Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Baslerinda
9.12.11 12:54
veve.m píše:
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný je :nevim: No nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta :mrgreen: :mrgreen:

No, tak čistokrevný není a není zástupcem svého plemene, pokud nemá PP, tak jeho čistokrevnost nijak a ničím nedokážeš a má cenu jako kterýkoliv vořech. Takže ho mějte rádi a modlete se, ať mu slouží zdraví. Předpokládám, že testy na prcd-PRA, PLL, patelly a lokty nemá … ono to totiž něco stojí a dotovat bezpapíráka se nikomu nechce.

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
9.12.11 12:57
Bubu25 píše:
Já štěnátka dávala bez PP ale mám je dodnes na očích majitelé byli u připouštění takže ví, že šmějklý nijak nebyli ani příbuzní :dance:
Ale jako dneska bych se asi taky bála koupit si JRT bez PP když to každej kříží mezi sebou to je pravda :pankac: pokud bych nebyla u nakrytí a pak je od mala pravidelně nevídala mno :pankac:

Vážně? A jak to víš, že jde o nepříbuznou krev ? Rodokmeny, genetika .. to vám v chovu nic neříká, že ne?

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
9.12.11 12:59
Bubu25 píše:
veve.m píše:
Baslerinda píše:
Proboha, zase sraz kynologů… JRT patří do III.skupiny FCI, sekce 2., tedy nízkonozí teriéři !
Takže ne lovečáci a ne společenští …
když se ti to nelíbí, tak sem nechoď a každý nemůže vědět všechno :roll:
Souhlasim s Veve :pankac: ještě to takhle škaredě podat :think: :,( :poblion:
Škaredě podáno? Aha, takže vy si koupíte psa a pak dodatečně na diskuzích zjišťujete, do jaké FCI sk. a sekce patří? No, i tak to jde koukám … pak se ale nerozčilujte, když vám někdo odpoví.
  • Citovat
  • Upravit
19886
9.12.11 13:00
Bubu25 píše:
Baslerinda píše:
veve.m píše:
Holky asi tomu koukám dost rozumíte- myslíte, že je náš čistokrevný, když má neobvykle dlouhý packy? Jackové mají většinou krátký ne? Je teda bez PP, ale prý čistokrevný je :nevim: No nám je to stejně fuk, budeme ho mít rádi pořád stejně, jen by mě to zajímalo… jo a taky má na hřbetě neobvykle dlouhý chlupy,tak mu můžem dělat kohouta :mrgreen: :mrgreen:
No, tak čistokrevný není a není zástupcem svého plemene, pokud nemá PP, tak jeho čistokrevnost nijak a ničím nedokážeš a má cenu jako kterýkoliv vořech. Takže ho mějte rádi a modlete se, ať mu slouží zdraví. Předpokládám, že testy na prcd-PRA, PLL, patelly a lokty nemá … ono to totiž něco stojí a dotovat bezpapíráka se nikomu nechce.
znám spousty bezpapíráků a nemají ani jeden z těchle problémů a to jim je i 10 let takže to nejen o tom asi neni - ale tohle může napsat jen zastánce psů s PP a výstavář jinak každýmu je to v podstatě jedno navíc by pak asi nikdo neměl ani oříška protože to je směs všeho co vesnice dala a kolit let se dožívají a kolikrát je ve vsi 1 matka a i psů co jí nakreje i vlastní děti a ten voříšek se dožije 18cti let v pohodě :pankac:

jj psala jsem tu, že našemu je 17 a nevypadá, že by měl být brzy na prkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
9.12.11 13:01
Bubu25 píše:
Baslerinda píše:
Bubu25 píše:
Já štěnátka dávala bez PP ale mám je dodnes na očích majitelé byli u připouštění takže ví, že šmějklý nijak nebyli ani příbuzní :dance:
Ale jako dneska bych se asi taky bála koupit si JRT bez PP když to každej kříží mezi sebou to je pravda :pankac: pokud bych nebyla u nakrytí a pak je od mala pravidelně nevídala mno :pankac:
Vážně? A jak to víš, že jde o nepříbuznou krev ? Rodokmeny, genetika .. to vám v chovu nic neříká, že ne?
Hele víš co? Jdi prudit nekam jinam takhle diskuze nebyla zalozena kvuli nejakym PP ale na tema JRT a kdo ho ma doma coz ty nejses takze bud tak laskava a odejsi otud prosím! Nikdo na tohle neni zvědavej :cert: :poblion:

Což já nejsem … aha .. tak to jsem ráda, že máš přehled o plemenech, která chováme a vystavujeme, dík za info.

