Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
12.12.11 17:02
veve.m píše:
já tohle sehnala za 99Kč u ťamanů :mrgreen: Pak jsme koupili v Kiku vězeňský teičkoa pláštěnku (oboje stálo kolem 40Kč), ale to je mu malé :( Kdyby měl někdo menšího psa,tak ráda daruju

Veve a byla bys tak moooc hodná a poměřila to? Já bych si to když tak aspoň za čokoládu a poštovné odkoupila ;) Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.12.11 17:06
Markéta2208 píše:
veve.m píše:
já tohle sehnala za 99Kč u ťamanů :mrgreen: Pak jsme koupili v Kiku vězeňský teičkoa pláštěnku (oboje stálo kolem 40Kč), ale to je mu malé :( Kdyby měl někdo menšího psa,tak ráda daruju
Veve a byla bys tak moooc hodná a poměřila to? Já bych si to když tak aspoň za čokoládu a poštovné odkoupila ;) Děkuji :kytka:

to tričko je od límečku po zadek
asi 35cm, ono se to blbě měří…ta pláštěnka asi 29 cm. Já to vyfotím, ale z toho to asi nepoznáš..taky máš jack-rusella?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.12.11 17:15

tady to je. Říká my to máme na nic, neodhadla jsem to, teď ten poslední obleček jak je v něm oblečený je XXL a to mu je. Opravdu za to nic nechci a snažila bych se to poslat nejlevněji, asi normálně v obálce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.12.11 19:11

Téda to jsou modely :-) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
12.12.11 19:26
veve.m píše:

To je krásný Ježíšek :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.12.11 19:39

My máme jen takovou bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
12.12.11 21:22
veve.m píše:
tady to je. Říká my to máme na nic, neodhadla jsem to, teď ten poslední obleček jak je v něm oblečený je XXL a to mu je. Opravdu za to nic nechci a snažila bych se to poslat nejlevněji, asi normálně v obálce

Děkuju za fotečky, zítra ji poměřím a dám vědět :) Metr mám v ložnici, kde spí malý, tak už se mi tam nechce štrachat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
12.12.11 21:23
M-a-j-a píše:

Taky máme takovou, akorát bez té tlapky. Objednávali jsme přes internet, měla být s tlapkou, ale přišla bez :( Škoda, ale vracet se mi to nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
13.12.11 09:31
Bubu25 píše:
DObré ránko holky :mavam: tak dneska máme minus 4 a tej nasi se nechtelo ani ven :cert: at uz je zas leto a muzeme vychazkovat ta zima je takova na prd kdyz mate tuhle střeštěnou rasu :nevim: :think:

Dobré ráno :mavam:
Mi tedy tady máme 9 stupnů,ale zase pěknej vítr fučí a do toho občas prší :cert: a ta naše taky nechtěla jen se vyčurala a hned mazala domu a zpět chrupkat do pelechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.12.11 09:43
Bubu25 píše:
M-a-j-a píše:
jooo tak tuhle mame taky - Trixie ne?Antireflexni nepromokava :pankac:

Přeji krásné dopoledne :-)
Značku nevím :oops: , ale má antireflexní prvky a je nepromokavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.12.11 14:40
veve.m píše:
Markéta2208 píše:
veve.m píše:
Veve a byla bys tak moooc hodná a poměřila to? Já bych si to když tak aspoň za čokoládu a poštovné odkoupila ;) Děkuji :kytka:
asi 35cm, ono se to blbě měří…ta pláštěnka asi 29 cm. Já to vyfotím, ale z toho to asi nepoznáš..taky máš jack-rusella?

No, tak jsem tu naši rampepurdu změřila a ona je nějaká dlouhá :-O Měla by to taky malé nebo na těsno, takže bohužel :( Ale moc děkuji za nabídku. Asi nejlíp pro yorkšíráka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.12.11 14:41

U nás je dneska báječně, 8 stupňů a i svítí sluníčko :) Byli jsme na procházce, Chilli se vylítala, prcek prospal, tak to má být :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
13.12.11 19:54
Markéta2208 píše:
veve.m píše:
Markéta2208 píše:
veve.m píše:
No, tak jsem tu naši rampepurdu změřila a ona je nějaká dlouhá :-O Měla by to taky malé nebo na těsno, takže bohužel :( Ale moc děkuji za nabídku. Asi nejlíp pro yorkšíráka :)

jj taky si myslím, jedna známá z Holic má menšího, teď nevím jestli yorkšíra nebo čivavu, ale mohlo by to být, tak ji to asi někdy dám, až se s ní uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
15.12.11 17:16

Ahoj holky, uvažujeme o pořízení JRT. Ale máme doma už kočku. Snesou se spolu? Máte někdo zkušenost?
A jak hodně je tento pejsek náročný na výchovu? Nikdy jsem psa neměla tak abych neudělala víc škody než užitku.
Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
15.12.11 21:11
Katˇula píše:
Ahoj holky, uvažujeme o pořízení JRT. Ale máme doma už kočku. Snesou se spolu? Máte někdo zkušenost?
A jak hodně je tento pejsek náročný na výchovu? Nikdy jsem psa neměla tak abych neudělala víc škody než užitku.
Děkuju moc

jrt je dost temperamentní, někdy je těžký mu stačit…ale zase je to pes, který tě miluje jak nikoho. Někdy bych řekla, že je na nás závislý až moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný