval ocas mezi nohy a hodně se mu stahovala a zase uvolňovala dírka do prdelky, asi jak ho to dráždilo. U nás to bylo způsobené sedimentem v močáku, sterilní zánět. Když se to vyléčilo, dostal speciální krmivo, které mělo ten sediment rozpouštět, aby nekrystalizoval, pak zase měl normoš žrádlo, ale jakmile začal vypadat nervozně, už jsem poznala, že ho to tam dráždí, tak dostal to speciální krmivo tak týden a byl klid.

Z čehož plyne - když to necháš rozjet, bude to ještě dražší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
10.12.11 16:45

Ahoj a nemáš doma třeba horko? Náš pes vždy přes zimu pije víc, protože topíme i podlaha hřeje a mu je občas horko. Ale ven nechce potvora :mrgreen:
S penězma za léčení psů mám letos taky bohaté zkušenosti - jeden léčení rakoviny(bohužel to nepomohlo) a druhý zrovna před měsícem přestal chodit. Naštěstí jen nějaký zánět, spravily to ATB a léky na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
10.12.11 16:47

Prosímtě kdo by tě tu osočoval, že psovi nemůžeš zaplatit zákrok…To jsou palby, to je strašný 8o My takhle s tím naším lítali po vyšetřeních, každé stálo celkem dost peněz a žádné nic neprokázalo…Nakonec nám navrhli UTZ s tím, že to ale bude stát 8000,–, což jsme v tu dobu neměli…To by znamenalo půjčku a počítat s tím, že se opět nic neprokáže za 8 litrů :roll: Nešli jsme, rádi bychom, ale nešlo to…(pes je v poho mimochodem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 16:48

Ani horko…

Díky všem za reakce, snad to bude dobrý. Když tak v pondělí na veterinu.
Našich pes měl taky nedávno nádor v prstu u tlapy, naštěstí po odstranění to vypadá dobře.....
no, je to smůla, to je mi líto, že to u vás nedopadlo
Kvatapka píše:
Ahoj a nemáš doma třeba horko? Náš pes vždy přes zimu pije víc, protože topíme i podlaha hřeje a mu je občas horko. Ale ven nechce potvora :mrgreen:
S penězma za léčení psů mám letos taky bohaté zkušenosti - jeden léčení rakoviny(bohužel to nepomohlo) a druhý zrovna před měsícem přestal chodit. Naštěstí jen nějaký zánět, spravily to ATB a léky na bolest.
  • Citovat
  • Upravit
31594
10.12.11 16:53

xangel, jako utz za 8tis? 8o Ale to byl nějaký speciální, ne? Kocourovi dělali utz, zaplatili jsme jednou něco k tisícovce a pak když sledovali ten segment na kontrolách, tak už to bylo míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 16:57

Tak to je mazec, no…

Mně nedávno známá vypravovala, jak léčili neléčitelnýho psa… Nejen že to stálo peníze, ale to trápení por psa a pro ně! říkala, že po druhý by do toho nešla! A nejhorší právě byl přístup doktorů, který s nima jednali, jako kdyby šlo o člověka ana rovinu neřekli, že je to jen zbytečný trápní! To považuju za hodně nefér
xangel87 píše:
Prosímtě kdo by tě tu osočoval, že psovi nemůžeš zaplatit zákrok…To jsou palby, to je strašný 8o My takhle s tím naším lítali po vyšetřeních, každé stálo celkem dost peněz a žádné nic neprokázalo…Nakonec nám navrhli UTZ s tím, že to ale bude stát 8000,–, což jsme v tu dobu neměli…To by znamenalo půjčku a počítat s tím, že se opět nic neprokáže za 8 litrů :roll: Nešli jsme, rádi bychom, ale nešlo to…(pes je v poho mimochodem).
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný