Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
9.12.11 13:18

my už jsme našemu párkrát vyhrožovali, že dostane česnekový knoflíky a půjde na pekáč :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:20

Tak pro odlehčení přidávám pár fotek toho mýho vořecha Jenny, většina focená, když byla ještě štěně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:21
veve.m píše:
my už jsme našemu párkrát vyhrožovali, že dostane česnekový knoflíky a půjde na pekáč :mrgreen: :lol:

a vyhřívanou boudičku…na 180 °C :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
alenka84 píše:
Baslerinda píše:
Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.
no jo, nikdy se nezvaděčíš všem :) Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně :) A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo :mrgreen:

Tak to víš že se tady nikdy nezavděčíš všem a jasný že pes s PP nebo bez tě bude vítat stejně, původní nadsázka byla o něčem jiném, kterou jsi pochopila snad jen ty.

• Citovat
  • Upravit
19131
alenka84 píše:
Tak pro odlehčení přidávám pár fotek toho mýho vořecha Jenny, většina focená, když byla ještě štěně :)

Tak se mi fotky nenahrály 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:22
Baslerinda píše:
alenka84 píše:
Baslerinda píše:
Jasný, nikde jsem nenapsala, že máte vořechy a je mi to srdečně jedno, mějte si je, jen jsem odpověděla na to, do které sk. FCI plemeno patří a že pes který nemá jak dokázat svůj původ, má cenu jako kterýkoliv vořech. To je všechno, jaká vlna se tu na to konto zvedla vidíš sama a je mi srdečně jedno, jestli vám to tady admin zamkne ,btw, není důvod. Holt jsem napsala něco, co se osazenstvu diskuze nelíbilo, to je holt emimi.
no jo, nikdy se nezvaděčíš všem :) Jasně že fakticky máš pravdu, ale my tady hodnotíme asi jinou „cenu“ psa než ty, pes s PP nebo bez PP tě bude asi po příchodu vítat úplně stejně :) A o tom to je, prodávat svýho pejska nikdy nebudu, tak co je mi po tom jakou má cenu, že jo :mrgreen:
Tak to víš že se tady nikdy nezavděčíš všem a jasný že pes s PP nebo bez tě bude vítat stejně, původní nadsázka byla o něčem jiném, kterou jsi pochopila snad jen ty.

Radši toho nechme…nemám ráda tyhle zbytečný hádky, na e-miminu dost častý bohužel :nevim: Jdu radši znovu nahrát ty fotky :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 13:24

já sem dám taky fotku miminka Endouška, ale nemůžu jí zatím najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:24

Tak druhý pokus, trochu jiné fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:25

Hurá, už se povedlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 13:29

Tak tady je taky pár foteček :srdce: štěně, koupání a odpočinek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 13:29

Alenko krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:31
veve.m píše:
Tak tady je taky pár foteček :srdce: štěně, koupání a odpočinek :D

jééé krásný :palec: Koupání ta naše princezna nemá ráda, ani v přírodě do vody nevleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 13:34

Tak a ještě poslední, z dne, kdy jsme si ji přivezli domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 13:39

Tak náš miluje vodu, skáče do rybníka a miluje nošení klacíků. On by tam skákal i v zimě kdyby to šlo. Jednou tam málem vlezl, když bylo pár nad nulou. No už aby bylo léto a mohl se čvachtat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
9.12.11 13:40
alenka84 píše:
Tak a ještě poslední, z dne, kdy jsme si ji přivezli domů :)

jů rozkošná fotečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný