Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj máme tříletého raubíře. Tato rasa je VELMI temperamentní- sami jsme se přesvědčili
Tady je naše zlobidýlko
Bubu25 píše:veve.m píše:Jůů takže pana fešáka máte
Ahoj máme tříletého raubíře. Tato rasa je VELMI temperamentní- sami jsme se přesvědčiliTady je naše zlobidýlko
no jako ta povaha je snad u všech stejná si myslim takže ten kdo tohohle hafana má, tak jako musí mít hodně pevný nervy a ruku
jj, naštěstí nám teď konečně vyšla koupě domečku, tak bude mít od nového roku i velikou zahradu a ne garsonku jako doteď
![]()
Tak my jsme si s bývalým pořídili Parsona, fenku, dneska jí je skoro pět let, bohužel po rozchodu zůstala u něj, ale občas ji vídám
Energie má na rozdávání, ale z aposlední rok dva se naštěstí trochu zklidnila a „zmoudřela“, i když pořád je to torpédo ![]()
Bubu ta je krásná
Já tyhle pejsky úplně zbožňuju, hlavně tu jejich povahu…
alenka84 píše:
Bubu ta je krásnáJá tyhle pejsky úplně zbožňuju, hlavně tu jejich povahu…
jj to já taky, ale někdy
už mi zdevastoval asi troje kozačky, naštěstí teď už dlouho nic, tak snad už to bude jen lepší ![]()
Bubu25 píše:alenka84 píše:Ono se říká, že buď po štenatech nebo po té psí pubertě, tak že se zklidní většinou ale ten temperament se prostě nezapře ani u Parosnků to je jasný
Tak my jsme si s bývalým pořídili Parsona, fenku, dneska jí je skoro pět let, bohužel po rozchodu zůstala u něj, ale občas ji vídámEnergie má na rozdávání, ale z aposlední rok dva se naštěstí trochu zklidnila a „zmoudřela“, i když pořád je to torpédo
![]()
![]()
tak štěnata ještě neměla, ale prý jsou v plánu, až jí najdou ženicha
Ale pubertu má teda zdárně za sebou
Tolik psí lásky jsem u jiných ras ještě snad nepozorovala, mají vždycky dobrou náladu ![]()
veve.m píše:alenka84 píše:jj to já taky, ale někdy
Bubu ta je krásnáJá tyhle pejsky úplně zbožňuju, hlavně tu jejich povahu…
už mi zdevastoval asi troje kozačky, naštěstí teď už dlouho nic, tak snad už to bude jen lepší
tak jako štěně byla ta naše na zabití, boty teda nežvýkala, ale jakýkoliv zapomenutý kousek oblečení…to bylo její
Ale z toho naštěstí vyrostla
Bubu25 píše:
Tady jsou její letošní štěnátka
Alenko mě se líbí snad úplně všichni JRT a PRT ono každej vypadá jinak ale krásný jsou všechny kord když je to tvůj hafan, tak je pro tebe to nej
I když mě spíš v poslední době přijde, že jak je to komerční plemeno, tak ty paskvily co z toho vzejdou jak to kříží majitelé bráchu se segrou, tak to pak nemá ani s JRT ani PRT co společnýho
To mi taky přijde
My máme čistě bílou, jen má flíčky na ouškách a i po těle, ale na kůži, ne srst, ta je jen bílá…a lidi se většinou diví, co to je, jsou zvyklý že Russlíci jsou flekatý
Její maminka vypadala úplně stejně ![]()
to náš byl smutnej snad jen jednou vůbec jsme nevěděli co se děje. Ještě chvíli předtím se honil na hřišti za balonem jako torpédo a pak najednou nechtěl chodit ležel v autě(to taky nikdy nedělal) a pak mě to napadlo, podívat se mu na packy. Holky to bylo strašný, ten náš prdlouš by prostě pro hru dýchal a normálně si tím jak lítal prodřel polštářky na pacičkách- já jsem sebou málem sekla. Tak jsme ho týden nosili ven i dovnitř, vždy se jen vyvenčil a hned jsme ho brali do náruče a odnesli, aby nemusel chodit. Fuj už to nechci zažít, na hřiště už ho nepustím, on totiž je tak zapálený do her, že nevnímá ani bolest
![]()
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný je
No nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta
![]()
veve.m píše:
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný jeNo nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta
![]()
vidíš, a já si podle fotky myslela že to je Parson
Oni se snad občas křížej i mezi sebou, ale jestli je čistokrevný, tak to by neměl ![]()
alenka84 píše:veve.m píše:vidíš, a já si podle fotky myslela že to je Parson
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný jeNo nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta
![]()
Oni se snad občas křížej i mezi sebou, ale jestli je čistokrevný, tak to by neměl
já právě nevím- taky mi přijde spíš jak Parson, ale v inzerátu tenkrát měli jack. No to je jedno, náš pes, kterého jsem měla od 6 let byl voříšek a byl to nejhodnější pes na světě. Kříženečci jsou moc chytří
(mimochodem on ještě žije, v září mu bylo 17 let
je to náš důchodce)
Babu já to rozhodně nebudu řešit, jen mě to zajímalo, jestli může být každý originál. Jak říkám, mít rádi ho budeme pořád stejně a výstavy fakt neplánujem
A oba dva jsme neviděli, protože byli zdaleka, tak jsme se domluvili, že přijedeme vlakem a oni nám ho na nádraží dovezli autem, takže jsme neviděli mámu ani tátu, ale v inzerátu snad maminka byla…už nevím
Bubu25 píše:alenka84 píše:no jako pokud jsi viděla oba dva rodiče, tak víš že je čistokrevný a majitelé byly v pohodě ale jinak je pravda, že se kříží i mezi sebou pač nepoznás jako štěně co z toho vyrosteveve.m píše:vidíš, a já si podle fotky myslela že to je Parson
![]()
Oni se snad občas křížej i mezi sebou, ale jestli je čistokrevný, tak to by neměl
Tak já viděla oba rodiče, protože majitel měl páreček
Oba měli PP, ale štěnata ne, takže čistokrevná, bez PP, i ta cena tomu pak odpovídala…nám to bylo úplně jedno, psa jsme si pořídili pro radost a ne na výstavy ![]()
Ahoj holky, nedá mi to, abych se taky nepochlubila.
My jsme v září o pejska přišli, takže už máme jen fenku. Ona je neuvěřitelně temperamentní, za míčkem bude běhat až do skonání světa, miluje pískací hračky, oni teda pískaj vždycky jen chvíli, než je v nich první dirka, ale stejně to má všechno na chvíli, každou hračku rozcupuje na 1000 kousků… ![]()
Pejsek byl proti ní neuvěřitelnej kliďas, takovej flegmouš, na Russelíka až moc velkej… Jinak jsou to teda Parsoni. Přidávám pár fotek…