Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
M-a-j-a píše:
Hmm tak to my máme všechno bíléa nejhorší je, že se těch chlupů nejde pořádně zbavit.
No tak to s námi spí![]()
Jo a taky mají vaši pejsci tak rádi návštěvy? Ta naše potvora se může zbláznit, když něko zazvoní a jde k nám. Láskou by ho sežrala.
jo jo, vždycky když zazvonil zvonek tak se mohla zbláznit a návštěvy oblízala od hlavy k patě…běda, když si k ní někdo dřepnul, aby si jí pohladil, hrozně ráda „pusinkuje“ lidi
![]()
Holky, děkuji za pochvalu
Taky máte moc krásné hafíky, moc jim to sluší na fotkách ![]()
veve.m neboj, určitě to i s pejskem zmáknete
My jsme Chilli připravovali tak, že manžel už z porodnice jí donesl plínku, která byla před tím s malým v postýlce. Tu jí dal do pelíšku. No a pak jsme přijeli, tak se nejprve přivítala se mnou a pak jsme k ní dali malého v autosedačce. Pořád jsme jí řikali opatrně (to už znala, jak musela dávat v těhotenství pozor na moje břicho), tak fakt byla hrozně hodná, očuchala si ho, olízla ho a už byl v naší smečce
Teď jsou malému čtyři měsíce, leží na dece na zemi a Chilli ví, že na deku nesmí a musí kolem ní dávat pozor. Taky chápe, že Samíkovy hračky si nesmí brát. Myslím, že pak jednou bude horší synovi vysvětlit, že to nejsou jeho hračky, ale od pejska
. Jinak trošku žárlí, ale to se projevuje tím, že si chce hrát, když si hraju s malým a taky, že se k nám nasáčkuje, když kojím. Ale to je to nejmenší, mám je ráda oba kolem sebe. Měli jsme šťastnou ruku, když jsme si ji vybírali
Dávám vám tu fotku, jak to vypadá, když kojíme a jak potom všichni moji drahouši vytuhnouj ![]()
My to měli taky bílé.....v kombinaci s černým svetrem, to byla paráda
Ještě tak rok dva po tom co jsem se odstěhovala, jem nacházela na oblečení její chlupy ![]()
Markéta2208 píše:
Holky, děkuji za pochvaluTaky máte moc krásné hafíky, moc jim to sluší na fotkách
veve.m neboj, určitě to i s pejskem zmákneteMy jsme Chilli připravovali tak, že manžel už z porodnice jí donesl plínku, která byla před tím s malým v postýlce. Tu jí dal do pelíšku. No a pak jsme přijeli, tak se nejprve přivítala se mnou a pak jsme k ní dali malého v autosedačce. Pořád jsme jí řikali opatrně (to už znala, jak musela dávat v těhotenství pozor na moje břicho), tak fakt byla hrozně hodná, očuchala si ho, olízla ho a už byl v naší smečce
Teď jsou malému čtyři měsíce, leží na dece na zemi a Chilli ví, že na deku nesmí a musí kolem ní dávat pozor. Taky chápe, že Samíkovy hračky si nesmí brát. Myslím, že pak jednou bude horší synovi vysvětlit, že to nejsou jeho hračky, ale od pejska
. Jinak trošku žárlí, ale to se projevuje tím, že si chce hrát, když si hraju s malým a taky, že se k nám nasáčkuje, když kojím. Ale to je to nejmenší, mám je ráda oba kolem sebe. Měli jsme šťastnou ruku, když jsme si ji vybírali
Dávám vám tu fotku, jak to vypadá, když kojíme a jak potom všichni moji drahouši vytuhnouj
Teda to je idylka, krásný
Mrzí mě, že já tohle nezažiju, hrozně se mi po ní stýská
Ale holt se mnou bydlet nemůže tak se stará „tatínek“…
No a návštěvy a chlupy, to je kapitola sama pro sebe
TAky se může zbláznit radostí, když někdo zvoní. Bohužel tak vehementně vítá i různé podomní prodejce, které já bych nejraději
… No a všem vždy říkám, neberte si k nám černé oblečení…A v čem myslíte, že přijdou? Dobře jim tak
A jinak ikea válečky forever ![]()
alenka84 píše:
Teda to je idylka, krásný![]()
Alenko, tak pořídit štěňátko,co?
I když věřím, že tohle rozhodnutí musí být těžké, já pořád říkám, že už jiného psa než Chilli nechci, protože už by nebyl tak skvělý ![]()
Markéta2208 píše:alenka84 píše:Alenko, tak pořídit štěňátko,co?
I když věřím, že tohle rozhodnutí musí být těžké, já pořád říkám, že už jiného psa než Chilli nechci, protože už by nebyl tak skvělý
máme se současným přítelem dvě kočky, to by nedělalo dobrotu
![]()
Alenko my vždycky říkám, že se jí do smrti nezbavíme
(díky chlupům)
Markét tak takhle to vypadalo při kojení i u nás.
Musela být u všeho. No a když občas malá ležela s mmanželem v posteli, tak pes samozřejmě s nima
a dokonce malé ležívala u peřinky, když spala ve velké posteli.
Teď už má malá rok, takže ve velké s nám není, ale jako miminko občas přes den takle ležívala ![]()
Jo tak to je přesně u nás. Nikdo si nesmí dřpenout, jinak je oblízán ![]()
Bubu25 píše:Markéta2208 píše:jooo Ikea válečky u nas taky jedou a ta cerna jako tu ma snad kazdej na sobe i kdyz k nam jde v teplakach tak taky cerny takze je to jak do dubu
No a návštěvy a chlupy, to je kapitola sama pro sebeTAky se může zbláznit radostí, když někdo zvoní. Bohužel tak vehementně vítá i různé podomní prodejce, které já bych nejraději
… No a všem vždy říkám, neberte si k nám černé oblečení…A v čem myslíte, že přijdou? Dobře jim tak
A jinak ikea válečky forever
Nase si taky stekne ale ne tak nahlas a jen jednou a ceka jak zareaguju ale pac ví, že by vzbudila malou - jooo tak to je přímo kostižer masorád když je vítá ne?to ta nase taky vubec to neni zadnej odsrtasujici pes jako
pro cizí
Tak ono při té velikosti… ![]()
Bubu já vždycky říkám, že kdyby ns přišli vykrást, tak by je s radostí přivítala
![]()
Ali však oni by si na sebe zvykli ![]()
Jo a mamka taky vždycky nadává, že nám chlupatí pes, ale zásadně chodí v černé.
alenka84 píše:Markéta2208 píše:máme se současným přítelem dvě kočky, to by nedělalo dobrotualenka84 píše:Alenko, tak pořídit štěňátko,co?
I když věřím, že tohle rozhodnutí musí být těžké, já pořád říkám, že už jiného psa než Chilli nechci, protože už by nebyl tak skvělý
![]()
No, tak to asi ne
Naše Chilli má normálně z koček strach
Na chalupě máme takového tuláka Mikeše a ten si s ní hned udělal pořádek, utekla před ním do kufru auta. A od té doby se mu vyhýbá obloukem ![]()
No, někdy si myslím, že ti podomní prodejci i strach mají, když na ně nečekaně vystartuje bílá chlupatá koule a skáče jim až k pasu
Já se jen tiše bavím a nechávám Chilli, ať si to užije. Dobře jim tak, třeba jednou přestanou otravovat
.
M-a-j-a píše:
Bubu já vždycky říkám, že kdyby ns přišli vykrást, tak by je s radostí přivítala![]()
Ali však oni by si na sebe zvykli
Tak ke kočkám by se hodil spíš nějaký flegmouš, což Russel rozhodně není
Stačí, když tu byla na návštěvě, kočky schovaný za gaučem, syčely, a ona se je pokoušela najít, to byl rachot ![]()
Markéta2208 píše:alenka84 píše:No, tak to asi neMarkéta2208 píše:máme se současným přítelem dvě kočky, to by nedělalo dobrotualenka84 píše:Alenko, tak pořídit štěňátko,co?
![]()
Naše Chilli má normálně z koček strach
Na chalupě máme takového tuláka Mikeše a ten si s ní hned udělal pořádek, utekla před ním do kufru auta. A od té doby se mu vyhýbá obloukem
aha, tak Jenny kočky vždycky honila
Akorát máminu kočku ne, na tu byla zvyklá, když jsmee s ní jezdili na návštěvu, ale nechat je někde samotný, to teda nešlo…