Jack Russel Terriér

19886
9.12.11 09:27

Ahoj máme tříletého raubíře. Tato rasa je VELMI temperamentní- sami jsme se přesvědčili :mrgreen: Tady je naše zlobidýlko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19886
9.12.11 09:35
Bubu25 píše:
veve.m píše:
Ahoj máme tříletého raubíře. Tato rasa je VELMI temperamentní- sami jsme se přesvědčili :mrgreen: Tady je naše zlobidýlko
Jůů takže pana fešáka máte :dance: no jako ta povaha je snad u všech stejná si myslim takže ten kdo tohohle hafana má, tak jako musí mít hodně pevný nervy a ruku :mrgreen:

jj, naštěstí nám teď konečně vyšla koupě domečku, tak bude mít od nového roku i velikou zahradu a ne garsonku jako doteď
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 09:39

Tak my jsme si s bývalým pořídili Parsona, fenku, dneska jí je skoro pět let, bohužel po rozchodu zůstala u něj, ale občas ji vídám :) Energie má na rozdávání, ale z aposlední rok dva se naštěstí trochu zklidnila a „zmoudřela“, i když pořád je to torpédo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 09:42

Bubu ta je krásná :palec: Já tyhle pejsky úplně zbožňuju, hlavně tu jejich povahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 09:44
alenka84 píše:
Bubu ta je krásná :palec: Já tyhle pejsky úplně zbožňuju, hlavně tu jejich povahu…

jj to já taky, ale někdy :roll: už mi zdevastoval asi troje kozačky, naštěstí teď už dlouho nic, tak snad už to bude jen lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 09:44
Bubu25 píše:
alenka84 píše:
Tak my jsme si s bývalým pořídili Parsona, fenku, dneska jí je skoro pět let, bohužel po rozchodu zůstala u něj, ale občas ji vídám :) Energie má na rozdávání, ale z aposlední rok dva se naštěstí trochu zklidnila a „zmoudřela“, i když pořád je to torpédo :mrgreen:
Ono se říká, že buď po štenatech nebo po té psí pubertě, tak že se zklidní většinou ale ten temperament se prostě nezapře ani u Parosnků to je jasný :nevim: :pankac: :mrgreen:

tak štěnata ještě neměla, ale prý jsou v plánu, až jí najdou ženicha :mrgreen: Ale pubertu má teda zdárně za sebou :palec: Tolik psí lásky jsem u jiných ras ještě snad nepozorovala, mají vždycky dobrou náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 09:46
veve.m píše:
alenka84 píše:
jj to já taky, ale někdy :roll: už mi zdevastoval asi troje kozačky, naštěstí teď už dlouho nic, tak snad už to bude jen lepší :lol:

tak jako štěně byla ta naše na zabití, boty teda nežvýkala, ale jakýkoliv zapomenutý kousek oblečení…to bylo její :cert: :cert: Ale z toho naštěstí vyrostla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 09:47
Bubu25 píše:
Tady jsou její letošní štěnátka ;)
Alenko mě se líbí snad úplně všichni JRT a PRT ono každej vypadá jinak ale krásný jsou všechny kord když je to tvůj hafan, tak je pro tebe to nej :andel:
I když mě spíš v poslední době přijde, že jak je to komerční plemeno, tak ty paskvily co z toho vzejdou jak to kříží majitelé bráchu se segrou, tak to pak nemá ani s JRT ani PRT co společnýho :poblion:

To mi taky přijde :roll: My máme čistě bílou, jen má flíčky na ouškách a i po těle, ale na kůži, ne srst, ta je jen bílá…a lidi se většinou diví, co to je, jsou zvyklý že Russlíci jsou flekatý :nevim: Její maminka vypadala úplně stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 09:48

to náš byl smutnej snad jen jednou vůbec jsme nevěděli co se děje. Ještě chvíli předtím se honil na hřišti za balonem jako torpédo a pak najednou nechtěl chodit ležel v autě(to taky nikdy nedělal) a pak mě to napadlo, podívat se mu na packy. Holky to bylo strašný, ten náš prdlouš by prostě pro hru dýchal a normálně si tím jak lítal prodřel polštářky na pacičkách- já jsem sebou málem sekla. Tak jsme ho týden nosili ven i dovnitř, vždy se jen vyvenčil a hned jsme ho brali do náruče a odnesli, aby nemusel chodit. Fuj už to nechci zažít, na hřiště už ho nepustím, on totiž je tak zapálený do her, že nevnímá ani bolest :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 09:51

Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný je :nevim: No nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 09:53
veve.m píše:
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný je :nevim: No nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta :mrgreen: :mrgreen:

vidíš, a já si podle fotky myslela že to je Parson :) Oni se snad občas křížej i mezi sebou, ale jestli je čistokrevný, tak to by neměl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 09:56
alenka84 píše:
veve.m píše:
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný je :nevim: No nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta :mrgreen: :mrgreen:
vidíš, a já si podle fotky myslela že to je Parson :) Oni se snad občas křížej i mezi sebou, ale jestli je čistokrevný, tak to by neměl :nevim:

já právě nevím- taky mi přijde spíš jak Parson, ale v inzerátu tenkrát měli jack. No to je jedno, náš pes, kterého jsem měla od 6 let byl voříšek a byl to nejhodnější pes na světě. Kříženečci jsou moc chytří :D (mimochodem on ještě žije, v září mu bylo 17 let :D je to náš důchodce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 09:58

Babu já to rozhodně nebudu řešit, jen mě to zajímalo, jestli může být každý originál. Jak říkám, mít rádi ho budeme pořád stejně a výstavy fakt neplánujem :lol: A oba dva jsme neviděli, protože byli zdaleka, tak jsme se domluvili, že přijedeme vlakem a oni nám ho na nádraží dovezli autem, takže jsme neviděli mámu ani tátu, ale v inzerátu snad maminka byla…už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 10:02
Bubu25 píše:
alenka84 píše:
veve.m píše:
vidíš, a já si podle fotky myslela že to je Parson :) Oni se snad občas křížej i mezi sebou, ale jestli je čistokrevný, tak to by neměl :nevim:
no jako pokud jsi viděla oba dva rodiče, tak víš že je čistokrevný a majitelé byly v pohodě ale jinak je pravda, že se kříží i mezi sebou pač nepoznás jako štěně co z toho vyroste :think:

Tak já viděla oba rodiče, protože majitel měl páreček :mrgreen: Oba měli PP, ale štěnata ne, takže čistokrevná, bez PP, i ta cena tomu pak odpovídala…nám to bylo úplně jedno, psa jsme si pořídili pro radost a ne na výstavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.12.11 10:16

Ahoj holky, nedá mi to, abych se taky nepochlubila. :) My jsme v září o pejska přišli, takže už máme jen fenku. Ona je neuvěřitelně temperamentní, za míčkem bude běhat až do skonání světa, miluje pískací hračky, oni teda pískaj vždycky jen chvíli, než je v nich první dirka, ale stejně to má všechno na chvíli, každou hračku rozcupuje na 1000 kousků… :)
Pejsek byl proti ní neuvěřitelnej kliďas, takovej flegmouš, na Russelíka až moc velkej… Jinak jsou to teda Parsoni. Přidávám pár fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný