Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
my už jsme našemu párkrát vyhrožovali, že dostane česnekový knoflíky a půjde na pekáč
![]()
Tak pro odlehčení přidávám pár fotek toho mýho vořecha Jenny, většina focená, když byla ještě štěně ![]()
veve.m píše:
my už jsme našemu párkrát vyhrožovali, že dostane česnekový knoflíky a půjde na pekáč![]()
a vyhřívanou boudičku…na 180 °C ![]()
alenka84 píše:Baslerinda píše:no jo, nikdy se nezvaděčíš všem
Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně
A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo
Tak to víš že se tady nikdy nezavděčíš všem a jasný že pes s PP nebo bez tě bude vítat stejně, původní nadsázka byla o něčem jiném, kterou jsi pochopila snad jen ty.
alenka84 píše:
Tak pro odlehčení přidávám pár fotek toho mýho vořecha Jenny, většina focená, když byla ještě štěně
Tak se mi fotky nenahrály
![]()
Baslerinda píše:alenka84 píše:Tak to víš že se tady nikdy nezavděčíš všem a jasný že pes s PP nebo bez tě bude vítat stejně, původní nadsázka byla o něčem jiném, kterou jsi pochopila snad jen ty.Baslerinda píše:no jo, nikdy se nezvaděčíš všem
Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně
A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo
Radši toho nechme…nemám ráda tyhle zbytečný hádky, na e-miminu dost častý bohužel
Jdu radši znovu nahrát ty fotky
![]()
já sem dám taky fotku miminka Endouška, ale nemůžu jí zatím najít ![]()
veve.m píše:
Tak tady je taky pár fotečekštěně, koupání a odpočinek
jééé krásný
Koupání ta naše princezna nemá ráda, ani v přírodě do vody nevleze…
Tak náš miluje vodu, skáče do rybníka a miluje nošení klacíků. On by tam skákal i v zimě kdyby to šlo. Jednou tam málem vlezl, když bylo pár nad nulou. No už aby bylo léto a mohl se čvachtat
alenka84 píše:
Tak a ještě poslední, z dne, kdy jsme si ji přivezli domů
jů rozkošná fotečka ![]()