• Citovat
  • Upravit
19131
9.12.11 13:01

Tak já papíry obou rodičů viděla na vlastní oči, všechny doklady o vyšetření na různé choroby…jen nebyli uchovnění, ale důvod proč ne je mi celkem jedno…řekla bych, že v tomhle případě spíš majitel nechtěl papírovat, a vyřizovat věci ohledně toho a dělat si z chovu psů byznys, ale těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:02
byron píše:
Sorry za odbočení od tématu, ale ta profilová fotka je boží
alenka84 píše:
M-a-j-a píše:
Ahoj my máme skoro 4letou fenku JRT :-)
krásná :palec: :palec:

Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:04
Baslerinda píše:
Bubu25 píše:
veve.m píše:
Baslerinda píše:
Proboha, zase sraz kynologů… JRT patří do III.skupiny FCI, sekce 2., tedy nízkonozí teriéři !
Takže ne lovečáci a ne společenští …
když se ti to nelíbí, tak sem nechoď a každý nemůže vědět všechno :roll:
Souhlasim s Veve :pankac: ještě to takhle škaredě podat :think: :,( :poblion:
Škaredě podáno? Aha, takže vy si koupíte psa a pak dodatečně na diskuzích zjišťujete, do jaké FCI sk. a sekce patří? No, i tak to jde koukám … pak se ale nerozčilujte, když vám někdo odpoví.

já to nevím a je mi to upřímně fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
9.12.11 13:05
alenka84 píše:
Tak já papíry obou rodičů viděla na vlastní oči, všechny doklady o vyšetření na různé choroby…jen nebyli uchovnění, ale důvod proč ne je mi celkem jedno…řekla bych, že v tomhle případě spíš majitel nechtěl papírovat, a vyřizovat věci ohledně toho a dělat si z chovu psů byznys, ale těžko říct :nevim:

Tak asi byl důvod, proč rodiče nebyli zbonitováni,( že by vada vylučující z chovu?) o papírování to není, bonitační protokol je jeden papír A4 a razítko o chovnosti tam vrazit je otázka několika vteřin, potvrzená chovnost chodí z ČMKU v PP do měsíce, takže o tom to rozhodně není.

• Citovat
  • Upravit
19131
9.12.11 13:05
Bubu25 píše:
K tomu se nebudu radsi vyjadrovat nebo by to tu pak skoncilo zamceni adminama

Taky to nějak nechápu, kam se to tu zvrhlo… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:07
Baslerinda píše:
alenka84 píše:
Tak já papíry obou rodičů viděla na vlastní oči, všechny doklady o vyšetření na různé choroby…jen nebyli uchovnění, ale důvod proč ne je mi celkem jedno…řekla bych, že v tomhle případě spíš majitel nechtěl papírovat, a vyřizovat věci ohledně toho a dělat si z chovu psů byznys, ale těžko říct :nevim:
Tak asi byl důvod, proč rodiče nebyli zbonitováni,( že by vada vylučující z chovu?) o papírování to není, bonitační protokol je jeden papír A4 a razítko o chovnosti tam vrazit je otázka několika vteřin, potvrzená chovnost chodí z ČMKU v PP do měsíce, takže o tom to rozhodně není.

Tak asi jo no :) O co ti konkrétně jde? Ukázat nám tady, že máme doma vořechy a nemáme se tady o nich bavit? My je máme rádi i tak…a oni nás, a to je si myslím hlavní…pro většinu tady z nás, kdo si nepořizuje psa na chov a výstavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
9.12.11 13:10

Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.

• Citovat
  • Upravit
19131
9.12.11 13:13
Baslerinda píše:
Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.

no jo, nikdy se nezvaděčíš všem :) Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně :) A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 13:18
Bubu25 píše:
alenka84 píše:
Baslerinda píše:
Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.
no jo, nikdy se nezvaděčíš všem :) Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně :) A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo :mrgreen:
Počkej až přijde druhá vlna krize - ti za dverma zazvoni řezník Krkovička s akční nabídkou na odkup tvýho hafana na psí sádlo, štekanátky a psíčkovou :mrgreen: mozni i pečeni a to hýml budes vedet jakou ma cenu :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:18
Bubu25 píše:
alenka84 píše:
Baslerinda píše:
no jo, nikdy se nezvaděčíš všem :) Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně :) A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo :mrgreen:
Počkej až přijde druhá vlna krize - ti za dverma zazvoni řezník Krkovička s akční nabídkou na odkup tvýho hafana na psí sádlo, štekanátky a psíčkovou :mrgreen: mozni i pečeni a to hýml budes vedet jakou ma cenu :lol: :mrgreen:

Ale fuj :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný