Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
9.12.11 17:14
M-a-j-a píše:
Hmm tak to my máme všechno bílé :cert: a nejhorší je, že se těch chlupů nejde pořádně zbavit.
No tak to s námi spí :oops: :oops:
Jo a taky mají vaši pejsci tak rádi návštěvy? Ta naše potvora se může zbláznit, když něko zazvoní a jde k nám. Láskou by ho sežrala.

jo jo, vždycky když zazvonil zvonek tak se mohla zbláznit a návštěvy oblízala od hlavy k patě…běda, když si k ní někdo dřepnul, aby si jí pohladil, hrozně ráda „pusinkuje“ lidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 17:15

Holky, děkuji za pochvalu :) Taky máte moc krásné hafíky, moc jim to sluší na fotkách :)
veve.m neboj, určitě to i s pejskem zmáknete ;) My jsme Chilli připravovali tak, že manžel už z porodnice jí donesl plínku, která byla před tím s malým v postýlce. Tu jí dal do pelíšku. No a pak jsme přijeli, tak se nejprve přivítala se mnou a pak jsme k ní dali malého v autosedačce. Pořád jsme jí řikali opatrně (to už znala, jak musela dávat v těhotenství pozor na moje břicho), tak fakt byla hrozně hodná, očuchala si ho, olízla ho a už byl v naší smečce :dance: Teď jsou malému čtyři měsíce, leží na dece na zemi a Chilli ví, že na deku nesmí a musí kolem ní dávat pozor. Taky chápe, že Samíkovy hračky si nesmí brát. Myslím, že pak jednou bude horší synovi vysvětlit, že to nejsou jeho hračky, ale od pejska :P . Jinak trošku žárlí, ale to se projevuje tím, že si chce hrát, když si hraju s malým a taky, že se k nám nasáčkuje, když kojím. Ale to je to nejmenší, mám je ráda oba kolem sebe. Měli jsme šťastnou ruku, když jsme si ji vybírali :) Dávám vám tu fotku, jak to vypadá, když kojíme a jak potom všichni moji drahouši vytuhnouj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:15

My to měli taky bílé.....v kombinaci s černým svetrem, to byla paráda :roll: Ještě tak rok dva po tom co jsem se odstěhovala, jem nacházela na oblečení její chlupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:17
Markéta2208 píše:
Holky, děkuji za pochvalu :) Taky máte moc krásné hafíky, moc jim to sluší na fotkách :)
veve.m neboj, určitě to i s pejskem zmáknete ;) My jsme Chilli připravovali tak, že manžel už z porodnice jí donesl plínku, která byla před tím s malým v postýlce. Tu jí dal do pelíšku. No a pak jsme přijeli, tak se nejprve přivítala se mnou a pak jsme k ní dali malého v autosedačce. Pořád jsme jí řikali opatrně (to už znala, jak musela dávat v těhotenství pozor na moje břicho), tak fakt byla hrozně hodná, očuchala si ho, olízla ho a už byl v naší smečce :dance: Teď jsou malému čtyři měsíce, leží na dece na zemi a Chilli ví, že na deku nesmí a musí kolem ní dávat pozor. Taky chápe, že Samíkovy hračky si nesmí brát. Myslím, že pak jednou bude horší synovi vysvětlit, že to nejsou jeho hračky, ale od pejska :P . Jinak trošku žárlí, ale to se projevuje tím, že si chce hrát, když si hraju s malým a taky, že se k nám nasáčkuje, když kojím. Ale to je to nejmenší, mám je ráda oba kolem sebe. Měli jsme šťastnou ruku, když jsme si ji vybírali :) Dávám vám tu fotku, jak to vypadá, když kojíme a jak potom všichni moji drahouši vytuhnouj ;)

Teda to je idylka, krásný :srdce: :) Mrzí mě, že já tohle nezažiju, hrozně se mi po ní stýská :( Ale holt se mnou bydlet nemůže tak se stará „tatínek“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 17:18

No a návštěvy a chlupy, to je kapitola sama pro sebe :) TAky se může zbláznit radostí, když někdo zvoní. Bohužel tak vehementně vítá i různé podomní prodejce, které já bych nejraději :pocitac: … No a všem vždy říkám, neberte si k nám černé oblečení…A v čem myslíte, že přijdou? Dobře jim tak :roll: A jinak ikea válečky forever :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 17:23
alenka84 píše:
Teda to je idylka, krásný :srdce: :) Mrzí mě, že já tohle nezažiju, hrozně se mi po ní stýská :( Ale holt se mnou bydlet nemůže tak se stará „tatínek“…

Alenko, tak pořídit štěňátko,co? :) I když věřím, že tohle rozhodnutí musí být těžké, já pořád říkám, že už jiného psa než Chilli nechci, protože už by nebyl tak skvělý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:25
Markéta2208 píše:
alenka84 píše:
Alenko, tak pořídit štěňátko,co? :) I když věřím, že tohle rozhodnutí musí být těžké, já pořád říkám, že už jiného psa než Chilli nechci, protože už by nebyl tak skvělý :)

máme se současným přítelem dvě kočky, to by nedělalo dobrotu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492

Alenko my vždycky říkám, že se jí do smrti nezbavíme :-) (díky chlupům)

Markét tak takhle to vypadalo při kojení i u nás. :lol: Musela být u všeho. No a když občas malá ležela s mmanželem v posteli, tak pes samozřejmě s nima :D a dokonce malé ležívala u peřinky, když spala ve velké posteli.
Teď už má malá rok, takže ve velké s nám není, ale jako miminko občas přes den takle ležívala :-)

Jo tak to je přesně u nás. Nikdo si nesmí dřpenout, jinak je oblízán :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
Bubu25 píše:
Markéta2208 píše:
No a návštěvy a chlupy, to je kapitola sama pro sebe :) TAky se může zbláznit radostí, když někdo zvoní. Bohužel tak vehementně vítá i různé podomní prodejce, které já bych nejraději :pocitac: … No a všem vždy říkám, neberte si k nám černé oblečení…A v čem myslíte, že přijdou? Dobře jim tak :roll: A jinak ikea válečky forever :)
jooo Ikea válečky u nas taky jedou a ta cerna jako tu ma snad kazdej na sobe i kdyz k nam jde v teplakach tak taky cerny takze je to jak do dubu :zed:
Nase si taky stekne ale ne tak nahlas a jen jednou a ceka jak zareaguju ale pac ví, že by vzbudila malou - jooo tak to je přímo kostižer masorád když je vítá ne? :lol: to ta nase taky vubec to neni zadnej odsrtasujici pes jako :cert: pro cizí :|

Tak ono při té velikosti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 17:27

Bubu já vždycky říkám, že kdyby ns přišli vykrást, tak by je s radostí přivítala :D :D
Ali však oni by si na sebe zvykli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 17:28

Jo a mamka taky vždycky nadává, že nám chlupatí pes, ale zásadně chodí v černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 17:28
alenka84 píše:
Markéta2208 píše:
alenka84 píše:
Alenko, tak pořídit štěňátko,co? :) I když věřím, že tohle rozhodnutí musí být těžké, já pořád říkám, že už jiného psa než Chilli nechci, protože už by nebyl tak skvělý :)
máme se současným přítelem dvě kočky, to by nedělalo dobrotu :mrgreen: :mrgreen:

No, tak to asi ne :) Naše Chilli má normálně z koček strach :) Na chalupě máme takového tuláka Mikeše a ten si s ní hned udělal pořádek, utekla před ním do kufru auta. A od té doby se mu vyhýbá obloukem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 17:30

No, někdy si myslím, že ti podomní prodejci i strach mají, když na ně nečekaně vystartuje bílá chlupatá koule a skáče jim až k pasu :) Já se jen tiše bavím a nechávám Chilli, ať si to užije. Dobře jim tak, třeba jednou přestanou otravovat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:31
M-a-j-a píše:
Bubu já vždycky říkám, že kdyby ns přišli vykrást, tak by je s radostí přivítala :D :D
Ali však oni by si na sebe zvykli :mrgreen:

Tak ke kočkám by se hodil spíš nějaký flegmouš, což Russel rozhodně není :mrgreen: :mrgreen: Stačí, když tu byla na návštěvě, kočky schovaný za gaučem, syčely, a ona se je pokoušela najít, to byl rachot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:31
Markéta2208 píše:
alenka84 píše:
Markéta2208 píše:
alenka84 píše:
máme se současným přítelem dvě kočky, to by nedělalo dobrotu :mrgreen: :mrgreen:
No, tak to asi ne :) Naše Chilli má normálně z koček strach :) Na chalupě máme takového tuláka Mikeše a ten si s ní hned udělal pořádek, utekla před ním do kufru auta. A od té doby se mu vyhýbá obloukem :D

aha, tak Jenny kočky vždycky honila :) Akorát máminu kočku ne, na tu byla zvyklá, když jsmee s ní jezdili na návštěvu, ale nechat je někde samotný, to teda nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný